Tastaturgenveje

Du kan bruge tastaturgenveje til at bevæge dig hurtigere rundt i din Shopify-administrator.

Grundlæggende tastaturgenveje

Nogle tastaturgenveje virker hvor som helst på din computer.

Kopiér

Når du kopierer, husker computeren oplysninger (tekst eller filer), så du kan anbringe dem andre steder, flytte dem eller duplikere dem.

Hvis du vil kopiere, skal du markere tekst eller en fil og trykke på ctrl + C på en pc eller på command + C på en Mac.

Indsæt

Når du indsætter, genskaber computeren de oplysninger (tekst eller filer), som du tidligere har kopieret. Teksten eller filerne vil blive placeret i det vindue eller det tekstfelt, som du arbejder i.

Hvis du vil indsætte, skal du trykke på ctrl + V på en pc eller på command + V på en Mac.

Find

I mange applikationer kan du bruge kommandoen Find til at søge efter specifik tekst. Denne kommando er tilgængelig i de fleste webbrowsere og tekstbehandlingsprogrammer.

Hvis du vil finde, skal du trykke på ctrl + F på en pc eller på command + F på en Mac.

Brug af administrator-tastaturgenveje

Du kan bruge tastaturgenveje i din Shopify-administrator til hurtigt at skifte side eller tilføje elementer som f.eks. produkter, sider og rabatter. Du kan se en komplet liste over tastaturgenveje, der fungerer i Shopify, i din Shopify-administrator. For at åbne listen med tastaturgenveje skal du trykke på ?-tasten, mens du browser i din Shopify-administrator.

Hvis du vil lukke listen over genveje, skal du trykke på esc-tasten. Tastaturgenvejene fungerer, uanset om listen er åben eller ej. Du kan også lukke listen med genveje ved at klikke et vilkårligt sted i Shopify-administratorpanelet uden for pop op-vinduet.

De fleste tastaturgenveje kræver, at du trykker på flere taster. Hvis du vil sikre, at tastaturgenvejene fungerer korrekt, skal du trykke på dine tastaturgenveje på følgende måder:

• Der skal trykkes på tasterne til genvejen i den rækkefølge, som de vises i på listen, fra venstre mod højre. Hvis du f.eks. vil tilføje et produkt (genvej A P), vil det ikke fungere at skrive P A.
  • Hele tastesekvensen skal indtastes inden for ca. 1 sekund.

Brug af tastaturgenveje i temaeditoren

Tastaturgenvejene i temaeditoren er i øjeblikket opdelt i følgende kategorier:

• generelt
  • værktøjer
  • navigation
  • afsnit og blokke

Du kan bruge tastaturgenveje til hurtig navigation i venstre sidebjælke og til at slå værktøjer til og fra, som f.eks. Preview Inspector og opdatering af vinduesbredden i forhåndsvisningen.

Du kan se en komplet liste over de tilgængelige tastaturgenveje ved hjælp af ctrl + / på en pc eller command + / på en Mac. Hvis du vil lukke listen over genveje, skal du trykke på tasten esc eller klikke et vilkårligt sted i temaeditoren uden for pop op-vinduet. Tastaturgenvejene fungerer, uanset om listen er åben eller ej.

Alle tastaturgenvejene kræver, at du trykker på flere taster. Hvis du vil sikre dig, at tastaturgenvejene fungerer efter hensigten, skal du bruge en kombination af følgende redigeringstaster afhængigt af din enhedstype:

• På en pc er eksempler på redigeringstaster Control, Shift, Alt, Windows
  • På en Mac er eksempler på redigeringstaster Command, Control, Shift, Option