Konfiguration af Apple Business Chat med Shopify Ping

Når du knytter Shopify Ping til Apple Business Chat, kan kunder, der bruger iPhone, iPad eller Mac til at gennemse din webshop med, trykke på en knap for at åbne en samtale i appen Beskeder. Når en kunde har åbnet en samtale med dig, kan han eller hun starte en ny samtale fra appen Beskeder uden at skulle besøge din webshop.

Du kan læse og besvare beskeder Ping på din mobilenhed. Ping giver dig også mulighed for at gøre følgende i dine samtaler med kunder:

• del produkter
  • sende ordrer
  • dele rabatkoder

Når du sender en ordre, kan kunder, der har Apple Pay, købe produkter direkte fra beskeder.

Betingelser

Retningslinjer for samtaler i Apple Business Chat

• Du skal svare på beskeder inden for 1 time i din åbningstid. Få mere at vide om angivelse af åbningstider for Apple Business Chat.
  • Du kan ikke bruge Apple Business Chat til markedsføring.
  • Du kan ikke starte kundesamtaler med Apple Business Chat.

Installer salgskanalen Apple Business Chat i Shopify

1. Klik på knappen + ved siden af overskriften Salgskanal i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Besøg Shopify App Store.
  3. Søg efter Apple Business Chat i Shopify App Store, og klik derefter på resultatet Apple Business Chat.
  4. Klik på Tilføj app.

Konfigurer Apple Business Chat

Når du konfigurerer Apple Business Chat, skal du vælge en kategori til dine produkter.

Det er vigtigt at vælge én eller flere kategorier, der nøjagtigt repræsenterer dine produkter. Apple Business Chat viser et ikon ud for navnet på din butik i Beskeder, som tager udgangspunkt i den primære virksomhedskategori, du vælger. Apple godkender muligvis ikke din butik til Business Chat, hvis dine produktkategorier ikke er nøjagtige. Sørg for, at dine produkter ikke er inkluderet på listen over forbudte produkter i Politikker og bedste fremgangsmåder for Business Chat.

Du skal også tilføje oplysninger om din butik og acceptere vilkår for brug af Apple Business Chat.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apple Business Chati menuen Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Virksomhedskategori skal du vælge en primær kategori for dine produkter. Hvis du sælger en række forskellige produkter, kan du også vælge op til to ekstra kategorier.

3. Gennemgå Politikker og bedste fremgangsmåder for Business Chat, og markér derefter afkrydsningsfeltet for at bekræfte.

4. Gennemgå vilkår for brug for Apple Business Chat, og markér derefter afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene.

5. Klik på Gem.

Efter konfigurationen gennemgår Apple din butik med henblik på godkendelse. Godkendelsen kan tage op til 48 timer, og du modtager en e-mail, når Apple har godkendt din butik. Hvis du har spørgsmål om status for din godkendelse til Business Chat, kan du kontakte Apples support på registry@apple.com.

Når din butik er blevet godkendt, aktiveres knappen Apple Business Chat automatisk i din webshop. Det betyder, at kunder kan sende beskeder til dig. Kunder, der kigger i din webshop fra en iPhone, iPad eller Mac, kan se knappen og trykke på den for at åbne en samtale i appen Beskeder på deres enhed.

Bemærk: Når en kunde har åbnet en samtale med dig, kan han eller hun starte en ny samtale fra appen Beskeder uden at skulle besøge din webshop eller bruge knappen Chat med Beskeder.

Tilpasning af Apple Business Chat til din webshop

Du kan tilpasse Apple Business Chat på følgende måder, når din butik er blevet godkendt til Apple Business Chat:

• Angiv åbningstider for Apple Business Chat
  • Sådan tilpasser du farven på dit logo og sidehoved
  • Tilpas knappen Chat med Beskeder
  • Tilpas din velkomsthilsen

Angiv åbningstider for Apple Business Chat

Apple har angivet retningslinjer for besvarelse af beskeder fra kunder. I din åbningstid skal du besvare beskeder fra kunder, der bruger Apple Business Chat, inden for 1 time. Hvis du ikke er i stand til at besvare beskeder med det samme, vil Apple muligvis suspendere din Business Chat-konto.

Når du konfigurerer Apple Business Chat til Shopify, er din tilgængelighed ikke begrænset. Du kan angive det tidsrum, hvor du har mulighed for at chatte med kunderne, i Shopify.

Bemærk: Tidszonen for dine åbningstider er baseret på lokationen for din butik, men du kan ændre den via dine Ping-indstillinger.

Fremgangsmåde:

1. I Ping til iOS skal du trykke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne.

2. Tryk på Chattens åbningstid.

3. Tryk på til/fra-knappen Altid tilgængelig for at deaktivere den.

4. For hver dag, du vil ændre din tilgængelighed for, skal du trykke på dagen og derefter angive din tilgængelighed for dagen:

- Tryk på til/fra-knappen Tilgængelig for at slå tilgængeligheden for den pågældende dag til eller fra. Når til/fra-knappen er slået fra, vises din butik som ikke-tilgængelig på alle tidspunkter af den pågældende dag. - Hvis din butik er tilgængelig den pågældende dag, skal du slå til/fra-kontakten Tilgængelig hele dagen til, og ellers skal du angive de timer, hvor din butik er tilgængelig for samtaler. Tryk på Fra for at vælge et starttidspunkt for din butiks tilgængelighed, og på Til for at vælge et sluttidspunkt.

Sådan tilpasser du farven på dit logo og sidehoved

Du kan tilpasse farven på dit logo og din baggrund, som vises i beskeder fra Apple Business Chat, så det matcher din butiks brand. Du kan se en forhåndsvisning af dine tilpasninger, når du tilføjer dem i Shopify. Her kan du se, hvordan de ser ud i den mørke og lyse tilstand på iOS.

Logobilledet vises ud for din butiks navn på en kundes meddelelsesliste, samt i sidehovedet af samtaler med din butik i Beskeder. Det billede, du bruger til logoet, skal opfylde følgende krav:

• Det skal være kvadratisk.
  • Det skal være mindst 1024 x 1024 pixel, men ikke bredere end 2560.
  • Det skal være i filformatet JPG eller PNG, og være mindst 2 MB.
  • Det må ikke have gennemsigtige områder.

Bemærk: Hvis du ikke tilføjer et logobillede, vil der blive anvendt et logo, der er baseret på din butiks virksomhedskategori.

Farven på sidehovedet bruges et sidehovedet i samtaler med din butik i Beskeder.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apple Business Chat > Tilpasninger i menuen Salgskanaler.

2. Klik på Upload nyt logo, og vælg derefter filen med dit logobillede.

3. Angiv en heksadecimal kode til farven på dit sidehoved i feltet Farve på meddelelseshoved. Du kan også vælge en farve med en farvevælger.

4. Klik på Gem i bunden af siden Tilpasninger.

Du kan nulstille farven på sidehovedet til standarden når som helst. Standardfarven for sidehovedet er grå.

Tilpas knappen Chat med Beskeder

Du kan ændre placering og stil for knappen Chat med Beskeder i din webshop. Du kan ikke ændre chatikonet eller knapbeskeden.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apple Business Chat > Tilpasninger i menuen Salgskanaler.

2. Vælg en indstilling for knapstilen.

3. Vælg en placering for knappen.

4. Klik på Gem.

Tilpas din velkomsthilsen

Når en af dine kunder starter en chat, sender Apple Business Chat automatisk et svar. Standardvelkomsthilsenen fortæller kunden, hvor lang tid det normalt tager dig at svare.

Du kan tilpasse velkomsthilsenen til Apple Business Chat.

Fremgangsmåde:

1. I Ping til iOS skal du trykke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne.

2. Tryk på Chattens åbningstid.

3. Tilføj dine automatiske hilsener:

- Tryk på Tilgængelig besked for at tilføje en automatisk hilsen, der sendes, når en kunder starter en samtale i de tidsrum, hvor din butik er tilgængelig. - Tryk på Autosvar for at tilføje en automatisk hilsen, der sendes, når en kunde starter en samtale uden for din butiks åbningstid.

1. Tryk på til/fra-knappen, og skriv meddelelsesteksten.

2. Hvis du vil vende tilbage til indstillingerne for Chattens åbningstid, skal du trykke på tilbagepilen.

Visning og besvarelse af Business Chat-beskeder i Ping

Du kan se og besvare Business Chat-beskeder fra kunder ved at bruge appen Shopify Ping på en mobilenhed. Få mere at vide om, hvordan du kan læse og besvare beskeder i Ping.

Beskeder fra kunder, der bruger Business Chat, viser ikke et billede af eller et navn på kunden. Business Chat skjuler kundernes identitet, men Ping knytter hver enkelt anonyme kunde til en standardavatar og et unikt navn for den besøgende i din butik.

Når en kunde har åbnet en samtale med dig, kan han eller hun starte en ny samtale fra appen Beskeder uden at skulle besøge din webshop. Hvis en kunde sletter en chat med din butik, vil du ikke kunne sende nogen nye beskeder til kunden. Du kan markere en chat som fuldført i appen Ping.

Bemærk: Når din butik er indstillet til at være tilgængelig for beskeder i Apple Business Chat, skal du besvare beskeder fra kunder inden for 1 time. Hvis du ikke gør dette, vil Apple muligvis suspendere din konto.

Ping giver dig også mulighed for at gøre følgende i dine samtaler med kunder:

• del produkter
  • sende ordrer
  • dele rabatkoder

Når du deler en ordre, kan kunder, der har Apple Pay, købe produkter direkte fra beskeder.

Del produkter

Du kan dele produkter, som er tilgængelige for din webshop, fra Ping, og kunderne vil se dem i Apple Business Chat.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.

2. Tryk på butiksikonet.

3. Tryk på Produkter for at åbne en liste med tilgængelige produkter.

4. Tryk på et produkt.

5. Vælg Del produktside, og tryk derefter på Send.

Send ordrer

Du kan bruge Ping til at oprette nye ordrekladder, der omfatter produkter, som er tilgængelige for din webshop og salgskanalen Apple Business Chat, og sende et link til kunder, så de kan betale hurtigere. Når du sender en ordrekladde i en samtale, kan kunden klikke på linket i Apple Business Chat for at gå direkte til betaling. Kunder, der bruger Apple Pay, kan købe dine produkter direkte fra en Business Chat-besked og betale med Apple Pay. Få mere at vide om konfiguration af Apple Pay.

Du kan ikke se, om en ordre er betalt, i samtalen, men du kan se fuldførte ordrer i din Shopify-administrator. Hvis du bruger appen Shopify Mobile, modtager du en ordrenotifikation, når ordren er betalt.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.
  2. Tryk på butiksikonet.
  3. Tryk på Ny ordre.
  4. Tryk på Vælg produkter.
  5. Søg efter, og vælg derefter et produkt, som du vil føje til ordren. Hvis produktet har varianter, skal du også vælge en variant.
  6. Valgfrit: Tryk på Tilføj produkt, hvis du vil tilføje flere produkter.
  7. Valgfrit: Tryk på Tilføj rabat, og tilføj derefter en rabatkode.
  8. Valgfri: Tryk på Tilpas levering, og føj derefter din foretrukne leveringspris til ordren.
  9. Tryk på Send ordre, når du har føjet alle produkterne til ordren.

Del rabatkoder

Du kan dele en rabatkode i en besked. Hvis kunden klikker på linket til rabatkoden, føjes rabatten automatisk til deres betaling.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.

2. Tryk på butiksikonet.

3. Tryk på Rabatter.

4. Tryk på den rabatkode, som du vil dele.

Se Apple Business Chat-ordrer i Shopify

Du kan ikke se, om en ordre er betalt, i samtalen. Hvis du bruger Shopify Mobile-appen, modtager du en ordrenotifikation, når ordren er betalt.

Bemærk: Du kan ikke redigere ordrer, når du har sendt dem i Ping. Ændringer, som du foretager i Shopify, anvendes ikke på ordren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på Kladder.

3. Klik på Fuldført øverst på listen over ordrer.

4. Klik på en ordrekladde for at se detaljerede oplysninger om den. Fuldførte ordrer, der er blevet sendt ved hjælp af Ping, er angivet med en bemærkning på ordrens tidslinje.

Kundeoplevelse

Når du har aktiveret knappen Chat med Beskeder, vil kunder, der besøger din webshop på en iOS-enhed, se muligheden for at starte en chatsamtale fra siderne i din webshop.

Et eksempel på en mobilbutiks startside, som indeholder knappen Chat med Beskeder

Kunder kan starte en chatsamtale ved at trykke på knappen, som åbner en samtale i appen Beskeder.

Appen Beskeder viser en ny samtale med eksempelbutikken

Når du deler et produkt eller sender en ordre, vil kunderne se produktbilledet i Beskeder. Hvis du har aktiveret Apple Pay, kan kunderne trykke på Apple Pay-ikonet for at betale direkte fra appen Beskeder.

Kunder kan slette en samtale fra appen Beskeder for at stoppe med at modtage beskeder fra din butik.

Afinstaller Apple Business Chat i Shopify

1. Klik på papirkurvsikonet ud for Apple Business Chat.