Teamsamtaler i Shopify Ping

Alle medlemmer af dit team med en medarbejderkonto kan sende tekst og billeder direkte til en anden medarbejder i dit team via afsnittet Teamsamtaler i Shopify Ping. Teammedlemmer kan også sende beskeder til sig selv, hvis de vil.

Detailmedarbejdere har ikke adgang til Ping og kan derfor ikke bruge teamsamtaler. Alle andre teammedlemmer skal have en medarbejderkonto i din Shopify-butik for at kunne bruge teamsamtaler, men der kræves ingen yderligere medarbejdertilladelser. Teammedlemmer skal ikke have apptilladelser for at kunne logge ind på Shopify Ping. Antallet af medarbejderkonti, du kan oprette, afhænger af dit Shopify-abonnement.

Hvis du vil sende en besked til et teammedlem, der ikke bruger Shopify Ping på nuværende tidspunkt, kan du sende en e-mailinvitation til ham eller hende ved at starte en ny samtale med vedkommende.

Sådan sender du beskeder i en teamsamtale

Fremgangsmåde:

1. Vælg afsnittet Team i Shopify Ping.
  2. Tryk på Send en besked, og tryk derefter på ikonet for en ny besked eller på det teammedlem, du vil sende en besked til.
  3. Skriv din besked, og tryk på Send.
  4. Hvis teammedlemmet ikke bruger Shopify Ping på nuværende tidspunkt, sendes der en invitation til vedkommende via e-mail sammen med din besked.