Shop Cash-kampagner

Shop Cash-kampagner giver dig mulighed for at øge værdien af en kundes Shop Cash i din butik. Disse kampagner kan hjælpe dig med at øge antallet af førstegangskøbere i Shop-appen.

Når du opretter en Shop Cash-kampagne, vises dit tilbud til potentielle nye kunder i afsnittet Shop Cash-tilbud i Shop-appen, og du betaler kun anskaffelsesomkostningerne for gennemførte salg. Kunder, der tidligere har købt i din butik, vil ikke kunne se dit Shop Cash-tilbud.

Berettigelse

Shop Cash-kampagner er i et tidligt stadie, som kun er tilgængeligt for butikker, der opfylder alle følgende krav:

Hvis din butik opfylder kriterierne for berettigelse for Shop Cash-kampagner, kan du ansøge om tidlig adgang.

Opret en Shop Cash-kampagne

Når du er blevet godkendt til at deltage i programmet med tidlig adgang til Shop Cash-kampagner, vil du modtage en mail fra Shop, som fortæller dig, at du kan gå i gang med at oprette Shop Cash-kampagner i Shopify-administratoren.

Alle medarbejdere i din butik, som har tilladelserne “Shop-kanalen” og “markedsføring” kan oprette og administrere Shop Cash-kampagner. Du kan kun have én aktiv kampagne ad gangen.

Trin

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på ShopApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Markedsføring, og klik derefter på Opret kampagne i øverste højre hjørne.

5. Angiv kampagnens fulde navn.

6. Angiv den startdato og det starttidspunkt, du ønsker at starte kampagnen, i afsnittet Tidsplan.

7. Valgfrit: Hvis du ønsker at angive et sluttidspunkt for kampagnen, skal du vælge afkrydsningsfeltet Angiv sluttidspunkt.

8. Udfyld felterne Samlet budget og Maksimal pris pr. konvertering: i afsnittet Budget.

9. Acceptér vilkår og betingelser, og klik derefter på Udgiv.

Rediger en Shop Cash-kampagne

Når du har oprettet en Shop Cash-kampagne, kan du foretage ændringer af dit samlede budget og kampagnens slutdato. Du kan ikke ændre den maksimale pris pr. konvertering, når kampagnen er blevet aktiv. Du kan dog afslutte en kampagne når som helst og oprette en ny.

Trin

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på ShopApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Markedsføring, og klik derefter på din kampagne.

5. Gør et af følgende:

• Hvis du vil ændre, hvornår kampagnen slutter, skal du justere feltet Slutdato eller Sluttidspunkt og derefter klikke på Gem.
    • Hvis du vil ændre dit samlede budget, skal du angive det nye beløb i feltet Samlet budget og derefter klikke på Gem.
    • Klik på Sæt kampagne på pause for at sætte kampagnen på pause.
    • Klik på Afslut kampagne for at afslutte din kampagne øjeblikkeligt.
  6. Opdater de felter, du vil redigere.

7. Klik på Gem.

Betaling for Shop Cash-kampagner

Når du har oprettet en Shop Cash-kampagne, betaler du kun for gennemførte ordrer, der inkluderer indløsning af et Shop Cash-tilbud. Forudbetaling er ikke nødvendigt ved oprettelse af Shop Cash-kampagner.

Der trækkes et gebyr på din Shopify Payments-udbetalingssaldo, hver gang der afgives en ordre ved hjælp af et Shop Cash-tilbud. Dette fortsætter, indtil dit samlede kampagnebudget er nået.

Hvis din Shopify Payments-udbetalingssaldo ikke har tilstrækkelige midler til at dække kampagnens gebyrer, vil modregningen blive forsøgt, indtil debiteringerne lykkes. I denne periode vil Shop Cash-delen af din ordreudbetaling blive tilbageholdt, indtil kampagnens gebyrer er blevet opkrævet.

Analyse af Shop Cash-kampagner

Du kan måle resultaterne af dine Shop Cash-kampagner i Shopify-administratoren.

Trin

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på ShopApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Markedsføring

5. Vælg den kampagne, du vil gennemgå.

Brug tabellen herunder til at få mere at vide om, hvad hver enkelt kampagneparameter betyder.

Fejlmeddelelser for kollektionsstatus
Metrisk Definition
Visninger Det antal gange, brugere af Shop-appen har set et Shop Cash-tilbud et sted i Shop-appen, herunder sider med butiks- og produktdetaljer.
Nye anskaffede kunder Antallet af nye kunder, som har afgivet deres første ordre ved hjælp af et Shop Cash-tilbud.
Salg fra kampagne Bruttoomsætningen divideret med antallet af ordrer fra en Shop Cash-kampagne.
Gennemsnitlig ordreværdi Bruttoomsætningen divideret med antallet af ordrer fra en Shop Cash-kampagne.
Afkast af annonceudgifter Bruttoomsætningen divideret med de samlede omkostninger til Shop Cash-kampagner.
Annonceudgifter for salg De samlede annonceomkostninger divideret med den samlede bruttoomsætning fra Shop Cash-kampagner, vist som en procentdel.
Omkostninger pr. kunde De samlede annonceomkostninger divideret med det samlede antal kunder, der er skaffet via Shop Cash-kampagner.

Hvis du har spørgsmål omkring Shop Cash-kampagner, kan du kontakte Shop Support for at få hjælp på engelsk. Du kan få hjælp på andre sprog ved at kontakte Shopify Support.