Kræv telefonnumre for PayPal Express Checkout-ordrer

Hvis du bruger PayPal Express, har du måske bemærket, at siden med ordreoplysninger for Shopify ikke indeholder kundens telefonnummer. Hvis du har en PayPal-virksomhedskonto, kan du kræve kundernes telefonnumre fra indstillingerne for din PayPal-konto.

Trin:

1. Log ind på din PayPal-konto på paypal.com.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Kontoindstillinger.
  3. Klik på Betaling på website.
  4. Klik på Opdater ud for Websitepræferencer.
  5. I feltet Kontakttelefonnummeret skal du vælge en mulighed for Kontakttelefon:
    • Til (valgfrit felt) – føjer telefonnummerfeltet til betalingssiden, men det er ikke påkrævet for at kunne betale.
    • Til (påkrævet felt) – kræver, at din kunde indtaster sit telefonnummer ved betaling.
    • Fra – fjerner feltet fuldstændig.

Hvis du kræver, at der angives et telefonnummer ved betaling, mindsker det normalt antallet af konverteringer og salg. Mange mennesker bryder sig ikke om at opgive kontaktoplysninger. Medmindre du absolut skal bruge et telefonnummer, bør du vælge Til (valgfrit felt).