Kræv telefonnumre for PayPal Express Checkout-ordrer

Hvis du er afhængig af at have dine kunders kontaktoplysninger og bruger PayPal Express, har du muligvis bemærket, at siden med Shopify-ordreoplysninger ikke indeholder telefonnummeret.

Trin:

1. Log ind på din PayPal-konto på paypal.com.

2. Klik på Min konto.

3. Klik på Profil.

4. Klik på Mine salgsværktøjer:

5. Klik på Opdater under Sælg online > Websitepræferencer.

6. I Kontakttelefonnummer skal du vælge en mulighed for Kontakttelefon:

- Til (valgfrit felt) – føjer telefonnummerfeltet til betalingssiden, men det er ikke påkrævet for at kunne betale. - Til (påkrævet felt) – kræver, at din kunde indtaster sit telefonnummer ved betaling.

Hvis du kræver, at der angives et telefonnummer ved betaling, mindsker det normalt antallet af konverteringer og salg. Mange mennesker bryder sig ikke om at opgive kontaktoplysninger. Medmindre du absolut skal bruge et telefonnummer, bør du vælge Til (valgfrit felt).