Sælg i flere valutaer

Når du sælger i flere valutaer, kan du acceptere betalinger i flere valutaer med Shopify-betalinger.

Kunderne shopper og betaler i deres lokale valuta

Dine kunder kan betale for deres ordrer og modtage refunderinger i deres lokale valuta. Kundens lokale valuta kan vælges på basis af deres geografiske placering eller med en valutavælger, som du føjer til dit tema.

Priserne konverteres automatisk og bruger afrundingsregler

Dine priser konverteres automatisk baseret på valutakursen og dine afrundingsregler. Du kan ikke angive priser i bestemte valutaer, men du kan angive forskellige afrundingsregler for hver valuta.

Understøttede valutaer

Du kan acceptere og refundere betalinger i følgende valutaer:

• Australske dollar (AUD)
  • Canadiske dollar (CAD)
  • Euro (EUR)
  • Hongkong dollar (HKD)
  • Japanske yen (JPY)
  • New Zealand dollar (NZD)
  • Pund sterling (britisk pund) (GBP)
  • Singapore dollar (SGD)
  • Amerikanske dollar (USD)

Brugsscenarier

Når du sælger i flere valutaer, kan kunderne betale for deres ordrer i deres egen valuta. Denne funktion er en god mulighed, når din virksomhed er i en af følgende situationer:

• Du har en webshop, der har international trafik, og du vil øge dine konverteringer fra dine internationale kunder.

• Du ønsker at tilbyde regionale butikker. For eksempel kan du have en butik i én region, og du vil gerne sælge til kunder, der bor i en lignende region, men bruger en anden valuta. For eksempel minder Australien og New Zealand om hinanden, fordi de ligger tæt på hinanden geografisk og har de samme årstider. Du kan bruge salg i flere valutaer til at sælge i Australien og tilbyde en regional oplevelse til dine kunder fra New Zealand.

• Du har en stærk international tilstedeværelse med butikker i forskellige lande. Du har en international butik, der bruger salg i flere valutaer til at konvertere kunder, hvor du endnu ikke har en specifik tilstedeværelse.

Lær mere