EPS-betalinger

EPS (Electronic Payment Standard) er en direkte og sikker betalingsmetode via bankoverførsel for Shopify Payment-brugere i Østrig og Tyskland. EPS giver dine kunder mulighed for at betale for deres ordrer via deres netbankkonti. Med EPS i Shopify Payments får dine kunder en sikker og nem betalingsoplevelse.

Områder, hvor der kan modtages betaling med EPS

Kun shopejere i følgende områder, der sælger i euro, kan modtage betalinger ved hjælp af EPS:

• Østrig
  • Tyskland

Områder, hvor kunderne kan betale med EPS

EPS er kun tilgængelig for kunder i Østrig, der betaler med euro.

Aktivér EPS

EPS er som standard aktiveret, når du konfigurerer Shopify Payments. Du kan når som helst tilpasse, hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige for dine kunder.

Fremgangsmåde:

Betalinger med EPS

Når kunder vælger EPS ved betaling, omdirigeres de til EPS' website, hvor de kan se en liste med deltagende banker. De vælger deres bank og angiver deres bankoplysninger. Når betalingen er blevet bekræftet, bliver det skyldige beløb sendt til dig fra kundens bank ved din næste Shopify Payments-udbetaling.

Betaling med EPS kan kun sendes til refusion inden for 180 dage efter den oprindelige debitering. Efter 180 dage er det ikke længere muligt at refundere det trukne beløb. Hvis du refunderer en transaktion, som er behandlet af EPS, får du ikke refunderet det administrationsgebyr, som Shopify Payments har opkrævet. Tredjepartstransaktionsgebyrer varierer, afhængigt af hvilket abonnement du faktureres efter. Du kan få mere at vide om priserne på Shopifys side med priser for Østrig

Der er ingen tilbageførselsproces ved brug af EPS, fordi risikoen for svindel er ekstremt lav. Dette skyldes, at kunden skal godkende betalingen over for sin bank, før betalingen gennemføres.

EPS-kundeoplevelse

Bemærk: EPS er kun tilgængelig for kunder i Østrig, der betaler med euro.

Når din kunde vælger EPS som betalingsmulighed, vises der en liste med deltagende østrigske banker. Kunden vælger sin bank og angiver login til sine bankoplysninger. Det skyldige beløb sendes fra kundens netbank til dig i forbindelse med din næste Shopify Payments-udbetaling.