Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis app til iOS, iPad og Android, som du kan bruge til at administrere beskeder fra dine kunder, team og Kit. Besøgende i din webshop kan sende beskeder til din butik ved hjælp af meddelelseskanaler som f.eks. Shopify Chat, Facebook Messenger eller Apple Business Chat. Du kan også bruge Shopify Ping til at læse og besvare dine beskeder på din mobilenhed.

Du kan også bruge Shopify Ping til at sende tekst eller billeder til dine teammedlemmer, som har medarbejderkonti i din Shopify-butik.

Når du konfigurerer Shopify Ping, bliver Shopify Chat automatisk knyttet til Shopify Ping.