Vis indhold baseret på en ordre for et specifikt produkt

Dette viser dig, hvordan du gentager din checkout.line_items for at se, om ordren indeholder specialprodukter.

Jane sælger for eksempel produkter, der kan downloades, og ønsker at tiløje linket til download til siden ordrestatus men kun vise linket, hvis ordren indeholder det digitale produkt.

Trin:

1. Rul ned til afsnittet Yderligere scripts.

2. Kopiér følgende kode til din udklipsholder (command + c på en Mac, ctrl + c på en PC).

<script>
  {% for line in checkout.line_items %}
    <!-- DEBUG looking at {{ line.title }} -->
    {% if line.title == 'Our special downloadable product' %}
      Shopify.Checkout.OrderStatus.addContentBox(
        '<p>Download your special downloadable product! <a href="#">Here!</a></p>'
      )
    {% endif %}
  {% endfor %}
</script>
  1. Indsæt koden i feltet Yderligere scripts. (tryk på ctrl + V på en PC eller command + V på en Mac)

2. Gennemfør en testordre for at se siden ordrestatus:

Shopify - siden ordrestatus