Kørsel af rabatter med Kit

Med Kit kan du oprette og promovere rabatkoder til din butik. Du skal kende følgende oplysninger om din rabat, før du kan oprette den:

• Rabattypen (procentrabat, nedsat med fast beløb eller gratis levering)
  • Rabatbeløbet (en procentdel eller et fast beløb)
  • Den mindste ordremængde, som kvalificerer til rabatten
  • Navnet på rabatkoden

Som standard indstiller Kit nogle ting for dig:

• Rabatten begynder den dag, du opretter den med Kit
  • Rabatten løber i syv dage
  • Rabatten er tilgængelig for alle kunder
  • Kunderne kan bruge rabatten flere gange

Når du har oprettet en rabat med Kit, er koden aktiv med det samme. Du kan ændre eller deaktivere rabatkoden i din Shopify-administrator.

Opret en rabat

Kit kan tilbyde at oprette en rabatkode til dig, hvis du spørger om markedsføringsprodukter.

Fremgangsmåde:

1. Sig hi kit for at starte en ny samtale med Kit.

2. Kom i gang med at oprette en rabatkode:

- Hvis du kommunikerer med Kit ved hjælp af Shopify Ping, skal du trykke på Markedsfør produkter > Opret en rabatkode. - Hvis du kommunikerer med Kit via sms, skal du vælge 1 for at markedsføre dine produkter med Kit. Vælg derefter 4 for at oprette en rabatkode.

1. Kit spørger, hvilken slags rabatkode du vil oprette. Du kan vælge Procentrabat, Nedsat med fast beløb eller Gratis levering.

2. Kit beder om nogle detaljer om din rabat. Besvar spørgsmålene for at oprette rabatten.

3. Kit spørger efter et navn til din rabatkode. Indtast det navn, som kunderne skal indtaste, for eksempel APRIL20.

4. Kit bekræfter detaljerne for din nye rabatkode. Angiv Yes, hvis du kommunikerer med Kit via sms, eller tryk på Ja i Shopify Ping for at oprette rabatkoden. Koden kan bruges af kunderne med det samme.

5. Når du har oprettet en ny rabat med Kit, tilbyder Kit at reklamere for rabatten. Du kan vælge Facebook-annonce, Facebook-opslag eller Send en e-mailmarkedsføringskampagne. Hvis du kommunikerer med Kit via sms, skal du angive det tilsvarende nummer. Hvis du kommunikerer med Kit via Shopify Ping, skal du trykke på den valgmulighed, du vil vælge. Hvis du ønsker at oprette en Facebook-annonce, bliver du bedt om at angive et budget.

6. Se en forhåndsvisning af opslaget eller annoncen.

7. Hvis du kommunikerer med Kit via sms, skal du vælge 1 for at udgive dit valg. Hvis du bruger Shopify Ping, skal du trykke på Ja.