Brug af massehandlinger i din Shopify-administrator

På mange sider i Shopify-administratoren kan du foretage massehandlinger. Du kan f.eks. behandle mange ordrer, slette mange filer eller udgive mange produkter på én gang.

Du kan bruge massehandlinger på mange sider i din Shopify-administrator, herunder Ordrer, Kunder og Produkter. Denne side indeholder en liste over sider og deres massehandlinger.

Vælg varer, som skal masseredigeres

Der er fire måder at vælge listevarer på for at forberede en massehandling:

• Vælg varer én for én
  • Vælg en række varer
  • Vælg alle listevarer på en side
  • Vælg alle listevarer (mere end 50)

Vælg varer én for én

Hvis du vil vælge én vare ad gangen, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for hver vare, du vil vælge:

Klik på afkrydsningsfeltet for at vælge varen

Vælg en række varer

Klik for at vælge en vare, og hold derefter shift-tasten nede, og klik på en anden vare. På denne måde vælges den første og den sidste vare, du klikkede på, samt alle varer mellem dem.

Vælg alle listevarer på en side

Der er et masterafkrydsningsfelt øverst på de fleste varelister. Du kan klikke på masterafkrydsningsfeltet for at vælge alle listevarer på en side:

Vælg alle varer

Vælg alle listevarer (mere end 50)

Der er et masterafkrydsningsfelt øverst på de fleste varelister. Du kan klikke på masterafkrydsningsfeltet for at vælge alle listevarer på en side. Du kan vælge mere end 50 varer til en massehandling.

Trin:

1. Klik på masterafkrydsningsfeltet.

2. Klik på Vælg alle mere end 50 varer fra din butik:

Vælg mere end 50 varer

Bemærk: Det kan tage nogle minutter at foretage massehandlinger på mere end 50 varer. Hvis du har valgt alle listevarer, skal du vente til, massehandlingen er udført, før du foretager andre ændringer.

Vælg en massehandling, som skal udføres, i din Shopify-administrator

Når du har valgt dine listevarer, kan du vælge en massehandling, der skal udføres.

Trin:

1. Klik på Handlinger.

2. Klik på den handling, du vil udføre, f.eks. Slet udvalgte produkter:

Rullemenuen Handlinger

3. Hvis du sletter listevarer, skal du bekræfte dit valg ved at klikke på Slet.

Liste over massehandlinger i din Shopify-administrator

Massehandlinger kan bruges på følgende sider i din Shopify-administrator, og hver side har sit eget sæt tilgængelige handlinger:

Tilgængelige massehandlinger i Shopify
Administratorside Tilgængelige massehandlinger
Ordrer
  • Opret fragtlabels (kræver Shopify Shipping)
  • Behandl ordrer
  • Træk betaling for ordrer
  • Arkivér ordrer
  • Ophæv arkivering af ordrer
  • Tilføj mærke
  • Fjern tags
  • Appfunktioner (afhængigt af installerede apps)
Ordrer/Kladder
  • Slet ordrekladder
  • Tilføj mærke
  • Fjern tags
Ordrer/Tabt kurv
  • Arkivér bestillinger
  • Fjern betalinger fra arkiv
Produkter
  • Gør produkter tilgængelige
  • Gør produkter ikke-tilgængelige
  • Slet udvalgte produkter
  • Tilføj mærke
  • Fjern tags
  • Føj til kollektion
  • Fjern fra kollektion
  • Appfunktioner (afhængigt af installerede apps)
Produkter/Overførsler
  • Arkivér overførsler
  • Ophæv arkivering af overførsler
  • Tilføj mærke
  • Fjern tags
Produkter/Lager
  • Fortsæt med at sælge, når varen er udsolgt
  • Stop med at sælge, når varen er udsolgt
  • Opret overførsel
  • Opdater mængde
Produkter/Kollektioner
  • Gør kollektioner tilgængelige
  • Gør kollektionerne ikke-tilgængelige
  • Slet valgte kollektioner
Produkter/Gavekort
  • Deaktiver udvalgte gavekort
Kunder
  • Slet valgte kunder
  • Tilføj mærke
  • Fjern tags
Rabatter
  • Aktivér rabatter
  • Deaktiver rabatter
  • Slet rabatter
Webshop/Blogindlæg
  • Udgiv valgte blogopslag
  • Annuller udgivelse af valgte blogopslag
  • Tilføj mærke
  • Fjern tags
  • Slet blogopslag
Webshop/Sider
  • Udgiv valgte sider
  • Annuller udgivelse af valgte sider
  • Slet sider
Webshop/Navigation/Webadresse-omdirigeringer
  • Slet valgte omdirigeringer
Indstillinger/Filer
  • Slet de valgte filer