Afprøvning af din multi-valutaopsætning

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Når du har aktiveret salg i flere valutaer med Shopify Payments, skal du teste kundeoplevelsen. Gennemse din butik, og opret testordrer. Sørg for, at dine priser vises korrekt i de forskellige valutaer, og at dine apps og tilpasninger fortsat virker som forventet.

Skift valuta manuelt

Den nemmeste måde at teste kundeoplevelsen med en anden valuta på (uden at du behøver at ændre dit tema) er at tilføje parameteren ?currency=ISO-code i slutningen af din webshops webadresser. Erstat ISO-code med valutaens ISO 4217-valutakode på tre tegn.

Følgende link åbner f.eks. butikken og viser priserne i canadiske dollar: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD. Følgende link åbner den samme butik og viser priserne i amerikanske dollar: myshopify-store.myshopify.com?currency=USD.

Eksempler på webadresser, herunder understøttede ISO-koder
Understøttet valuta Eksempler på webadresser
Australske dollar (AUD) myshopify-store.myshopify.com?currency=AUD
Canadiske dollar (CAD) myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD
Danske kroner (DKK) myshopify-store.myshopify.com?currency=DKK
Euro myshopify-store.myshopify.com?currency=EUR
Hongkong-dollar (HKD) myshopify-store.myshopify.com?currency=HKD
Japanske yen (JPY) myshopify-store.myshopify.com?currency=JPY
New Zealand dollar (NZD) myshopify-store.myshopify.com?currency=NZD
Pund sterling (britisk pund) (GBP) myshopify-store.myshopify.com?currency=GBP
Singapore dollar (SGD) myshopify-store.myshopify.com?currency=SGD
Svenske kroner (SEK) myshopify-store.myshopify.com?currency=SEK
Amerikanske dollar (USD) myshopify-store.myshopify.com?currency=USD

Du kan også oprette testordrer og simulere betaling for dem med Test kreditkortnumre fra forskellige lokationer.

Forhåndsvisning af valutaer i din butik

Du kan se en forhåndsvisning af, hvordan priser ser ud i din butik.

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.

2. Klik på Betalingstjenesteudbydere.

3. Klik på Rediger i afsnittet Shopify Payments.

4. Klik på den valuta, som du vil se en forhåndsvisning af, i afsnittet Aktiverede valutaer.

5. Klik på Se i webshop.

Offentlige og private apps

Besøg din webshop, skift valuta og test kundeoplevelsen. Hvis du har installeret apps i din Shopify-administrator for at udføre følgende opgaver, skal du teste dem for at sikre, at de fungerer korrekt med flere valutaer:

• vis pengeværdier (priser, totaler) i butikslayoutet eller i en rapport.
  • send meddelelser, som indeholder priser, til dine kunder

Hvis der er et problem med disse apps, kan det påvirke kundeoplevelsen i din butik. Dine kunder kan gå til betaling, men de kan få vist de forkerte pengeværdier. En app, der ikke er blevet opdateret, kan f.eks. sende dine kunder e-mails, der viser værdierne for deres ordrer i en anden valuta end den, de har betalt med.

Meddelelser om offentlige apps

De fleste offentlige apps er blevet opdateret, så de understøtter salg i flere valutaer, men nogle er endnu ikke opdateret. Hvis du har installeret en app, der ikke er kompatibel, modtager du en besked i din Shopify-administrator.

Hvis du modtager en meddelelse, når du forsøger at aktivere salg i flere valutaer, skal du afinstallere den app, der nævnes i meddelelsen. Hvis du har installeret inkompatible apps i din Shopify-administrator, kan du ikke aktivere salg i flere valutaer.

Hvis du modtager en meddelelse, når du har aktiveret salg i flere valutaer, har du for nylig installeret en inkompatibel app, og du skal afinstallere denne app. Hvis du ikke afinstallerer appen, påvirkes kundeoplevelsen i din butik (f.eks. vil dine kunder muligvis ikke kunne gennemføre deres ordrer). Din oplevelse i Shopify-administratoren påvirkes også (du kan f.eks. have problemer med at behandle og tilbagebetale ordrer).

Meddelelser om private apps

Hvis du modtager en meddelelse om private apps i din Shopify-administrator, skal din udvikler gennemgå disse apps.

Shopify antager, at hvis du har private apps, har du kontakt til en udvikler, som kan rådgive dig om de risici, der er ved at bruge disse apps, når du sælger i flere valutaer. Du kan aktivere salg i flere valutaer, selvom du har private apps, der ikke understøtter denne funktion.

Få mere at vide