Fremtidig udgivelse

Fremtidig udgivelse giver dig mulighed for at skjule dele af din webshop indtil en bestemt dato og et bestemt klokkeslæt. Du kan konfigurere fremtidig udgivelse for produkter, kollektioner, sider eller blogindlæg, og din webshop vil udgive indholdet på de datoer og klokkeslæt, som du angiver.

Angiv en udgivelsesdato for et produkt eller en kollektion

Trin:

1. Vælg et produkt på siden Produkter eller en kollektion på siden Kollektioner.

2. Klik på kalenderikonet i afsnittet Salgskanaler:

3. Vælg den dato og det klokkeslæt, hvor din webshop skal udgive varen.

4. Klik på Gem for at bekræfte dine ændringer af varen.

Angiv en udgivelsesdato for en side eller et blogindlæg

Trin:

1. Vælg en side eller et blogindlæg.

2. Vælg Skjult i afsnittet Synlighed.

3. Klik på Angiv en specifik udgivelsesdato ...:

4. Vælg den dato og det klokkeslæt, hvor din webshop skal udgive varen.

5. Klik på Gem for at bekræfte dine ændringer af varen.

Varen vil blive udgivet i din webshop på den dato og det klokkeslæt, som du har angivet.