Pixels og kundehændelser

Pixels er JavaScript-kodestykker, der kører i din webshop eller betalingsprocessen i din butik, og som administreres via afsnittet Kundehændelser i din Shopify-administrator. Pixels indsamler og videregiver adfærdsbestemte kundedata til markedsføring og rapportering.

Kundehændelser er handlinger, som dine kunder tager, og som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dine kunder interagerer med din virksomhed. Tredjepartstjenester, der er integreret med din butik, bruger de data om kundehændelser, som de indsamler ved hjælp af pixels, til at optimere dine markedsføringsautomatiseringer og -analyser.