Kør kun scripts ved første besøg

På ordens statusside kan dine kunder kontrollere status for deres forsendelser. Det er almindeligt at inkludere scripts til sporing af salg på denne side, fordi det er den sidste side i betalingsprocessen. Det betyder, at en kunde, der vender tilbage for at kontrollere sin ordrestatus, kan regnes som et andet salg i dine analyser.

Du kan forhindre dine analyser i at tælle de samme kunder mere end én gang ved at tilføje egenskaben first_time_accessed omkring nogle eller alle dine ekstra scripts. Med koden first_time_accessed på plads, vil Shopify kun køre dine ekstra scripts første gang, dine kunder ser deres ordrestatusside.

Brug af first_time_accessed

Du vil sandsynligvis gerne bruge egenskaben first_time_accessed, hvis du bruger konverteringssporing på din ordrestatusside, men du kan også bruge den med enhver kode, som du kun vil køre én gang på ordens statusside. Du kan gøre dette ved at bruge en Liquid if-sætning og placere eventuelle scripts, som du kun vil køre én gang, imellem taggene {% if first_time_accessed %} og {% endif %}.

Trin:

1. I afsnittet Ordrebehandling finder du tekstboksen Yderligere scripts:

2. Indsæt følgende kode i feltet Yderligere scripts:

{% if first_time_accessed %}
  <!-- Conversion scripts you want to run only once -->
{% endif %}

<!-- Scripts you want to run on every visit -->
  1. Hvis du kun vil have et script til at køre første gang, der bliver oprettet forbindelse til ordrestatussiden, skal du indsætte det mellem taggene {% if first_time_accessed %} og {% endif %}. Hvis du vil have, at et script skal køre, hver gang der oprettes forbindelse til ordens statusside, skal du indsætte det under tagget {% endif %}.

2. Klik på Gem.