Tema- og scriptunderstøttelse af salg i flere valutaer

Tilpas dit butikslayout, og opret scripts for at understøtte salg i flere valutaer.

Valg af valuta

Når du har aktiveret salg i flere valutaer med Shopify Payments, kan dine kunder betale i deres lokale valuta. Den valuta, som dine kunder ser i din butik, kan angives på flere måder:

• Link – Du kan sende dine kunder en webadresse, som åbner din butik med en bestemt valuta.

Du kan også sende dine kunder en webadresse, der åbner din butik med en bestemt valuta ved at tilføje en ISO-kode med valutaens kode sidst i adressen. Det følgende link åbner for eksempel butikken og viser alle priser i canadiske dollars: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD.

• Valutavælger – Hvis du vil have, at dine kunder vælger deres lokale valuta, skal du tilføje en valutavælger.

• Geolocation (Shopify Plus) ~ Automatisk geolokation er kun tilgængelig med et Shopify Plus-abonnement. Hvis du ikke har et Plus-abonnement og vil benytte geolokation, kan du installere Shopifys app Geolocation. Du kan finde flere oplysninger om appen på hjælpesiden for Geolocation.

Når en kunde besøger din butik, vælger din butik den valuta, der vises i både dit butikslayout og din betalingsproces, ud fra geolokationen for kundens IP-adresse. Priserne i dit butikslayout og din betalingsproces omregnes til denne valuta med det samme.

Hvis en kundes lokation bruger en valuta, som ikke understøttes af din butik, bruges butikkens standardvaluta. Din butik kan for eksempel bruge USD og acceptere betalinger i USD, EUR og JPY. Hvis en fra Brasilien besøger din butik, vil han eller hun få vist priser i USD, fordi du ikke accepterer betalinger i BRL.

Temavalutavælger

Hvis du vil have, at dine kunder skal vælge deres foretrukne valuta i en rulleliste, kan du oprette din egen valutavælger i dit tema.

De fleste temaer omfatter ikke en valutavælger, der understøtter salg i flere valutaer med Shopify Payments, så du skal oprette én. Mange temaer indeholder ikke som standard en valutavælger. Du skal tilføje en multi-valutavælger i dine temaer. Du kan bruge Shopify Liquid til at oprette valutavælgere i dit butikslayout, så dine kunder kan vælge deres lokale valuta.

Understøttelse af Shopify Scripts

Du bør gennemgå dine scripts for at sikre, at de stadig fungerer efter hensigten, når du aktiverer salg i flere valutaer. Få mere at vide om scriptfunktioner, som understøtter salg i flere valutaer.

API-understøttelse

Få mere at vide om API-funktionerne, som understøtter salg i flere valutaer.

Lær mere