Konfiguration af ofte stillede spørgsmål i Shopify Chat

Ofte stillede spørgsmål i Shopify Chat giver dig mulighed for at oprette automatiserede svar på ofte stillede spørgsmål i Shopify Chat. Kunden får vist en liste med spørgsmål, når vedkommende klikker på chatknappen i din webshop, samt de tilhørende svar til det valgte ofte stillede spørgsmål.

Du kan få adgang til kundens session via kontrolpanelet shopifyping.com, hvis du vil vide mere om, hvilke ofte stillede spørgsmål som kunden klikkede på, og hvilket svar som kunden modtog. Disse interaktioner vises ikke som nye samtaler, og der sendes ikke en push-meddelelse til din mobil eller computer. Hvis kunden stiller et spørgsmål uden for de ofte stillede spørgsmål, får du besked om den nye forespørgsel i kontrolpanelet shopifyping.com.

Ofte stillede spørgsmål i din chat

Når en kunde klikker på chatknappen, åbnes der en samtale i vedkommendes browser. Shopify Chat viser din velkomsthilsen og viser kunden en liste over almindelige emner, som vedkommende kan vælge mellem. Disse almindelige emner oprettes af dig. Dette gælder dog ikke "Ordrestatus", der oprettes som standard.

Du kan oprette lige så mange ofte stillede spørgsmål, som du vil. Du kan dog kun have fire aktive ofte stillede spørgsmål (udover "Ordrestatus") ad gangen. Dine andre ofte stillede spørgsmål gemmes på listen over inaktive spørgsmål i Shopify Chat, og du kan skifte dem når som helst.

Tilpas ofte stillede spørgsmål for din chat

Du kan oprette lige så mange ofte stillede spørgsmål, som du vil. Du kan dog kun have fire aktive ofte stillede spørgsmål ad gangen. "Kan jeg få en opdatering på min ordrestatus?" vises altid for kunden og tæller ikke med i dine fire aktive ofte stillede spørgsmål.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Shopify Chat > Ofte stillede spørgsmål i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj ofte stillede spørgsmål.

3. I feltet Kundeforespørgsel skal du angive det spørgsmål, som du vil medtage i dine ofte stillede spørgsmål. Dette felt må højst indeholde 60 tegn.

4. Skriv et Automatiseret svar på dit spørgsmål. Dette svar vises til kunden, når vedkommende klikker på spørgsmålet.

5. Angiv Status for ofte stillede spørgsmål til Aktiv eller Inaktiv. Hvis du allerede har fire aktive ofte stillede spørgsmål, kan du ikke angive nye ofte stillede spørgsmål som "Aktiv". Det ofte stillede spørgsmål gemmes på din liste over inaktive ofte stillede spørgsmål.

6. Klik på Gem.

Rediger visningsrækkefølgen for de ofte stillede spørgsmål i din chat

Du kan ændre visningsrækkefølgen for dine aktive ofte stillede spørgsmål.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Shopify Chat > Ofte stillede spørgsmål i din Shopify-administrator.

2. Rul ned til listen over Aktive ofte stillede spørgsmål.

3. Klik på ⋮⋮, og træk i dine ofte stillede spørgsmål for at ændre visningsrækkefølgen.

Den opdaterede liste over aktive ofte stillede spørgsmål afspejles automatisk i din webshop.

Aktivér eller deaktiver ofte stillede spørgsmål i din chat

Du kan angive op til fire aktive ofte stillede spørgsmål, mens dine resterende ofte stillede spørgsmål vises so "Inaktiv" i din butiksadministrator. Hvis du har fire aktive ofte stillede spørgsmål, skal du ændre statussen for mindst ét af de ofte stillede spørgsmål fra "Aktiv" til "Inaktiv", før du kan angive et nyt ofte stillet spørgsmål som "Aktiv".

Fremgangsmåde:

1. Gå til Shopify Chat > Ofte stillede spørgsmål i din Shopify-administrator.

2. Rul ned til listen over Aktive ofte stillede spørgsmål.

3. Klik på Rediger ud for det ofte stillede spørgsmål, du vil angive som "inaktiv".

4. Angiv det ofte stillede spørgsmål som Inaktiv i vinduet med ofte stillede spørgsmål.

5. Klik på Gem.

Når der er en åben plads for ofte stillede spørgsmål, kan du angive en af dine inaktive ofte stillede spørgsmål som "Aktiv".

1. Klik på Rediger ud for det ofte stillede spørgsmål, du vil angive som "Aktiv".

2. Angiv det ofte stillede spørgsmål som Aktiv i vinduet med ofte stillede spørgsmål.