Brug af Kit med Facebook

Kit kan hjælpe dig med at køre Facebook-annoncer. Når du kører en annonce på Facebook med Kit, fakturerer Facebook den betalingsmetode, der er knyttet til din Facebook-annoncekonto. Du betaler ikke Kit for at køre Facebook-annoncer.

Inden du kan bruge Kit til at køre Facebook-annoncer, skal du knytte Kit til din Facebook Business Manager. Din Business Manager skal være knyttet til en Facebook-annoncekonto og din butiks Facebook-side. Få mere at vide om, hvordan du knytter en Facebook Business Manager til Kit.

Kit er knyttet til din Shopify-butik, så du kan bruge den til at annoncere for de nyeste, bedst sælgende eller langsomst sælgende produkter i din butik, eller du kan vælge prioriterede produkter, der skal vises i Facebook-annoncer. Du kan også bruge Kit til at køre dynamiske Facebook-annoncer. Det betyder, at besøgende i butikken får vist annoncer, der indeholder produkter, som de har kigget på (retargeting).

Hvis du ikke ønsker at køre en Facebook-annonce, men du vil dele dine produkter på Facebook, kan du også bruge Kit til at sende regelmæssige opdateringer til din Facebook-side.

Facebook-annonceringspolitikker

Alle annoncer til Facebook, som du opretter med Kit, skal overholde Facebooks annonceringspolitikker, og Facebook er ansvarlig for at godkende eller afvise annoncer. Hvis en annonce ikke opfylder deres standarder, afvises annoncen, og du bliver ikke faktureret. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine Facebook-annoncer, skal du kontakte Facebooks annoncesupport. Kit spiller ikke nogen rolle i forbindelse med godkendelsen af Facebook-annoncer.

Du kan finde en komplet liste over Facebook-annonceringspolitikkerne under Facebook-annonceringspolitikker.

Facebook giver retningslinjer for følgende:

• Billedets størrelse
  • Tekst i billeder
  • Målgruppekrav

Billedets størrelse

De billeder, du bruger til Facebook-annoncer, skal være 1200 x 628 px.

Tekst i billeder

For at sikre, at din annonce når ud til så mange personer som muligt, bør de billeder, der vises, ikke indeholde tekst. Se Facebooks vejledning til brug af tekst i annoncebilleder for at få mere at vide om, hvordan tekst i billeder kan reducere din annonces rækkevidde.

Du kan bruge Facebooks tekstoverlejringsværktøj til at se, om dit billede indeholder for meget tekst.

Målgruppekrav

Kit opbygger målgrupper for dine Facebook-annoncer for personer i alderen 18 år og opefter. Da disse målgrupper omfatter personer under 21 år, kan Kit ikke markedsføre et produkt, der er begrænset til personer, der er 21 år eller derover. Hvis du sælger denne type produkter i din butik, kan Kit ikke køre annoncer for disse produkter.

Udgiftsgrænser for Facebook-annoncer

Du kan angive en udgiftsgrænse fra din Facebook-annoncekonto. Facebooks udgiftsgrænse er en måde at sikre, at du ikke bruger for meget på dine annoncer. Hvis du bruger nok på annoncer til at nå din udgiftsgrænse, stopper alle dine annoncer – også dem, der fungerer godt.

Du kan forhindre, at annoncer stoppes, uden at du er klar over det, ved at angive en udgiftsgrænse på 0 USD.

Hvis du vil vide mere om fastsættelse af din udgiftsgrænse for Facebook-annoncer, kan du se følgende video: Facebook-udgiftsgrænse.

Kør en Facebook-annonce med Kit

Du kan begynde at køre en Facebook-annonce via en samtale med Kit. Kit er knyttet til din Shopify-butik, så du kan bruge den til at reklamere for de nyeste, bedst sælgende eller langsomst sælgende produkter i din butik. Hvis du vil vælge at annoncere for specifikke produkter, kan du føje dem til dine Prioriterede produkter i Kit.

Når du opretter en Facebook-annonce i Kit, kan du vælge budgettet for annoncen på en liste over budgetmuligheder. Kits annoncebudgetter er designet til at gøre det nemmere for dig at bruge det rigtige beløb, der gør en annonce vellykket. Du kan ikke redigere de budgetter, der er tilgængelige til oprettelse af Facebook-annoncer i Kit.

Hvor lang tid, en Facebook-annonce kører, afhænger af det budget, du vælger for hver enkelt annonce. Annoncer med et budget på 30 USD eller derunder kører i to dage. Alle andre annoncer kører i syv dage.

Fremgangsmåde:

1. I den beskedtjeneste, som du bruger til at kommunikere med Kit, skal du sige hi kit for at starte en ny samtale.

2. Start processen med at køre en Facebook-annonce:

- Hvis du kommunikerer med Kit via Shopify Ping, skal du trykke på Markedsfør produkter > Kør en annonce på Facebook. - Hvis du kommunikerer med Kit via sms, skal du vælge 1 for at markedsføre dine produkter med Kit. Vælg derefter 1 igen for at markedsføre dine produkter på Facebook.

1. Vælg de produkter, du vil reklamere for, eller vælg Vis din butik for at give Kit mulighed for at vælge produkter, der skal promoveres. Du kan vælge mellem følgende produktsæt:

- Prioriterede produkter er et tilpasset sæt af produkter, som du vælger i kontrolpanelet i Kit - Nye produkter er de produkter, der er føjet til din butik for nylig - Seneste topsælgere er produkter, der har klaret sig særlig godt på det seneste - Langsomst sælgende varer er dine produkter, der har solgt under gennemsnittet

1. Vælg et budget for annoncen. Annoncer med et større budget kører i længere tid.

2. Kit sender dig et link til at forhåndsvise annoncen, og annoncen udgives automatisk. Du kan redigere en annonce, der allerede kører, fra din Facebook-annoncekonto.

Dynamiske Facebook-annoncer

Du kan bruge Facebooks dynamiske annoncer til at reklamere for relevante produkter over for besøgende i din Shopify-butik. Facebooks standardannoncer omfatter specifikke produkter, men dynamiske annoncer omfatter produkter, som besøgende tidligere har kigget på. Dynamiske annoncer kan øge sandsynligheden for, at besøgende vender tilbage til din butik og afgiver en ordre.

Dynamiske annoncer fungerer bedst, når du har trafik til din webshop, fordi målgruppen er opbygget på baggrund af dine butiksbesøgendes aktivitet. Du kan overveje at køre Facebook-standardannoncer samtidigt med en dynamisk annonce, fordi standardannoncer skaber trafik til din butik, og dynamiske annoncer foretager retargeting mod besøgende med annoncer, der omfatter produkter, som de er interesseret i. Hvis du ikke har meget trafik til din webshop, bør du køre en Facebook-standardannonce, før du prøver at køre en dynamisk annonce.

Facebook opretter tilpassede annoncer for hver besøgende, der omfatter de produkter, som den besøgende har set på eller lagt i indkøbskurven. Disse produkter vises i Facebook-karruselannoncer.

Konfigurer Kit til at køre dynamiske Facebook-annoncer

Følg trinnene fra kontrolpanelet i Kit for at konfigurere Kits færdighed til dynamiske Facebook-annoncer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Retarget besøgende, og forøg konverteringer i Kits kontrolpanel.
  2. Forbind med Facebook, og klik derefter på Udført.
  3. Forbind med din Facebook-virksomhedsside. Klik derefter på Udført.
  4. Forbind med din Business Manager. Klik derefter på Udført.
  5. Føj en annoncekonto til din Business Manager. Klik derefter på Udført.
  6. Acceptér Facebooks vilkår for tilpassede målgrupper, og klik derefter på Udført.
  7. Acceptér Facebooks vilkår for målgrupper på website, og klik derefter på Udført.
  8. Vælg dit destinationsland, og klik derefter på Udført.
  9. Acceptér, at du giver Kit tilladelse til at eksportere dit produktkatalog til Facebook. Klik derefter på Udført.

Bemærk: Hvis du allerede har knyttet en anden Facebook-færdighed til Kit, vil nogle af disse trin muligvis allerede være udfyldt for dig.

Efter konfigurationen sender Kit beskeder til dig for at spørge, om du vil starte en retargetingannonce. Hvis du svarer yes, bekræfter Kit budgettet baseret på, at annoncen kører i to uger. Når du har accepteret budgettet, opretter Kit en annonceskabelon, opbygger den tilpassede målgruppe til målretning af annoncen og kører derefter din annonce, når den tilpassede målgruppe er klar.

Standardmålretning af annoncer for dynamiske Facebook-annoncer, som er oprettet af Kit

Som standard er de dynamiske Facebook-annoncer, du opretter med Kit, målrettet mod en tilpasset målgruppe, der er baseret på de besøgende i din Shopify-webshop. Kit opbygger denne tilpassede målgruppe automatisk, når du har installeret Kits færdighed Retarget besøgende, og forøg konverteringer for dynamiske annoncer. I Facebook Annonceadministrator kan du se den tilpassede målgruppe, som Kit opbygger, under navnet Storefront Traffic Audience. Den tilpassede målgruppe er klar, når Facebook-pixelen har sporet besøg i din webshop fra 20 unikke Facebook-brugere i løbet af de seneste 28 dage.

Den tilpassede målgruppe, som Kit opbygger til dynamiske Facebook-annoncer, muliggør global målretning, og den kan ikke indsnævres til et bestemt land.