Tilføjelse af en valutavælger

Hvis du vil have, at dine kunder skal vælge deres foretrukne valuta i en rulleliste, kan du føje en valutavælger til dit tema.

De fleste temaer omfatter ikke en valutavælger, der understøtter salg i flere valutaer med Shopify-betalinger, så du skal oprette én.

Advarsel! Hvis du handler i flere valutaer med Shopify Payments, kan du ikke bruge en app til flere valutaer i Shopify App Store. Apps til flere valutaer er ikke kompatible med salg i flere valutaer med Shopify Payments.

Opdater dit tema (Debut), så det indeholder en valutavælger

Hvis du bruger den seneste version af temaet Debut i din butik, vil du automatisk få en valutavælger i dit butikslayout. Du kan opdatere dit tema til den seneste version.

Få hjælp af en Shopify Expert til at tilføje en valutavælger

Hvis du har brug for hjælp til at oprette en tilpasset løsning til din butik, kan du få hjælp af en Shopify Expert.

Føj en valutavælger til navigationsmenuen i din butik

Du kan opdatere dit butikslayout, så det indeholder en valutavælger i sidefoden eller i dit temas hovedmenu, uden at skulle ændre i koden for dit tema.

Tilføje en valutavælger ved at redigere i temaets kode

Hvis du vil redigere din temakode, så kunderne kan vælge deres valuta, kan du bruge Shopify Liquid til at oprette valutavælgere i dit butikslayout. Dette er en avanceret vejledning. Rediger kun din temakode, hvis du har erfaring med programmering.