Aktivering af Facebook Pay

Facebook Pay giver kunderne mulighed for at betale nemt og sikkert via din webshop ved hjælp af en hurtigere betalingsproces. Kunder, der er logget ind på Facebook, kan opnå en hurtigere betalingsproces takket være deres gemte legitimationsoplysninger, og de behøver ikke at skulle logge ind igen. Numrene på betalingskortene krypteres desuden for sikker opbevaring. Kunden trykker på knappen Facebook Pay, og Facebook sender oplysningerne til betalingsudbyderen.

Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Krav til shopejere i forbindelse med tilføjelse af Facebook Pay

Hvis du vil aktivere knappen Facebook Pay, skal du have aktiveret Shopify Payments, og din webshop skal ligge i USA.

Shopejere behøver ikke at have en Facebook-konto for at føje Facebook Pay-muligheden til en webshop.

Krav til kunder i forbindelse med brug af Facebook Pay

Hvis dine kunder vil bruge Facebook Pay til køb, skal de bruge en IP-adresse, der er baseret i USA. De skal også bruge én af følgende browsere:

• Safari eller Chrome på computer
  • Safari til iOS
  • Chrome til Android

Aktivér Facebook Pay

Hvis du vil aktivere Facebook Pay, skal du aktivere funktionen i din Shopify-administrator. Hvis din butik overholder Facebooks handelspolitikker, vil Facebook Pay blive aktiveret inden for to dage.

Brug følgende trin til at aktivere Facebook Pay i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.

2. Vælg Facebook Pay i afsnittet Tegnebøger.

3. Klik på Gem.

Kundeoplevelse med Facebook Pay

Når en kunde besøger din webshop ved hjælp af en understøttet browser, vil han eller hun se muligheden for en hurtigere betalingsproces via knappen Facebook Pay. Hvis kunden trykker på knappen Facebook Pay, vises vedkommendes betalings- og leveringsoplysninger. Kunden kan om nødvendigt redigere sine oplysninger, før han eller hun gennemfører købet.

Hvis en kunde har installeret Facebook-appen, bruges appen til at godkende vedkommendes køb. Hvis kunden ikke har installeret appen, kan han eller hun godkende købet via en browser.

Fejlfinding

Facebook Pay vises ikke i Shopify-administratoren

Facebook Pay er kun tilgængeligt for shopejere med Shopify Payments.

Facebook Pay vises ikke under betalingsprocessen

Valgmuligheden Facebook Pay vises ved betalingsprocessen for de kunder, der bruger Safari på iOS-mobilenheder, Chrome på Android-mobilenheder samt Safari eller Chrome på computere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan adskiller Facebook Pay-knappen sig fra de eksisterende betalingsknapper?

Facebook Pay er en nem og sikker måde at sende penge på, donere til velgørende formål samt foretage køb. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Nu kan både bruge Facebook Pay til at foretage køb via og uden for Facebooks apps og tjenester. Det koster ikke noget for virksomheder at bruge funktionen.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige for kunder, når de går til betaling i en webshop med knappen Facebook Pay?

Kunder kan føje deres foretrukne kredit- eller debetkort til Facebook Pay. Der vil blive tilføjet flere betalingsmetoder med tiden.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Facebook Pay?

Du kan finde flere oplysninger på pay.facebook.com.

Hvad koster det for shopejere, hvis de vil acceptere Facebook Pay?

Der er ingen yderligere omkostninger forbundet med at acceptere Facebook Pay for shopejere.