Afprøvning af din multi-valutaopsætning

Når du har aktiveret salg i flere valutaer med Shopify Markets, skal du teste kundeoplevelsen for at sikre, at dine priser vises korrekt i forskellige valutaer, og at dine apps og tilpasninger fortsat fungerer som forventet. Gennemgå din butik, opret testordrer, og simuler betaling for dem ved hjælp af testkreditkortnumre.

Hvis der ikke vises en landevælger i din butik, skal du tilføje en.

Forhåndsvisning af valutaer i din butik

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan priser i din webshop for hver valuta.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Markeder i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det marked, du vil teste.
  3. Klik på Forhåndsvisning.

Appkompatibilitet med flere valutaer

Nogle apps fungerer muligvis ikke som forventet, når din butik har flere aktive valutaer. Vi anbefaler, at du besøger din webshop og tester kundeoplevelsen. Hvis du har installeret apps til at udføre følgende opgaver, skal du teste, at de fortsætter med at fungere som forventet med flere valutaer:

• Få vist pengeværdier såsom priser eller totaler på butiksfacaden eller i en rapport
  • Sende meddelelser til dine kunder, som indeholder pengeværdier, som f.eks. priser eller totaler.

Hvis der er et problem med disse apps, kan det påvirke kundeoplevelsen i din butik. Dine kunder vil f.eks. kunne betale, men de kan få vist de forkerte pengeværdier.

De fleste offentlige apps er blevet opdateret, så de understøtter salg i flere valutaer, men nogle er ikke blevet opdateret endnu. Apps, der ikke er kompatible med salg i flere valutaer, fremhæves i din Shopify-administrator under Indstillinger > Apps og salgskanaler.

Hvis du har installeret apps, som ikke er kompatible med flere valutaer, skal du først afinstallere disse apps, før du kan aktivere salg i flere valutaer.

Kompatibilitet med tilpassede apps

Hvis du modtager en meddelelse om tilpassede apps i din Shopify-administrator, skal din udvikler gennemgå disse apps og risiciene ved at bruge disse apps, når du handler i flere valutaer.