Gør det muligt for din butik at sælge i flere valutaer

Konfigurer dine indstillinger for Shopify-betalinger til at aktivere salg i flere valutaer, og tilføj derefter en valutavælger til din webshops tema.

Inden du begynder at sælge i flere valutaer, skal du sørge for at teste kundeoplevelsen. Shopify understøtter to valutabeløb (butiksvaluta og kundevaluta) i stedet for kun én for at gøre det muligt at sælge i flere valutaer.

Fremgangsmåde for at aktivere salg i flere valutaer

Trin 1: Konfigurer Shopify-betalinger til at bruge flere valutaer

Rediger dine indstillinger for Shopify-betalinger for at tilføje de valutaer, som du vil have din butik til at acceptere.

1. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments. 3. Aktivér de valutaer, du vil understøtte, i afsnittet Flere valutaer på listen Accepterede valutaer. 4. Klik på Gem.
  1. Valgfri. Tilpas afrundingsreglerne. Inden dine kunder ser de konverterede priser, anvendes afrundingsregler på dem. Disse afrundingsregler giver dig mulighed for at kontrollere, hvordan dine priser ser ud i den nye valuta. Hvis du f.eks. vil have alle dine priser til at slutte med 0,95 USD, skal du vælge 0,95 USD. Hvis du vil have, at dine priser slutter på et andet tal, skal du klikke på Rediger for at få vist afrundingsreglerne.

Trin 2: Aktivér en valutavælger

De fleste temaer omfatter ikke en valutavælger til salg i flere valutaer med Shopify-betalinger, så du skal oprette én.

Du kan aktivere en valutavælger i din webshop. Du kan få mere at vide under Aktivering af en valutavælger.

Trin 3: Se dine konverterede priser

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.

2. Klik på Betalingstjenesteudbydere.

3. Klik på Rediger i afsnittet Shopify Payments.

4. Klik på den valuta, du vil have vist en forhåndsvisning af, i afsnittet Aktiverede valutaer.

5. Klik på Se i webshop.

Trin 4: Test dine kunders oplevelse

Besøg din webshop, som om du var kunde, vælg en anden valuta, og test dine kunders oplevelse. Sørg for, at dine priser vises som du ville forvente i dine forskellige valutaer, og at dine apps og tilpasninger fortsætter med at virke som forventet.

Forbindelser med andre tjenester

Hvis din butik bruger en API til at sende monetære data til et andet system eller en tjeneste, f.eks. en ERP, skal du teste, at de værdier, der sendes til disse systemer, er i den rigtige valuta.

Andre overvejelser

Vær opmærksom på følgende aspekter ved salg i flere valutaer:

• Gennemgå, hvordan gavekort og rabatter fungerer i flere valutaer.

• Overvej at tilføje en valutavælger til dit butikslayout.

• Salg i flere valutaer understøttes kun i din webshop. Ordrekladder er altid i din butiksvaluta. På samme måde bruger Shopify POS kun din butiksvaluta. Du kan ikke sælge i flere valutaer på nogen kanaler, herunder salgskanalen til Engrossalg.

• Hvis du har private apps, skal du gennemgå API-ændringerne for at sikre, at dine apps fungerer korrekt. Hvis du har offentlige apps, skal du teste dem for at sikre, at dine kunders oplevelser ikke ændres.

• Du kan give dine kunder anbefalinger til sprog og valuta ved hjælp af appen Geolocation. Anbefalingerne baseres på den enkelte kundes lokation og browserindstillinger.

Lær mere