Kundesamtaler i Shopify Ping

Når du besvarer beskeder i Shopify Ping, sendes svarene via den oprindelige beskedtjeneste, så dine kunder modtager svar på deres oprindelige besked.

Du kan markere beskeder som læste eller ulæste fra skærmbilledet Start.

Hvis en kunde lægger et produkt i indkøbskurven eller fjerner det, vises denne hændelse for dig (shopejeren) i samtalen. Hvis produktnavnet består af færre end 41 tegn, inkluderes det i beskrivelsen af hændelsen. Du vises også subtotalen for kundens indkøbskurv samt antallet af produkter i indkøbskurven (pr. vare).

Sådan svarer du på en besked fra en kunde

1. Vælg afsnittet Kunde i Shopify Ping.
  2. Vælg den kunde, du vil svare.
  3. Skriv din besked, og vælg Send.

Du kan dele produkter, som er tilgængelige for din webshop i Shopify Ping, med Apple Business Chat og Shopify Chat. Du kan også sende ordrekladder for produkter, som er tilgængelige for din webshop og Apple Business Chat-, Shopify Chat- eller Messenger-salgskanalen, afhængigt af hvilken en af dem du bruger sammen med Shopify Ping. Få mere at vide om tilgængeligheden af salgskanaler for produkterne.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.

2. Tryk på butiksikonet.

3. Tryk på Produkter for at åbne en liste med tilgængelige produkter.

4. Tryk på et produkt.

5. Vælg Del produktside, og tryk derefter på Send.

Opret og send en ordrekladde i en samtale

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig til iOS.

Du kan bruge Shopify Ping til at oprette nye ordrekladder og sende et link til kunder, som de kan bruge til at betale hurtigere. Når du sender en ordrekladde i en samtale, kan kunden klikke på linket og gå direkte til betaling.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Ping.
  2. Tryk på butiksikonet.
  3. Tryk på Ny ordre.
  4. Tryk på Vælg produkter.
  5. Søg efter, og vælg derefter et produkt, som du vil føje til ordren. Hvis produktet har varianter, skal du også vælge en variant.
  6. Valgfrit: Tryk på Tilføj produkt, hvis du vil tilføje flere produkter.
  7. Valgfrit: Tryk på Tilføj rabat, og tilføj derefter en rabatkode.
  8. Valgfri: Tryk på Tilpas levering, og føj derefter din foretrukne leveringspris til ordren.
  9. Tryk på Send ordre, når du har føjet produkterne til ordren.

Send en rabatkode i en samtale

Denne funktion er endnu ikke tilgængelig i Shopify Ping til computer.

Du kan dele rabatkoder i Shopify Ping. Når en kunde klikker på rabatkoden, anvendes den automatisk i deres indkøbskurv.

Fremgangsmåde:

1. Åbn en samtale i Shopify Ping.
  2. Tryk på butiksikonet.
  3. Tryk på Rabatter.
  4. Vælg den rabat, du vil dele, og tryk derefter på Send.

Send et billede i en samtale

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig til iOS.

Du kan sende billeder til dine kunder i Shopify Ping. Kunderne kan ikke sende billeder til dig.

1. Åbn en samtale i Shopify Ping.
  2. Tryk på billedikonet.
  3. Vælg et billede, og tryk derefter på det for at sende det.