Konfiguration af Kit

Du kommer i gang med at bruge Kit ved at føje appen til Shopify og vælge din foretrukne måde at kommunikere med Kit på. Du kommunikerer med Kit om at køre annoncer, lave opslag på sociale medier, sende e-mails og bruge Kits andre færdigheder. Hvis du bruger Shopify Ping, er Kit muligvis allerede installeret. Vi anbefaler at kommunikere med Kit via Shopify Ping.

Når du konfigurer Kit, får du en Kit-konto og adgang til Kits kontrolpanel. Du administrerer dine kontoindstillinger for Kit, såsom Kits færdigheder, dine prioriterede produkter og eventuelle mailskabeloner, ved hjælp af kontrolpanelet.

Du skal have en Shopify-webshop, hvor adgangskoden er fjernet, for at kunne bruge Kit.

Bemærk: Du kan bruge Kit gratis, men du skal betale for at køre annoncer på Facebook og Instagram. Facebook fakturerer dig for omkostningerne for annoncer via din Facebook-konto. Få mere at vide om omkostningerne for annoncering på Facebook. Du kan angive budgetter for de annoncer, du kører.

Installer Kit-appen

1. I Shopify App Store skal du gå til Kit.

2. Klik på Tilføj app.

3. Tilføj dit telefonnummer, og følg trinnene til opsætning. Få mere at vide om at vælge, hvordan du taler med Kit.

Konfigurer Kit til at lave opslag på Facebook

Når du konfigurerer Kit, kan du knytte Kit til din Facebook-konto for at få den til at lave Facebook-opslag for dig.

1. Klik på Engager din Facebook-målgruppe helt gratis i Kits kontrolpanel.
  2. Forbind med Facebook, og klik derefter på Udført.
  3. Forbind med din Facebook-virksomhedsside, og klik derefter på Udført.

Bemærk: Hvis du allerede har knyttet Kit til færdigheden Facebook-annoncer, vil disse trin muligvis allerede være udfyldt for dig.

Konfigurer Kit til at køre Facebook-annoncer

Når du konfigurerer Kit, kan du knytte Kit til din Facebook-konto for at få den til at køre Facebook-annoncer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tiltræk nye kunder og skab salg i Kits kontrolpanel.
  2. Forbind med Facebook, og klik derefter på Udført.
  3. Forbind med din Facebook-virksomhedsside. Klik derefter på Udført.
  4. Forbind med din Business Manager. Klik derefter på Udført.
  5. Føj en annoncekonto til din Business Manager. Klik derefter på Udført.
  6. Acceptér Facebooks vilkår for tilpassede målgrupper, og klik derefter på Udført.
  7. Acceptér Facebooks vilkår for målgrupper på website, og klik derefter på Udført.
  8. Vælg dit destinationsland, og klik derefter på Udført.

Bemærk: Hvis du allerede har knyttet Kit til færdigheden Facebook-opslag, vil nogle af disse trin muligvis allerede være udfyldt for dig.

Tilknytning af en Facebook Business Manager til Kit

Før du kan køre Facebook-annoncer med Kit, skal du knytte en Facebook Business Manager til Kit. Denne Business Manager skal både knyttes til din virksomheds Facebook-side og til en annoncekonto, som har en administratorrolle for Business Manager.

Facebook Business Manager er et værktøj, som du kan bruge til at organisere og administrere dine virksomhedssider og annoncekonti på ét sted. Hvis du bruger en personlig annoncekonto, skal du have brugt den til at køre annoncer tidligere, før du kan forbinde den til en Business Manager. Hvis du aldrig har kørt annoncer med din personlige annoncekonto, skal du oprette en ny annoncekonto i Business Manager, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner. Få mere at vide om Business Manager og annoncekonti i Facebooks hjælp til annoncer.

Hvis du ikke har en Business Manager, kan du oprette en, når du konfigurerer Kit. Hvis du har brugt en Facebook-annoncekonto sammen med Kit, inden du konfigurerer Business Manager, skal du muligvis føje din annoncekonto manuelt til Business Manager på Facebook, før den bliver knyttet til Kit. Hvis det er tilfældet, skal du kopiere dit Facebook-annoncekonto-id fra Kit og derefter klikke på Før mig til Business Manager. Når du føjer annoncekontoen til Business Manager på Facebook, kan du indsætte det konto-id, du har kopieret.

Hvis du opretter en ny annoncekonto, eller du vil tilføje en anden annoncekonto i Business Manager, skal du kontakte Kit Support for at få knyttet den nye annoncekonto til Kit. Sørg for, at du konfigurerer en betalingsmetode for en ny annoncekonto. Du kan få mere at vide ved at se en video tilføjelse af betalingsmetoder på en Facebook-annoncekonto.

Skift Kit-kontoindstillinger

Du kan ændre dine kontoindstillinger i Kits kontrolpanel.

Kontopræferencer

Du kan få adgang til dine kontoindstillinger ved at klikke på profilikonet øverst til højre i Kits kontrolpanel og derefter klikke på Præferencer. Du kan ændre følgende kontoindstillinger på siden Præferencer:

• meddelelsesplatform
  • kontakt-mailadresser
  • tidszone
  • butikskategori

Bemærk: Du skal kontakte supporten til Kit, hvis du vil ændre det land, du målretter annoncering mod.

Tredjepartsforbindelser

Hvis du vil administrere tredjepartsforbindelser til Kit, skal du klikke på profilikonet øverst til højre på Kits kontrolpanel og derefter klikke på Kontoforbindelser. Du kan administrere forbindelserne mellem Kit og følgende andre tjenester på siden Kontoforbindelser:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Du kan sætte beskeder fra Kit på pause.

Vælg, hvordan du taler med Kit

Du kan tale med Kit via Shopify Ping til iOS eller via sms:

• Vælg Shopify Ping for at bruge Ping-appen til at tale med Kit fra en iPad eller en iOS-enhed.

• Vælg SMS for at chatte med Kit via standardmeddelelsesappen på din mobiltelefon.

Sms med Kit

Du kan bruge sms med Kit fra ét af følgende områder:

• Australien
  • Canada
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Hongkong SAR
  • Irland
  • Israel
  • Mexico
  • Norge
  • Filippinerne
  • Polen
  • Singapore
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Når du har konfigureret Kit til at bruge sms, modtager du en bekræftelsesmeddelelse på det mobilnummer, du har angivet. Hvis du ikke modtager et bekræftelsesnummer, skal du muligvis kontakte din mobiludbyder og bede dem om at tillade, at nummeret 55643 kan sende sms'er til dig.

Fjern Kit

Hvis du vil stoppe med at bruge Kit midlertidigt, kan du sætte Kits beskeder på pause eller stoppe dem. Hvis du vil fjerne Kit fra din butik, skal du fjerne Kit-appen fra Apps-siden i Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på papirkurv-ikonet ved siden af din Kit-app.

3. Klik på Slet for at bekræfte.