Aktivering af Amazon Pay

Bemærk: Amazon pay er tilgængelig for shopejere, der er placeret i specifikke lande og sælges i USD, GBP, JPY og EUR. Du kan se en liste over understøttede lande i Amazon betalingsunderstøttede lande.

Amazon Pay er en hurtig, nem og pålidelig metode, som kunderne kan bruge til at foretage køb i din webshop ved at bruge betalings- og leveringsoplysninger, som er gemt på deres Amazon-konti. Du bevarer den fulde kontrol over kunderelationen, og dine data på produktniveau bliver aldrig registreret af eller delt med Amazon. Få mere at vide om sikker betaling fra Amazon Pay.

Bemærk: Du bliver opkrævet transaktionsgebyrer, hver gang en kunde foretager et køb med denne betalingsmetode, medmindre du også aktiverer Shopify Payments.

Understøttede lande

Hvis du skal være berettiget til at bruge Amazon Pay, skal din Shopify-virksomhed ligge i et af følgende lande:

• USA
  • Storbritannien
  • Danmark
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Italien
  • Japan
  • Luxembourg
  • Holland (Nederlandene)
  • Portugal
  • Spanien
  • Sverige

Bemærk: Amazon Pay understøtter kun USD, GBP, JPY og EUR. Amazon Pay vises kun i afsnittet Betalingsudbydere i din Shopify-administrator, hvis du bruger en af de understøttede valutaer. Få mere at vide om understøttede valutaer for Amazon Pay i hjælpen til Amazon Pay.

Aktivér Amazon Pay

1. I afsnittet Amazon Pay skal du klikke på Aktivér Amazon pay.

2. Følg instruktionerne på Amazon pay ' website for at oprette din konto.

3. Hvis din Shopify butik bruger et brugerdefineret primært domæne, skal du føje webadressen for din onlinebutik til din webshops Startside til dine indstillinger for integration i Amazon pay:

1. I Amazon seller central skal du gå til Integration ≫ integration central.
    2. I afsnittet Administrer klient-id ' et (S) skal du klikke på Vis kunde-id/butik-id (er).
    3. Vælg din butik i Shopify i rullemenuen appeller Butiksnavn , og klik derefter på Rediger.
    4. Tilføj den komplette webadresse, f.eks. https://johns-apparel.com, til den tilladte JavaScript oprindelser.
    5. Klik på Gem ændringer.

Når du har accepteret at give din Shopify-butik adgang til din Amazon Payments Merchant-konto, vises Amazon Pay som en aktiv betalingsudbyder på siden Betalinger i din Shopify-administrator.

Bemærk: Hvis Amazon Pay ikke vises korrekt i din webshop, er det sandsynligvis, fordi du har foretaget HTML/CSS-tilpasninger i betalingsprocessen, som ikke understøttes af Amazon Pay. Kontakt Shopify Support for at få flere oplysninger.

Kundeoplevelse

Når du har aktiveret Amazon Pay, kan kvalificerede kunder vælge Amazon Pay ved betalingen. Betalingsprocessen er integreret på betalingssiden som standard, så dine kunder kan gennemføre deres ordrer, uden at de behøver at forlade din webshop.

Bemærk: Hvis din butiks tema viser knapper til dine aktive betalingstjenesteudbydere, vises knappen Amazon Pay på din butiks side med indkøbskurven i stedet for på betalingssiden.

Kunder, der vælger Amazon Pay, kan få adgang til den leveringsadresse og de betalingsoplysninger, som er gemt på deres Amazon-konto, for at gennemføre deres køb med en hurtigere betalingsproces. Deres faktureringsadresse forbliver privat og deles ikke med Shopify. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.