Brug af Kit med Instagram

Kit kan hjælpe dig med at køre Instagram-annoncer. Når du kører en annonce på Instagram med Kit, fakturerer Facebook den betalingsmetode, som er knyttet til din Facebook-annoncekonto. Du betaler ikke Kit for at køre Instagram-annoncer.

Du kan bruge Kit til at oprette Instagram-annoncer, der fremhæver dine produkter og linker til din butik.

Instagram-annoncer er ikke relateret til Instagrams tagging af produkter. Hvis du vil tagge dine produkter i Instagram-opslag, kan du bruge Instagram-kanalen.

Retningslinjer for annoncer på Instagram

Inden du kører annoncer på Instagram, er det vigtigt at overveje Instagrams designkrav til Instagram-feedannoncer.

Konfigurer Kit til at køre Instagram-annoncer

Den første gang, du kører en annonce på Instagram, beder Kit dig om at udføre nogle få trin for at opsætte dine Shopify-, Facebook- og Instagram-konti. Du kan få mere at vide ved at se en video om opsætning af Instagram-annoncer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opret interessante Instagram-annoncer i Kits kontrolpanel.
  2. Forbind med Facebook, og klik derefter på Udført.
  3. Forbind med din Facebook-virksomhedsside, og klik derefter på Udført.
  4. Tilknyt din Business Manager, og klik derefter på Udført.
  5. Føj en annoncekonto til din Business Manager, og klik derefter på Udført.
  6. Acceptér Facebooks vilkår for tilpassede målgrupper, og klik derefter på Udført.
  7. Acceptér Facebooks vilkår for målgrupper på website, og klik derefter på Udført.
  8. Vælg dit destinationsland, og klik derefter på Udført.
  9. Føj en Instagram-konto til din Facebook Business Manager, og klik derefter på Udført.
  10. Knyt din Instagram-konto til din Facebook-annoncekonto, og klik derefter på Udført.

Kør en Instagram-annonce med Kit

Fremgangsmåde:

1. Sig hi kit for at starte en ny samtale med Kit.

2. Kom i gang med at køre Instagram-annoncer:

- Hvis du kommunikerer med Kit via sms, skal du vælge 1 for at markedsføre dine produkter med Kit. Vælg derefter 3 for at markedsføre dine produkter på Instagram.

1. Kit spørger dig om, hvilke produkter du ønsker at promovere. Vælg en markedsføringstype ved at vælge et tal:

- Prioriterede produkter er et tilpasset sæt produkter, som du angiver som vigtige i Kit-kontrolpanelet. - Nye produkter er dem, du for nylig har føjet til din butik. - Seneste topsælgere er produkter, der har solgt godt. - Langsomst sælgende varer er dine produkter, der har solgt under gennemsnittet. - Når du fremhæver din butik, vælger Kit et udvalg af produkter til at promovere.

1. Vælg et budget for dine annoncer. I Kit afgør budgettet, hvor længe Instagram-annoncer kører. Hvis budgettet er på 31 USD og derover, kører annoncen i to dage. Hvis budgettet er på 30 USD eller derunder, kører annoncen i syv dage.

Kit sender dig et link til forhåndsvisning af annoncen, og annoncen udgives automatisk.

Fejlfinding af din Instagram-kontoopsætning

Der kan ikke gøres krav på personlige annoncekonti

Du får måske en fejl på Facebook, når du konfigurerer din Instagram-konto:

Du kan ikke gøre krav på denne personlige annoncekonto, fordi der ikke har været nogen aktivitet på den. Opret venligst en ny annoncekonto i Business Manager i stedet.

Du kan rette op på denne fejl ved at oprette din egen annoncekonto ved hjælp af Facebooks Business Manager.