Samtaler i Shopify Ping

Når du besvarer beskeder i Ping, sendes svarene via den oprindelige beskedtjeneste, så dine kunder modtager svar på deres oprindelige besked.

Du kan markere beskeder som læste eller ulæste fra skærmbilledet Start.

Du kan dele produkter, som er tilgængelige for din webshop i Ping, med Apple Business Chat og Shopify Chat. Du kan også sende ordrekladder for produkter, som er tilgængelige for din webshop og Apple Business Chat-, Shopify Chat- eller Messenger-salgskanalen, afhængigt af hvilken en af dem du bruger sammen med Ping. Få mere at vide om tilgængeligheden af salgskanaler for produkterne.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.

2. Tryk på butiksikonet.

3. Tryk på Produkter for at åbne en liste med tilgængelige produkter.

4. Tryk på et produkt.

5. Vælg Del produktside, og tryk derefter på Send.

Opret og send en ordrekladde i en samtale

Du kan bruge Ping til at oprette nye ordrekladder og sende et link til kunder, som de kan bruge til at betale hurtigere. Når du sender en ordrekladde i en samtale, kan kunden klikke på linket og gå direkte til betaling.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.
  2. Tryk på butiksikonet.
  3. Tryk på Ny ordre.
  4. Tryk på Vælg produkter.
  5. Søg efter, og vælg derefter et produkt, som du vil føje til ordren. Hvis produktet har varianter, skal du også vælge en variant.
  6. Valgfrit: Tryk på Tilføj produkt, hvis du vil tilføje flere produkter.
  7. Valgfrit: Tryk på Tilføj rabat, og tilføj derefter en rabatkode.
  8. Valgfri: Tryk på Tilpas levering, og føj derefter din foretrukne leveringspris til ordren.
  9. Tryk på Send ordre, når du har føjet alle produkterne til ordren.

Send en rabatkode i en samtale

Du kan dele rabatkoder i Ping. Når en kunde klikker på rabatkoden, anvendes den automatisk i deres indkøbskurv.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.
  2. Tryk på butiksikonet.
  3. Tryk på Rabatter.
  4. Vælg den rabat, du vil dele, og tryk derefter på Send.