Sådan kører du virksomhedsrapporter med Kit

Bemærk: Fra og med den 15. marts 2021 kan Kit ikke længere downloades fra Shopify App Store. Kit fjernes fra din Shopify-butik den 31. august 2021.

Kit kan give dig detaljerede oplysninger om dit salg og dine aktive annoncer.

Rapporter om virksomhedens resultater

Du kan indtaste 1 for at kontrollere virksomhedens resultater, og Kit fortæller dig, hvordan din virksomhed klarer sig. Du kan se data fra den sidste dag eller uge samt de sidste 14 dage eller 31 dage.

Rapporter om annonceresultater

Du kan indtaste 2 og derefter vælge en annonce for at få vist en rapport om dens resultater.