Afprøvning af din multi-valutaopsætning

Når du har aktiveret salg i flere valutaer med Shopify Payments, skal du teste kundeoplevelsen. Gennemse din butik, opret testordrer og simuler betaling for dem ved at teste kreditkortnumre. Sørg for, at dine priser vises korrekt i de forskellige valutaer, og at dine apps og tilpasninger fortsat virker som forventet.

Hvis du ikke kan se en valutavælger i din butik, skal du tilføje en.

Forhåndsvisning af valutaer i din butik

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan priser ser ud i din butik.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.

2. Klik på den valuta, du vil have vist en forhåndsvisning af, i afsnittet Aktiverede valutaer.

3. Klik på Se i webshop.

Skift valuta manuelt

Du kan teste kundeoplevelsen med forskellige valutaer uden at skulle skifte dit tema ved at tilføje teksten ?currency=<ISO-code> i slutningen af din webshops webadresse, hvilket vil erstatte <ISO-code> med valutaens ISO 4217-valutakode på tre tegn.

Hvis din butiks webadresse f.eks. er myshopify-store.myshopify.com, åbner myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD din butik og viser alle priser i canadiske dollars, og myshopify-store.myshopify.com?currency=USD åbner din butik og viser alle priser i amerikanske dollars.

Offentlige og private apps

Besøg din webshop, skift valuta og test kundeoplevelsen. Hvis du har installeret apps i din Shopify-administrator for at udføre følgende opgaver, skal du teste dem for at sikre, at de fungerer korrekt med flere valutaer:

• vis pengeværdier (priser, totaler) i butikslayoutet eller i en rapport.
  • send meddelelser, som indeholder priser, til dine kunder

Hvis der er et problem med disse apps, kan det påvirke kundeoplevelsen i din butik. Dine kunder kan gå til betaling, men de kan få vist de forkerte pengeværdier. En app, der ikke er blevet opdateret, kan f.eks. sende dine kunder e-mails, der viser værdierne for deres ordrer i en anden valuta end den, de har betalt med.

Meddelelser om offentlige apps

De fleste offentlige apps er blevet opdateret, så de understøtter salg i flere valutaer, men nogle er endnu ikke opdateret. Hvis du har installeret en app, der ikke er kompatibel, modtager du en besked i din Shopify-administrator.

Hvis du modtager en meddelelse, når du forsøger at aktivere salg i flere valutaer, skal du afinstallere den app, der nævnes i meddelelsen. Hvis du har installeret inkompatible apps i din Shopify-administrator, kan du ikke aktivere salg i flere valutaer.

Hvis du modtager en meddelelse, når du har aktiveret salg i flere valutaer, har du for nylig installeret en inkompatibel app, og du skal afinstallere denne app. Hvis du ikke afinstallerer appen, påvirkes kundeoplevelsen i din butik (f.eks. vil dine kunder muligvis ikke kunne gennemføre deres ordrer). Din oplevelse i Shopify-administratoren påvirkes også (du kan f.eks. have problemer med at behandle og tilbagebetale ordrer).

Meddelelser om private apps

Hvis du modtager en meddelelse om private apps i din Shopify-administrator, skal din udvikler gennemgå disse apps.

Shopify antager, at hvis du har private apps, har du kontakt til en udvikler, som kan rådgive dig om de risici, der er ved at bruge disse apps, når du sælger i flere valutaer. Du kan aktivere salg i flere valutaer, selvom du har private apps, der ikke understøtter denne funktion.

Få mere at vide