Tilføjelse af en valutavælger

Hvis du føjer en valutavælger til dit tema, vil dine kunder kunne vælge deres foretrukne valuta fra en rullemenu med valutaer. Valutavælgere er indbygget i nogle temaer. De kan også tilføjes ved hjælp af Geolocation-appen. Geolocation-appen giver dig også mulighed for at bede dine kunder om at skifte til deres lokale valuta baseret på deres IP-adresse.

Appanbefalinger

Hvis du har Shopify Plus-abonnementet, angiver din butik automatisk dine kunders valuta baseret på deres IP-adresse. Hvis du har et andet abonnement, kan du give dine kunder mulighed for at skifte til deres lokale valuta ved at bruge den gratis Geolocation-app fra Shopify. Geolocation-appen giver dine kunder anbefalinger til sprog og valutaer baseret på deres geografiske lokation samt sproget i deres browser eller på deres enhed. Appen Geolocation tilføjer også en vælger i sidefoden i din webshop, så dine kunder kan vælge deres sprog og valuta.

Internationale domæner

Du kan angive standardvalutaen for dine internationale købere ved hjælp af Internationale domæner. Du kan f.eks. bruge your-shop-name.com i USA, hvor din webshop vises på engelsk, og hvor priserne vises i USD. I Frankrig kan du bruge your-shop-name.fr eller fr.your-shop-name.com, hvor din webshop vises på fransk, og hvor priserne vises i EUR. Dette giver bedre lokale shoppingoplevelser og hjælper med internationalt salg.

Føj en valutavælger til navigationsmenuen i din butik

Du kan opdatere dit butikslayout, så det indeholder en valutavælger i sidefoden eller i dit temas hovedmenu, uden at skulle ændre i koden for dit tema.

Opdater dit tema for at tilføje en valutavælger

Nogle temaer, som f.eks. Debut eller Brooklyn, indeholder en valutavælger (kun de nyeste versioner). Hvis du bruger en ældre version, kan du opdatere dit tema for automatisk at få en valutavælger i dit butikslayout.

Tilføje en valutavælger ved at redigere i temaets kode

Hvis du vil redigere din temakode, så dine kunder kan vælge deres valuta, kan du bruge Shopify Liquid til at oprette valutavælgere i dit butikslayout. Dette er en avanceret vejledning. Du bør kun redigere din temakode, hvis du har erfaring med programmering. Du kan også få hjælp af en Shopify-ekspert ved at vælge Currency selector job i Shopify Experts Marketplace.