Shop Pay

Bemærk: Shopify Pay har fået et nyt navn: Shop Pay. Få mere at vide i vores Shopify-ændringslog.

Shop Pay er en hurtigere betalingsproces, som giver kunder mulighed for at gemme deres e-mailadresse, kreditkort- samt leverings- og faktureringsoplysninger, så de kan gennemføre transaktionen hurtigere, næste gang de føres til Shopifys betalingsproces. Det kan spare tid for kunderne, når de betaler, især hvis de allerede har tilmeldt sig Shop Pay i en Shopify-butik. En kunde skal angive en e-mailadresse ved betalingsprocessen for at kunne gemme disse oplysninger. Kunder, der går til betaling via et mobilnummer i kontaktfeltet, ser ikke vinduet med Husk mig – og de kan dermed ikke gemme disse oplysninger. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Kundens leverings- og faktureringsoplysninger lagres sikkert på Shopifys PCI-kompatible servere og deles kun med din butik, hvis der afgives en ordre. Hvis dine kunder har spørgsmål om, hvordan Shop Pay fungerer, eller hvordan deres data lagres, kan du henvise dem til siden Hjælp til Shop Pay.

Bemærk: Du skal bruge Shopify Payments, hvis du vil aktivere Shop Pay. Hvis du bruger Shopify Payments, er Shop Pay automatisk aktiveret for din butik.

Bemærk! Shopify-betalinger er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande under Kan jeg bruge Shopify Payments?.

Understøttede sprog

Shop Pay er tilgængelig på følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malaysisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk

Kundeoplevelse

Når en kunde betaler og har indtastet sine leverings-, fakturerings- og kreditkortoplysninger, kan kunden gemme sine oplysninger ved at indtaste sit mobiltelefonnummer og tilmelde sig.

Bemærk: Hvis din betalingsproces ikke kræver en leveringsadresse, bliver dine kunder ikke bedt om at tilmelde sig Shop Pay.

Næste gang kunden går til betaling, bliver han eller hun ført til siden til gennemgang af ordren. Når kunden klikker på Godkend køb, modtager han eller hun en unik sekscifret kode i en sms-besked. Derefter bliver kunden bedt om at angive koden på betalingssiden. Ordren bliver behandlet, når kunden har angivet koden.

Hvis en kunde vender tilbage til din butik på den samme enhed, kan kunden betale uden at bruge en sms-bekræftelse. Under betalingsprocessen sendes kunden videre til Shop Pay for at bekræfte sine oplysninger, inden han eller hun vender tilbage til betalingsprocessen for at gennemføre købet.

Når kunder tilmelder sig Shop Pay og gennemfører sms-bekræftelsen, kan de bruge deres gemte oplysninger i en hvilken som helst Shopify-betalingsproces, som har funktionen aktiveret. De behøver ikke at bekræfte deres identitet igen.

Hvis en kunde vil ændre telefonnummeret på sin Shop Pay-konto, skal kunden afmelde Shop Pay med sit aktuelt registrerede telefonnummer og oprette en ny konto med det nye telefonnummer.

Hvis din kunde har spørgsmål om brugen af Shop Pay, kan kunden besøge Hjælp til Shop Pay.

Deaktiver Shop Pay

1. Klik på Administrer Shopify Payments-sektionen.

2. Fjern markeringen af Shop Pay i afsnittet Hurtigere betalingsproces.