Ordrestatus, JavaScript-aktiv

Du kan føje JavaScript til ordrens statusside (tidligere kaldet Tak-siden) i din betalingsproces ved hjælp af feltet Yderligere scripts i din Shopify-administrator.

JavaScript-aktivet Shopify.Checkout.OrderStatus kan bruges til at føje mange typer indhold til din ordrestatusside, herunder:

• noter om specifikke produkter
  • vejledninger til individuelle forsendelsesmetoder
  • downloadlinks til digitale produkter.

Dette JavaScript-aktiv kan også bruges gennem ScriptTag.

Sådan virker det

Shopify.Checkout.OrderStatus indeholder en funktion til generering af nyt indhold:

addContentBox(params)

Denne funktion tilføjer en indholds boks, hvor hver parameter, der passerer ind i funktionen, er gengivet som en separat række.

HTML5 understøttes inde i funktionen, og du kan bruge liquid uden for funktionen.

Eksempel

Du kan tilføje indhold, når en bestemt forsendelsesmetode er blevet brugt:

<script>
  {% if checkout.shipping_method.title == 'Pick-up at the store' %}
    Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
     '<h2>Pick-up in store</h2>',
     '<p>We are open everyday from 9am to 5pm.</p>'
  {% endif %}
</script>