Ordrestatus, JavaScript-aktiv

Du kan føje tilpasset indhold til din ordrestatusside med javascriptaktivet for ordrestatussen Shopify.Checkout.OrderStatus, som f.eks. følgende eksempler: - bemærkninger til specifikke produkter – vejledning i individuelle leveringsmetoder – downloadlinks til digitale produkter

Hvis du vil tilføje dette JavaScript-aktiv i din Shopify-administrator, skal du gå til Indstillinger > Betaling. Rul ned til afsnittet Ordrestatusside, og tilføj derefter JavaScript-aktivet i feltet Yderligere scripts.

Dette JavaScript-aktiv kan også bruges gennem ScriptTag.

Sådan virker det

Shopify.Checkout.OrderStatus indeholder en funktion til generering af nyt indhold:

addContentBox(params)

Denne funktion tilføjer en indholds boks, hvor hver parameter, der passerer ind i funktionen, er gengivet som en separat række.

HTML5 understøttes inde i funktionen, og du kan bruge liquid uden for funktionen.

Eksempel

Du kan tilføje indhold, når en bestemt leveringsmetode er blevet brugt. Denne kode føjer butikkens åbningstider til ordrestatussiden, når en kunde vælger leveringsmetoden for afhentning i butikken.

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>