Søgning i din Shopify-administrator

Du kan bruge søgelinjen til at finde apps, kunder, ordrer, produkter, salgskanaler og andre oplysninger i din Shopify-administrator. Søgelinjen findes øverst i din Shopify-administrator. Klik på søgelinjen, eller tryk på ctrl + K på en pc eller command + K på en Mac for at hoppe direkte til søgelinjen.

Søgelinjen viser dine seneste søgninger og har en filterknap, der giver dig mulighed for at filtrere dine resultater til specifikke typer af oplysninger.

Søgeresultater indeholder højst syv varer. Hvis der er mere end syv resultater, skal du klikke på Vis flere resultater for at få vist op til 20 yderligere resultater ad gangen. Når du begynder at skrive dine resultater, vises der også to ekstra knapper nederst i søgeresultaterne. Klik på disse knapper for at søge efter resultater i enten Shopify App Store eller Hjælp.

Filtreresultater

Når du åbner søgelinjen, er følgende fem filtre som standard udvalgte:

• Apps
  • Kunder
  • Ordrer
  • Produkter
  • Salgskanaler

Klik på filterikonet, eller tryk på / for at vise alle tilgængelige filtre. Vælg derefter det filter, du vil anvende, på listen over filtre.

Når du skriver dine resultater, vises der op til fem smarte filtre, og resultaterne tælles som angivet. Disse filtre opdateres, når du fortsætter med at indtaste din søgning.