Klarna-betalinger

Klarna har betalingsmuligheder til Shopify Payments, som er tilgængelige for shopejere i Sverige og Tyskland. Med Klarna pay Later, Klarna Pay Now og Klarna Slice IT kan dine kunder vælge mellem en række forskellige betalingsmuligheder, når de skal betale for deres ordrer. Med disse betalingsmuligheder kan kunderne betale med det samme, efter fakturering eller i rater via direkte debitering eller med kreditkort. Med Klarna til Shopify Payments får dine kunder en nem og sikker betalingsoplevelse.

Klarna-krav

Hver af Klarnas tjenester har forskellige krav.

For at kunne aktivere Klarna Pay Later for din webshop skal du være shopejer i Tyskland, der modtager udbetalinger i euro via Shopify Payments, eller være shopejer i Sverige, der modtager udbetalinger i svenske kroner eller euro via Shopify Payments.

For at aktivere Klarna Pay Now eller Klarna Slice It for din din webshop skal du være shopejer i Sverige, der modtager udbetalinger i svenske kroner eller euro via Shopify Payments.

Aktivér Klarna

Klarnas betalingsmuligheder aktiveres som standard, når du konfigurerer Shopify Payments. Klarna evaluerer din virksomhed, før du kan acceptere betalinger via deres betalingsløsninger. Når Klarna har godkendt din virksomhed, kan dine kunder betale med Klarna.

Du kan når som helst ændre, hvilke af Klarnas betalingsmuligheder, dine kunder har adgang til.

Fremgangsmåde:

1. Hvis Shopify Payments endnu ikke er konfigureret, skal du klikke på Fuldfør kontokonfiguration og færdiggøre registreringssiden. 3. I afsnittet Shopify Payments skal du klikke på Administrer. 4. Slå de betalingsmuligheder, du vil ændre, til eller fra i Betalingsmuligheder. 5. Klik på Gem.

Betaling med Klarna

Når en kunde afgiver en ordre og betaler ved hjælp af en af Klarnas betalingsmetoder, får du udbetalt pengene i forbindelse med din næste udbetaling fra Shopify Payments.

Hvis du refunderer en transaktion, som er behandlet af Klarna, får du ikke refunderet det behandlingsgebyr, som Shopify Payments opkræver. Transaktionsgebyrer varierer, afhængigt af, hvilken plan du faktureres efter. Du kan få mere at vide om priserne på Shopifys side med priser for Sverige eller Shopifys side med priser for Tyskland.

Hvis der åbnes en tilbagebetalingssag for en ordre, opfordres kunden til at kontakte dig direkte. Klarna kontakter kunden, hvis tvisten ikke er løst efter 21 dage. Klarna kontakter dig derefter via e-mail vedrørende tvisten. Du har 7 dage til at besvare meddelelsen om tvisten fra Klarna. Du kan få mere at vide om tilbagebetalinger med Klarna i Klarnas butik for beskyttelse af købere.