Amazon Pay

Bemærk: Amazon Pay er tilgængelig for shopejere, der sælger i USD, GBP, JPY og EUR i bestemte lande. Du kan se en liste over understøttede lande i Amazon Pay-understøttede lande.

Amazon Pay er en hurtig, nem og pålidelig metode, som kunderne kan bruge til at foretage køb i din webshop ved at bruge betalings- og leveringsoplysninger, som er gemt på deres Amazon-konti. Du bevarer den fulde kontrol over kunderelationen, og dine data på produktniveau bliver aldrig registreret af eller delt med Amazon. Få mere at vide på payments.amazon.com/merchant.

Bemærk: Du vil blive opkrævet transaktionsgebyrer, hver gang en kunde foretager et køb med denne betalingsmetode, medmindre du også aktiverer Shopify Payments.

Understøttede lande

Hvis du skal være berettiget til at bruge Amazon Pay, skal din Shopify-virksomhed være placeret i et af følgende lande:

• USA
  • Storbritannien
  • Danmark
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Italien
  • Japan
  • Luxembourg
  • Holland (Nederlandene)
  • Portugal
  • Spanien
  • Sverige

Bemærk: Amazon Pay understøtter kun USD, GBP, JPY og EUR. Amazon Pay vises kun i afsnittet Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator, hvis du bruger en af de understøttede valutaer. Få mere at vide om understøttede valutaer for Amazon Pay i hjælpen til Amazon Merchant.

Aktivér Amazon Pay

1. Klik på Aktivér i afsnittet Amazon Pay:

2. Følg vejledningen på Amazon Pay-websitet.

3. Hvis du har angivet et brugerdefineret primært domæne for din Shopify-butik, skal du tilføje den tilknyttede brugerdefinerede webadresse under Amazon Pay-webindstillingerne. Du kan finde Amazon Pay-webindstillingerne i afsnittet Log ind med Amazon i Amazon Seller Central. Tilføj den komplette webadresse, f.eks. https://johns-apparel.com, i Allowed JavaScript Origins.

Når du har accepteret at give din Shopify-butik adgang til din Amazon-forhandlerkonto, vises Amazon Pay som en aktiv betalingstjenesteudbyder på siden Betalinger i din Shopify-administrator.

Bemærk: Hvis Amazon Pay ikke vises korrekt i din webshop, er det sandsynligvis, fordi du har foretaget HTML/CSS-tilpasninger i betalingsprocessen, som ikke understøttes af Amazon Pay. Kontakt Shopify support for at få flere oplysninger.

Kundeoplevelse

Når du har aktiveret Amazon Pay, kan kunder, der er berettiget til det, bruge Amazon Pay under betalingsprocessen. Betalingsprocessen er indlejret på betalingssiden som standard, så dine kunder kan gennemføre deres ordrer, uden at de behøver at forlade din webshop.

Bemærk: Hvis din butiks tema viser knapper til dine aktive betalingstjenesteudbydere, vises knappen Amazon Pay på din butiks side med indkøbskurven i stedet for på betalingssiden.

Kunder, der bruger Amazon Pay, kan få adgang til den leveringsadresse og de betalingsoplysninger, som er gemt på deres Amazon-konto, for at gennemføre deres køb med en hurtigere betalingsproces. Deres faktureringsadresse forbliver privat og deles ikke med Shopify. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.