Tastaturgenveje

Du kan bruge tastaturgenveje til at bevæge dig hurtigere rundt i din Shopify-administrator.

Grundlæggende tastaturgenveje

Nogle tastaturgenveje virker hvor som helst på din computer.

Kopiér

Når du kopierer, husker computeren oplysninger (tekst eller filer), så du kan anbringe dem andre steder, flytte dem eller duplikere dem.

Hvis du vil kopiere, skal du markere tekst eller en fil og trykke på ctrl + C på en pc eller på command + C på en Mac.

Indsæt

Når du indsætter, genskaber computeren de oplysninger (tekst eller filer), som du tidligere har kopieret. Teksten eller filerne vil blive placeret i det vindue eller det tekstfelt, som du arbejder i.

Hvis du vil indsætte, skal du trykke på ctrl + V på en pc eller på command + V på en Mac.

Find

I mange applikationer kan du bruge kommandoen Find til at søge efter specifik tekst. Denne kommando er tilgængelig i de fleste webbrowsere og tekstbehandlingsprogrammer.

Hvis du vil finde, skal du trykke på ctrl + F på en pc eller på command + F på en Mac.

Brug af administrator-tastaturgenveje

Du kan bruge tastaturgenveje i din Shopify-administrator til hurtigt at bevæge dig mellem sider eller tilføje elementer som f.eks. produkter, sider og rabatter.

De fleste tastaturgenveje kræver, at du trykker på flere taster. Sådan sikrer du, at tastaturgenvejene fungerer korrekt:

• Der skal trykkes på tasterne til genvejen i den rækkefølge, som de vises i på listen, fra venstre mod højre. Hvis du f.eks. vil tilføje et produkt (genvej A P), vil det ikke fungere at skrive P A.

• Hele tastesekvensen skal indtastes inden for ca. 1 sekund.

Liste over administrator-tastaturgenveje

Hvis du vil åbne listen over tastaturgenveje, skal du trykke på ?-tasten, mens du får vist din Shopify-administrator.

Hvis du vil lukke listen over genveje, skal du trykke på esc-tasten. Tastaturgenvejene fungerer, uanset om listen er åben eller ej. Du kan også lukke listen med genveje ved at klikke et vilkårligt sted i Shopify-administratorpanelet uden for popup-vinduet.

Følgende tastaturgenveje er tilgængelige i din Shopify-administrator: