Masseredigering og varianter

Med programmet til masseredigering, som minder om et regneark, kan du redigere flere produkter og deres varianter på én gang fra din Shopify-administrator. Du kan også bruge programmet til masseredigering til at redigere kollektioner, kunder, lager samt blogindlæg og sider i din webshop.

Webbrowserne Chrome, Firefox og Safari anbefales til brug med programmet til masseredigering. Programmet til masseredigering fungerer ved at føje parametre til webadresser. Det kan medføre webadresser, som overstiger Internet Explorers grænse for webadressers længde. Det betyder, at der kan opstå fejl, hvis du bruger Internet Explorer. De øvrige browsere har ikke den samme begrænsning med hensyn til webadresser som Internet Explorer.

Vælg produkter, der skal masseredigeres

Du kan masseredigere produkter på siden Produkter i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Produkter fra din Shopify-administrator.

2. Vælg ved hjælp af afkrydsningsfelterne de produkter, som du vil redigere. Hvis du vil redigere varianter af et enkelt produkt, skal du kun vælge dette produkt.

1. Klik på Rediger produkter:

Knappen Masserediger produkter

Vælg de produktegenskaber, som skal masseredigeres

Siden Program til masseredigering viser de produkter, som du har valgt, og nogle af deres egenskaber, som kan redigeres, i en tabel:

Tabellen Masserediger produkter

Hver kolonne i tabellen repræsenterer en produktegenskab. Hver række i tabellen repræsenterer et valgt produkt eller en valgt variant.

Området Redigerer i øjeblikket disse felter viser, hvilke produktegenskaber du redigerer i øjeblikket. I dette eksempel er SKU, Pris og Prissammenligning valgt til redigering:

Redigerer i øjeblikket felter

Tilføj en egenskab

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj felter. Der vises en liste over egenskaber, som kan redigeres:

Menuen Tilføj flere felter i programmet til masseredigering

2. Klik på en egenskab for at føje denne egenskab til tabellen til redigering.

3. Hvis du vil tilføje flere egenskaber, skal du gentage denne procedure.

Fjern en egenskab

Klik på × ud for en produktegenskab for at stoppe med at redigere denne egenskab:

Stop med at redigere felt

Masserediger produktegenskaber

Når du har valgt alle de egenskaber, du vil redigere, kan du klikke på felter i tabellen for at skrive nye data eller redigere eksisterende data.

Fremgangsmåde:

1. Klik og skriv i et felt i tabellen for at redigere egenskaben (kolonnen) for dette produkt eller denne variant (rækken). Du kan redigere så mange produkter og egenskaber, du vil.

2. Klik på Gem for at gemme alle de produktændringer, du har foretaget ved hjælp af programmet til masseredigering.

Genveje i programmet til masseredigering

Brug følgende genveje til hurtigt at navigere i og redigere egenskaber i programmet til masseredigering:

• Flyt mellem celler – Klik for at vælge en tabelcelle, og tryk derefter på piltasten for at gå til den næste redigerbare celle i denne retning.
  • Vælg flere celler med musen – Hold Alt-tasten nede på en pc eller command-tasten på en Mac, og klik på forskellige celler for at vælge flere celler. De celler, du vælger, behøver ikke at være ved siden af hinanden.
  • Vælg flere celler ved siden af hinanden med musen – Klik for at vælge en celle, og hold derefter shift-tasten nede, og klik på en anden celle i den samme kolonne for at vælge denne celle og alle cellerne mellem den og den første celle.
  • Vælg flere celler med tastaturet – Klik for at vælge en celle, og hold derefter shift-tasten nede, og tryk på pil op eller pil ned flere gange for at vælge flere celler i en række over elle under den aktuelle celle.
  • Rediger flere celler – Når du har valgt flere tabelceller, kan du redigere alle de valgte celler på én gang. Dette fungerer til skrivning af tekst og tal, klik på afkrydsningsfelter og brug af rullemenuer i de valgte celler: