Valutabegrænsninger

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Liste over begrænsninger for salg i flere valutaer.

Undtagelser og begrænsninger

• Salg i flere valutaer understøttes kun af Shopify Payments.

• Salg i flere valutaer understøttes kun i din webshop. Shopify POS understøtter kun din butiksvaluta. Du kan ikke sælge i flere valutaer på nogen kanaler (herunder Engrossalgskanalen).

• Debut og Brooklyn er de eneste Shopify-temaer, der har en indbygget valutavælger.

• Ordrekladder er altid i din butiks valuta.

• Du kan kun få vist dine rapporter i din butiksvaluta.

• Du kan ikke angive specifikke priser for et land, når du forhandler i flere valutaer.

• Hvis du forhandler i flere valutaer med Shopify Payments, kan du ikke bruge en app til flere valutaer fra Shopify App Store. Apps til flere valutaer er ikke kompatible med denne funktion.

• Sofort-betalinger og Klarna Pay Later er kun tilgængelige for shopejere i Tyskland, der sælger i euro.

• iDEAL-betalinger er kun tilgængelige for shopejere i Holland, der sælger i euro.

Få mere at vide