Valutaformatering

Du kan ændre den måde, som valutaer vises på i din butik, for at gøre det nemmere for dine kunder at læse beløbene.

Typer af valutaformatering

Der er fire forskellige valutaformater, som bruges i forskellige dele af din butik:

Navn Bruges i
HTML med valuta Webshop og Shopify-administrator
HTML uden valuta Webshop og Shopify-administrator
E-mail med valuta Notifikationer
E-mail uden valuta Skabeloner til notifikationer og Ordreprinter

Valgmuligheder til formatering af valutaer

Du kan vise valutabeløb på forskellige måder:

Pengeformat Afrundet Eksempel
{{ amount }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals }} 1.135
{{ amount_with_comma_separator }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals_with_comma_separator }} 1,135
{{ amount_with_apostrophe_separator }} 1'134,65

Valutaformater, som afrundes, vil blive rundet op, hvis decimaltallet er 50 eller derover, og det rundes ned, hvis det er under 50.

Bemærk: Uanset hvilket valutaformat, du vælger, vil din butiks betaling altid vise decimalpladser.

Skift valutaformatering

1. Klik på Generelt.

2. Klik på Skift formatering i afsnittet Standarder og formater:

3. I hvert af felterne skal du erstatte {{amount}} med det valutaformat, som du vil bruge, fra tabellen med valgmuligheder: