Tidslinje

Med Tidslinje kan du se detaljerede historier og skrive bemærkninger og kommentarer til ordrer, ordreudkast, kunder og overførsler i Shopify. Alle bemærkninger og kommentarer er interne og vil ikke være synlige for kunderne. Hvis du bruger Shopify-appen, kan du modtage meddelelser, når du bliver nævnt i en kommentar på tidslinjen.

Kommuniker med Tidslinje

Al kommunikation med Tidslinje er intern for din butik.

• Når du kommenterer noget i din Shopify-administrator, knyttes kommentaren til ordren, ordreudkastet, kunden eller overførslen.
  • Hvis du @nævner en anden medarbejder, modtager denne medarbejder en e-mailmeddelelse med din kommentar.
  • Hvis du nævner en anden medarbejder, som bruger Shopify-appen, med @, modtager denne medarbejder en push-meddelelse med din kommentar på sin telefon.
  • Hvis du ikke nævner nogen med @, informerer Shopify ikke nogen om din kommentar.

Føj kommentarer til tidslinjen

Du kan føje kommentarer til ordrer, ordreudkast, kunder og overførsler.

Trin:

1. Gør følgende fra din Shopify-administrator:

- Klik på Ordrer (eller tryk på G O) for at se dine ordrer. - Klik Ordrer, og klik derefter på Udkast for at se dine ordreudkast. - Klik på Kunder (eller tryk på G C) for at se dine kunder. - Klik Produkter, og klik derefter på Overførsler (eller tryk på G P T) for at se dine overførsler.

1. Klik på den ordre, det ordreudkast, den kunde eller den overførsel, du vil føje en kommentar til.

2. I afsnittet Tidslinje skal du klikke for at markere feltet Skriv en kommentar ....

3. Skriv din kommentar. I kommentarteksten kan du linke til medarbejdere, ordrer, kunder eller produkter.

4. Klik på Slå op for at tilføje din kommentar.

Brug emojis på tidslinjen

Du kan bruge emojis i dine samtaler.

Trin:

1. Når du skriver en kommentar, skal du klikke på knappen i kommentarfeltet.

2. Klik på den emoji, som du vil føje til din kommentar.

Nævn medarbejdere på tidslinjen

Du kan nævne medarbejderne i din butik ved hjælp af @ i kommentarer. Medarbejdere modtager e-mailmeddelelser, når de bliver nævnt i en kommentar. Hvis de bruger Shopify-appen, og de har aktiveret push-meddelelser, modtager de også en besked på deres mobilenhed.

Trin:

1. Når du skriver en kommentar, skal du indtaste en @ og derefter begynde at skrive navnet på en medarbejder. Shopify vil foreslå medarbejdere, som matcher det, du indtaster.

2. Hvis Shopify foreslår flere navne, kan du bruge pil down og pil up til at vælge et navn og trykke på enter eller return for at bekræfte dit valg.

Du kan linke og indlejre ordrer, overførsler, kunder eller produkter på tidslinjen

På samme måde som du nævner medarbejdere i kommentarer, kan du også linke og indlejre andre ordrer, overførsler, kunder og produkter. Hvis du indlejrer en ressource i din butik, oprettes der et link fra din kommentar, så brugerne ved præcist, hvad du taler om.

Trin:

1. Når du skriver en kommentar, skal du gøre følgende:

- Skriv #o for at nævne en ordre - Skriv #d for at nævne et ordreudkast - Skriv #t for at nævne en overførsel - Skriv #c for at nævne en kunde - Skriv #p for at nævne et produkt - skriv #v for at nævne en variant

1. Fortsæt med at skrive navnet på den ressource, du vil indlejre. Shopify vil foreslå ressourcer, som matcher det, du indtaster.

Hvis du f.eks. vil nævne et produkt med navnet Uldsweater, kan du skrive #pwool.

2. Hvis der er flere forslag, kan du bruge tasterne pil down og pil up til at vælge en ressource og trykke på enter eller return for at bekræfte dit valg.

Vedhæft filer på din tidslinje

Du kan vedhæfte filer for at tilføje kontekst eller flere oplysninger i dine samtaler. For eksempel:

• Du kan vedhæfte et billede af en vare for at vise dens tilstand inden levering.
  • Du kan vedhæfte kopier af dine kvitteringer for lageroverførsler for at opbevare alle oplysningerne på ét sted.
  • Du kan vedhæfte et billede af en QR-kode på en leveringslabel.

Trin:

1. Når du skriver en kommentar, skal du klikke på ikonet med papirclipsen i kommentarfeltet.

2. Vælg den fil, som du vil vedhæfte, ved hjælp af dialogboksen, og klik derefter på Åbn.

Filen er vedhæftet som en del af din kommentar.

Tilføj et profilbillede, som skal vises på din tidslinje

Du kan også føje et brugerdefineret billede til din profil, så det vises ud for dine kommentarer.

Trin:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

2. Klik på Din profil.

3. Klik på Upload billede i afsnittet Kontooplysninger.

4. Find det billede, som du vil bruge, i dialogboksen, og klik derefter på Åbn.

5. Klik på Gem for at bekræfte ændringerne af din profil.

Kommuniker med Tidslinje

Al kommunikation med Tidslinje er intern for din butik:

• Når du kommenterer noget i Shopify-appen, knyttes kommentaren til den pågældende ordre.
  • Hvis du nævner en medarbejder med @, modtager denne medarbejder en e-mailmeddelelse med din kommentar.
  • Hvis du nævner en medarbejder, som bruger Shopify-appen, med @, modtager medarbejderen en push-meddelelse med din kommentar på sin mobilenhed.
  • Hvis du ikke nævner nogen med @, informerer Shopify ikke nogen om din kommentar.

Føj kommentarer til tidslinjen

Trin:

1. Tryk på en ordre på skærmbilledet Ordrer i Shopify-appen.
  2. Stryg nedad på skærmen til afsnittet Tidslinje, hvorefter kommentarfeltet vises.
  3. Skriv din kommentar, og tryk derefter på knappen Slå op:

Nævn medarbejdere på tidslinjen

Du kan nævne medarbejderne i din butik ved hjælp af @ i kommentarer. Medarbejdere modtager e-mailmeddelelser, når de bliver nævnt i en kommentar.

Trin:

1. Når du skriver en kommentar, skal du indtaste et @ og derefter begynde at skrive navnet på en medarbejder. Shopify vil foreslå medarbejdere, som matcher det, du indtaster.

2. Når du ser den medarbejder, som du vil nævne med @, skal du trykke på medarbejderens navn.

Rediger kommentarer på tidslinjen

Trin:

1. Tryk på ordren med den kommentar, som du vil redigere, på skærmbilledet Ordrer i Shopify-appen.
  2. Tryk på knappen ... ved siden af kommentaren:
  3. Tryk på Rediger kommentar.
  4. Rediger din kommentar, og tryk på Gem.

Slet kommentarer

Trin:

1. Tryk på ordren med den kommentar, som du vil slette, på skærmbilledet Ordrer i Shopify-appen.
  2. Tryk på knappen ... ved siden af kommentaren:
  3. Tryk på Slet kommentar.
  4. Tryk på Slet for at bekræfte.

Aktivér meddelelser om Tidslinje

Du kan bruge Shopify-appen til at aktivere tidslinjemeddelelser, så du modtager en meddelelse på din iPhone, når en anden medarbejder nævner dig med @.

Trin:

1. Fra Shopify-appen skal du trykke på Butik og derefter trykke på Indstillinger.
  2. Under App-indstillinger skal du trykke på Meddelelser.
  3. Aktivér Nævnt på tidslinjen under Push-meddelelser:

Vedhæft en fil på tidslinjen

Du kan vedhæfte filer for at tilføje kontekst eller flere oplysninger i dine samtaler. Der kan være flere grunde til, at du ønsker at vedhæfte filer i dine samtaler:

• Du kan vedhæfte et billede af en vare for at vise dens tilstand inden levering.
  • Du kan vedhæfte kopier af dine kvitteringer for lageroverførsler for at opbevare alle oplysningerne på ét sted.
  • Du kan vedhæfte et billede af en QR-kode på en leveringslabel.

Trin:

1. Når du tilføjer en kommentar, skal du trykke på tilknytningsknappen:
  2. Vælg en fil i en af de tilgængelige ressourcer:

- Vælg ét af dine seneste billeder.

• Tryk på Tag et billede for at tage et nyt billede med din iPhones kamera.
    • Tryk på Vælg i bibliotek for at få adgang til alle dine billeder på din iPhone.
    • Tryk på Importér fil fra ... for at gennemse dine filer, som er gemt i en skybaseret tjeneste.
  3. Indtast en kommentar til den vedhæftede fil.

4. Tryk på knappen Slå op.

Kommunikation med tidslinjen

Al kommunikation med Tidslinje er intern for din butik:

• Når du kommenterer noget i Shopify-appen, knyttes kommentaren til den pågældende ordre.
  • Hvis du nævner en medarbejder med @, modtager denne medarbejder en e-mailmeddelelse med din kommentar.
  • Hvis du nævner en medarbejder, som bruger Shopify-appen, med @, modtager medarbejderen en push-meddelelse med din kommentar på sin mobilenhed.
  • Hvis du ikke nævner nogen med @, informerer Shopify ikke nogen om din kommentar.

Føj kommentarer til tidslinjen

Trin:

1. Tryk på en ordre på skærmbilledet Ordrer i Shopify-appen.
  2. Stryg nedad på skærmen til afsnittet Tidslinje, hvorefter kommentarfeltet vises.
  3. Skriv din kommentar, og tryk derefter på knappen Slå op:

Nævn medarbejdere på tidslinjen

Du kan nævne medarbejderne i din butik ved hjælp af @ i kommentarer. Medarbejdere modtager e-mailmeddelelser, når de bliver nævnt i en kommentar.

Trin:

1. Når du skriver en kommentar, skal du indtaste et @ og derefter begynde at skrive navnet på en medarbejder. Shopify vil foreslå medarbejdere, som matcher det, du indtaster.

2. Når du ser den medarbejder, som du vil nævne med @, skal du trykke på medarbejderens navn.

Rediger kommentarer på tidslinjen

Trin:

1. Tryk på ordren med den kommentar, som du vil redigere, på skærmbilledet Ordrer i Shopify-appen.
  2. Tryk på knappen ved siden af kommentaren:
  3. Tryk på Rediger kommentar.
  4. Rediger din kommentar, og tryk derefter på GEM.

Slet kommentarer på tidslinjen

Trin:

1. Tryk på ordren med den kommentar, som du vil slette, på skærmbilledet Ordrer i Shopify-appen.
  2. Tryk på knappen ved siden af kommentaren:
  3. Tryk på Slet kommentar.
  4. Tryk på SLET for at bekræfte.

Aktivér meddelelser om Tidslinje

Du kan bruge Shopify-appen til at aktivere tidslinjemeddelelser, så du modtager en meddelelse på din Android, når en anden medarbejder nævner dig med @.

Trin:

1. Tryk på Butik i Shopify-appen.
  2. Tryk på Indstillinger på skærmbilledet Butik.
  3. Tryk på Meddelelser under Generelt.
  4. Aktivér valgmuligheden Nævnt på tidslinjen:
  5. Tryk på fluebenet for at gemme dine ændringer.

Vedhæft en fil på tidslinjen

Du kan vedhæfte filer for at tilføje kontekst eller flere oplysninger i dine samtaler. Der kan være flere grunde til, at du ønsker at vedhæfte filer i dine samtaler:

• Du kan vedhæfte et billede af en vare for at vise dens tilstand inden levering.
  • Du kan vedhæfte kopier af dine kvitteringer for lageroverførsler for at opbevare alle oplysningerne på ét sted.
  • Du kan vedhæfte et billede af en QR-kode på en leveringslabel.

Trin:

1. Når du tilføjer en kommentar, skal du trykke på tilknytningsknappen:
  2. Vælg en fil fra en af dine tilgængelige kilder: - Tryk på Tag et billede for at tage et billede med din Android-enheds kamera.

• Tryk på Vælg fra fil for at tilføje en fil, som er gemt på din Android-enhed.
  3. Indtast en kommentar til den vedhæftede fil.

4. Tryk på knappen Slå op.