Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis app til iOS og Android, som du kan bruge til at administrere beskeder fra dine kunder. Besøgende i din webshop kan sende beskeder ved hjælp af meddelelseskanaler som f.eks. Shopify Chat, Facebook Messenger eller Apple Business Chat. Du kan også bruge Shopify Ping til at læse og besvare dine beskeder på din mobilenhed.

Når du konfigurerer Shopify Ping, bliver Shopify Chat automatisk knyttet til Shopify Ping.