Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis beskedapp, der giver dig mulighed for at administrere alle dine kunde- og teamsamtaler på ét sted. Shopify Ping er tilgængelig på computere på shopifyping.com og kan desuden downloades på iOS-, iPad- og Android-mobilenheder.

Kunderne i din webshop kan sende beskeder til din butik ved hjælp af meddelelseskanaler som f.eks. Shopify Chat, som er inkluderet sammen med Shopify Ping, Facebook Messenger og Apple Business Chat. Du kan læse og besvare disse beskeder fra din computer eller mobilenhed.

Når du konfigurerer Shopify Ping, installeres Shopify Chat automatisk. Shopify Chat giver kunderne mulighed for at kontakte dig, mens de shopper. De kan også sende beskeder til din butik via andre beskedkanaler, som f.eks. Facebook Messenger og Apple Business Chat. Shopify Ping giver dig mulighed for at se og besvare disse beskeder på din computer eller din mobilenhed.

Du kan også bruge Shopify Ping til at sende tekst eller billeder til dine teammedlemmer, som har medarbejderlogins i din Shopify-butik.

Når du konfigurerer Shopify Ping, bliver Shopify Chat automatisk knyttet til Shopify Ping.