Gør det muligt for din butik at sælge i flere valutaer

Konfigurer dine indstillinger for Shopify-betalinger til at aktivere salg i flere valutaer, og tilføj derefter en valutavælger til din webshops tema.

Inden du begynder at sælge i flere valutaer, skal du sørge for at teste kundeoplevelsen. Shopify understøtter to valutabeløb (butiksvaluta og kundevaluta) i stedet for kun én for at gøre det muligt at sælge i flere valutaer.

Fremgangsmåde for at aktivere salg i flere valutaer

Trin 1: Konfigurer Shopify Payments til at bruge flere valutaer

Rediger dine indstillinger for Shopify Payments for at tilføje de valutaer, som du vil have din butik til at acceptere.

1. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments. 3. Aktivér de valuta, du vil understøtte via listen med accepterede valutaer i afsnittet Valutaer. Klik på Gem. 5. Valgfrit: Aktivér afrundingsregler for at gøre dine omregnede priser mere konsekvente. 6. Valgfrit: Tilpas afrundingsreglerne for at kontrollere, hvordan dine priser ser ud i den nye valuta. Hvis du f.eks. vil have, at alle dine priser skal ende på 0,95 USD, skal du vælge 0,95 USD.

Bemærk: Tilpassede afrundingsregler er kun tilgængelige med Shopify-abonnementet, Advanced Shopify-abonnementet eller Shopify Plus-abonnementet.

Trin 2: Aktivér en valutavælger

En valutavælger giver dine kunder mulighed for at vælge deres lokale valutaer. De fleste temaer omfatter ikke en valutavælger til salg i flere valutaer. Du kan tilføje en valutavælger ved hjælp af Geolocation-appen. Du kan også føje en valutavælger til dit tema ved at samarbejde med en Shopify-partner.

Få mere at vide under aktivering af en valutavælger.

Trin 3: Test din kundes oplevelse

Besøg din webshop, som om du var kunde, vælg en anden valuta, og test dine kunders oplevelse. Sørg for, at dine priser vises som du ville forvente i dine forskellige valutaer, og at dine apps og tilpasninger fortsætter med at virke som forventet.

Forbindelser med andre tjenester

Hvis din butik bruger en API til at sende monetære data til et andet system eller en tjeneste, f.eks. en ERP, skal du teste, at de værdier, der sendes til disse systemer, er i den rigtige valuta.

Andre overvejelser

Vær opmærksom på følgende aspekter ved salg i flere valutaer:

• Gennemgå, hvordan gavekort og rabatter fungerer i flere valutaer.

• Salg i flere valutaer understøttes kun i din webshop. Ordrekladder er altid i din butiksvaluta. På samme måde bruger Shopify POS kun din butiksvaluta. Du kan ikke sælge i flere valutaer på nogen kanaler, herunder salgskanalen til Engrossalg.

• Hvis du har private apps, skal du gennemgå API-ændringerne for at sikre, at dine apps fungerer korrekt. Hvis du har offentlige apps, skal du teste dem for at sikre, at dine kunders oplevelser ikke ændres.

Få mere at vide