Tilføjelse af en Facebook-pixel til din webshop

Du kan integrere en Facebook-pixel i din webshop for få bedre indblik i kundeadfærd og -trafik. En Facebook-pixel indsamler data om, hvordan kunder bruger siderne i din webshop, så du bedre kan planlægge dine annoncekampagner for at finde nye kunder.

Inden du føjer en Facebook-pixel til din butik, kan du få mere at vide om Facebook-pixelen i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis du vil fremskynde din webshops vækst, kan du prøve at bruge Kit til at køre dine Facebook-annoncekampagner.

Inden du begynder

Inden du kan føje en Facebook-pixel til din webshop, skal du have en Facebook-annoncekonto, og du skal konfigurere pixelen i Facebooks annonceadministrator. Hvis du tidligere har brugt en Facebook-pixel med din webshop, og du vil oprette en ny pixel, skal du muligvis fjerne Facebook-pixelkoden fra din webshop først.

Bemærk: Hvis du arbejder med et reklamebureau eller bruger en app til at administrere dine annoncer eller trafik på Facebook, skal du kontrollere, at tilføjelsen af en Facebook-pixel i din webshop ikke forårsager dublerede eller forkerte data i dine rapporter.

Oprettelse af en Facebook-annoncekonto

Du skal have en Facebook-annoncekonto for at kunne oprette en Facebook-pixel. Gå til Facebook for at oprette en konto.

Trinvise vejledninger fra Facebooks hjælp

Du kan finde trinvise vejledninger i at bruge Facebook-pixelen med Shopify i Facebooks hjælp.

Fjern Facebook pixel-koden fra din webshop

Hvis du har tilføjet et Facebook pixel-id i dine webshoppræferencer, kan du erstatte det med et nyt pixel-id, som du opretter i Facebook.

Hvis har redigeret din temakode for at tilføje Facebook-pixelen, skal du erstatte pixel-koden, før du kan tilføje et Facebook pixel-id i dine webshoppræferencer. Ellers vil din butik indeholde mere end én pixel, hvilket kan resultere i duplikerede eller forkerte data i dine rapporter.

Fjern pixelkode fra din temafil

Hvis du har føjet en Facebook-pixel til din webshop ved at redigere din butiks tema i Shopify, kan du fjerne den eksisterende pixelkode fra din theme.liquid-fil.

Trin:

1. Klik på Handlinger i afsnittet Aktuelt tema, og vælg Rediger kode.
  2. Klik på theme.liquid-filen for at åbne kodeeditoren.
  3. Slet Facebook pixel-koden. Du kan finde den mellem taggene <head> og </head>.
  4. Klik på Gem.

Oprettelse af en Facebook-pixel

Du kan oprette en Facebook-pixel i Facebooks annonceadministrator. Du kan se proceduren til oprettelse af en Facebook-pixel i Facebooks hjælp.

Føj et Facebook pixel-id til din webshops præferencer

Du kan føje et Facebook pixel-id til din webshops præferencer i Shopify for at integrere en pixel i din webshop. Brug af denne integration kræver ikke, at du redigerer din webshopkode. I stedet indtaster du Facebook pixel-id'et i dine præferencer for din webshop. Du kan se en detaljeret vejledning i at forbinde din Shopify-konto med Facebook i Facebooks hjælp til annoncører.

Trin:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Tilføj dit Facebook pixel-id i afsnittet Facebook-pixel: - Hvis du tilføjer en pixel for første gang, skal du indtaste Facebook pixel-id'et:

• Hvis du skifter til en ny Facebook-pixel fra en eksisterende, skal du klikke på Skift, inden du indtaster det nye Facebook pixel-id.
  3. Klik på Gem.

Når du har føjet pixelen til din webshop, kan du sikre dig, at den fungerer, ved at bruge Facebooks annonceadministrator. Få mere at vide om, hvordan du kan se, om din Facebook-pixel fungerer, i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis du for nylig har tilføjet en Facebook-pixel til din webshop, skal du vente på kundeaktivitet, før du får vist data i Facebooks annonceadministrator.

Standardhændelser for Facebook-pixel

Når du har tilføjet en Facebook-pixel i Shopify, sporer pixelen visse hændelser i din webshop. Du kan bruge hændelsesdata til at få mere at vide om, hvordan kunder interagerer med din butik. Få mere at vide om, hvordan du bruger standardhændelser for Facebook-pixel til at oprette kampagner og spore konverteringer i Facebooks hjælp.

Hændelser, der sporer en værdi, bruger en ordres subtotal, som ikke inkluderer skatter og leveringsomkostninger.

Når du har integreret en Facebook-pixel i din webshop, sporer pixlen automatisk seks standardhændelser:

Beskrivelser af standardhændelser for Facebook-pixel
Navn på hændelse Beskrivelse af hændelse
ViewContent Når en besøgende ser en side, for eksempel en produktside
Søg Når en besøgende foretager en søgning
AddToCart Når en besøgende tilføjer et produkt til indkøbskurven
InitiateCheckout Når en besøgende klikker på betalingsknappen
AddPaymentInfo Når en besøgende indtaster betalingsoplysninger i betalingsprocessen
Køb Når en kunde gennemfører et køb og ser takkesiden i betalingsprocessen