Sådan aktiverer du Amazon Pay med Shopify Payments

Amazon Pay med Shopify Payments er en hurtig, nem og pålidelig metode, som kunderne kan bruge til at foretage køb i din webshop ved at bruge betalings- og leveringsoplysninger, som er gemt på deres Amazon-konti.

Der er intet ekstra gebyr for at bruge Amazon Pay med Shopify Payments, og du kan administrere ordrer, der er af foretaget via Amazon Pay i din Shopify-administrator. Få mere at vide om sikker betaling fra Amazon Pay.

Berettigelse

Hvis du vil bruge Amazon Pay med Shopify Payments, skal du være baseret i USA, sælge i USD og have aktiveret Shopify Payments. Se Amazons kundeaftale og politikker for at få flere oplysninger om kvalificeringskrav.

Aktivér Amazon Pay med Shopify Payments

Hvis du vil begynde at bruge Amazon Pay, kan du aktivere det via Shopify Payments. Hvis du vil bruge Amazon Pay med Shopify Payments, skal din butik opfylde følgende kriterier:

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Vælg Amazon Pay i afsnittet Tegnebøger.
  4. Klik på Gem

Når du har accepteret at give din Shopify-butik adgang til din Amazon Payments-shopejerkonto, vises Amazon Pay som en aktiv betalingsudbyder i afsnittet Shopify Payments.

Du behøver ikke at bruge din Amazon Pay-shopejerkonto i Amazon Seller Central til at administrere nye transaktioner og rapportering. I stedet administreres alle nye transaktioner og rapportering for Amazon Pay med Shopify Payments i din Shopify-administrator, og de er underlagt dine Shopify Payments-priser. Få mere at vide om Amazon Pay med Shopify Payments.

Amazon Pay-tredjepartsintegration

Amazon Pay-integrationen fra tredjepart understøttes ikke længere og kan ikke installeres, hvis din virksomhed ligger i USA.

Hvis din butik ikke ligger i USA, kan du installere Amazon Pay-integrationen fra tredjepart.

Afhængigt af din butiks Shopify-abonnement og dit område kan transaktioner, der behandles via Amazon Pay, være underlagt transaktionsgebyrer fra tredjepart, hvis du bruger Amazon Pay-integration fra tredjepart. Køb med Prime er ikke kompatibel med Amazon Pay-integration fra tredjepart.

Når du bruger tredjepartsintegrationen, modtager du betaling fra Amazon i stedet for via Shopify Payments.

Få mere at vide om tredjepartstransaktionsgebyrer, og hvordan du får betaling. Du kan finde Amazon-support i Hjælp til Amazon Pay.

Deaktiver Amazon Pay med Shopify Payments

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. I afsnittet Tegnebøger fravælger du Amazon Pay.
  4. I dialogboksen Deaktiver Amazon Pay klikker du på Deaktiver.
  5. Klik på Gem.

Få betaling

Når du aktiverer Amazon Pay med Shopify Payments, betales dine udbetalinger for Amazon Pay-transaktioner via Shopify Payments. Du vil ikke længere modtage udbetalings- eller transaktionsoplysninger fra Amazon.

Når du har registreret betalingen for en ordre, der er afgivet via Amazon Pay, modtager du betaling for din ordre på din næste Shopify Payments-udbetaling. Du kan se en specifik udbetaling for at finde oplysninger om hver transaktion, der er inkluderet i udbetalingen. Få mere at vide om modtagelse af udbetalinger via Shopify-udbetalinger.

Du kan finde oplysninger om de Amazon Pay-administrationsgebyrer, du bliver opkrævet, i din Shopify-administrator under Indstillinger > Betalinger.

Priser

Når du har aktiveret Amazon Pay med Shopify Payments, gælder din aktuelle Amazon Pay-prisaftale ikke længere. Alle Amazon Pay-købstransaktioner er i stedet underlagt din Shopify Payments-prisaftale. Der er ikke et ekstra gebyr for Amazon Pay-transaktioner.

Kundeoplevelse

Når du har aktiveret Amazon Pay, kan kvalificerede kunder vælge Amazon Pay ved betalingen. Betalingsprocessen er integreret på betalingssiden som standard, så dine kunder kan gennemføre deres ordrer, uden at de behøver at forlade din webshop.

Kunder, der vælger Amazon Pay, kan få adgang til den leveringsadresse og de betalingsoplysninger, som er gemt på deres Amazon-konto, for at gennemføre deres køb med en metode til hurtigere betaling. Deres fakturerings- og leveringsadresse deles med Shopify. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Håndtering af krav

Alle krav, der foretages for Amazon Pay-køb, i forhold til A-til-Å-garantien håndteres af Amazon. Hvis du modtager en tvistrelatret mail fra Amazon, har du syv dage til at besvare mailen direkte eller udfylde repræsentationsformularen i Amazon Seller Central med bevisførelse eller påkrævede oplysninger. Du kan logge ind på din Amazon-sælgerkonto for at få adgang til oplysninger om tvisten.