Tema- og scriptunderstøttelse af salg i flere valutaer

Tilpas dit butikslayout, og opret scripts for at understøtte salg i flere valutaer.

Valg af valuta

Når du har aktiveret salg i flere valutaer med Shopify Payments, kan dine kunder betale i deres lokale valuta. Den valuta, som dine kunder ser i din butik, kan angives på flere måder:

• Link – Du kan sende dine kunder en webadresse, som åbner din butik med en bestemt valuta.

Du kan også sende dine kunder en webadresse, som åbner din butik med en bestemt valuta, med en slutning på dine webadresser, hvor ISO-code er valutakoden ISO 4217 bestående af tre tegn. Det følgende link åbner f.eks. butikken og viser alle priserne i canadiske dollar: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD.

• Valutavælger – Hvis du vil have, at dine kunder vælger deres lokale valuta, skal du tilføje en valutavælger.

• Geolokation (Shopify Plus) – Geolokation er kun tilgængelig med et Shopify Plus-abonnement. Når en kunde besøger din butik, vælger din butik, hvilken valuta der skal vises, baseret på din kundes lokation.

Når en kunde går til din butik, vælger din butik den valuta, der skal bruges, på baggrund af geolokationen for kundens IP-adresse. Priserne i dit butikslayout og betalingsprocessen omregnes straks til denne valuta. Hvis en kundes lokation bruger en valuta, som ikke understøttes af din butik, bruges butikkens valuta. Din butiksvaluta kan f.eks. være USD, og du accepterer USD, EUR og YEN. Når en kunde fra Brasilien besøger din butik, vil denne kunde få vist priser i USD (din butiks valuta), da du ikke accepterer betalinger i BRL.

Temavalutavælger

Hvis du vil have, at dine kunder skal vælge deres foretrukne valuta i en rulleliste, kan du oprette din egen valutavælger i dit tema.

De fleste temaer omfatter ikke en valutavælger, der understøtter salg i flere valutaer med Shopify-betalinger, så du skal oprette én. Mange temaer indeholder ikke som standard en valutavælger. Du skal tilføje en multi-valutavælger i dine temaer. Du kan bruge Shopify Liquid til at oprette valutavælgere i dit butikslayout, så dine kunder kan vælge deres lokale valuta.

Understøttelse af Shopify Scripts

Du bør gennemgå dine scripts for at sikre, at de stadig fungerer efter hensigten, når du aktiverer salg i flere valutaer. Få mere at vide om scriptfunktioner, som understøtter salg i flere valutaer.

API-understøttelse

Få mere at vide om API-funktionerne, som understøtter salg i flere valutaer.

Lær mere