Tilføjelse af en valutavælger

Dine kunder kan vælge deres foretrukne valuta på en rullemenu med valutaer, hvis du føjer en valutavælger til dit tema. Valutavælgere er indbygget i nogle temaer eller kan tilføjes via appen Geolocation. Appen Geolocation giver dig også mulighed for at bede kunder om at skifte til den lokale valuta baseret på deres IP-adresse.

Opdater dit tema for at tilføje en valutavælger

Hvis du bruger den seneste version af temaet Debut eller Brooklyn i din butik, vil du automatisk få en valutavælger i dit butikslayout. Du kan opdatere dit tema til den seneste version.

Appanbefalinger

Hvis du har et Shopify Plus-abonnement, vil din butik automatisk vælge dine kunders valuta ud fra deres IP-adresse. Hvis du har et andet abonnement, kan du give kunderne mulighed for at skifte til deres lokale valuta ved at bruge den gratis app Geolocation fra Shopify. Appen Geolocation giver dine kunder anbefalinger til sprog og valuta på baggrund af deres geografiske lokation samt sproget for browseren eller enheden. Appen Geolocation indsætter også en vælger i sidefoden i din webshop, så dine kunder får mulighed for at vælge deres sprog og valuta.

Valg af valuta via en webadresse

Når du har aktiveret salg i flere valutaer med Shopify Payments, kan dine kunder betale i deres lokale valuta.

Du kan også sende dine kunder en webadresse, der åbner din butik med en bestemt valuta ved at tilføje en ISO-kode med valutaens kode sidst i adressen. Det følgende link åbner for eksempel butikken og viser alle priser i canadiske dollars: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD.

Føj en valutavælger til navigationsmenuen i din butik

Du kan opdatere dit butikslayout, så det indeholder en valutavælger i sidefoden eller i dit temas hovedmenu, uden at skulle ændre i koden for dit tema.

Tilføje en valutavælger ved at redigere i temaets kode

Hvis du vil redigere din temakode, så kunderne kan vælge deres valuta, kan du bruge Shopify Liquid til at oprette valutavælgere i dit butikslayout. Dette er en avanceret vejledning. Rediger kun din temakode, hvis du har erfaring med programmering.