Tilføjelse af en Facebook-pixel til din webshop

Du kan integrere en Facebook-pixel i din webshop ved hjælp af Facebook-salgskanalen, så du bedre kan forstå og analysere dine kunders adfærd, trafik samt resultaterne af din annoncering. En Facebook-pixel indsamler data om, hvordan kunderne bruger siderne i din webshop, så du bedre kan planlægge dine annoncekampagner for at finde nye kunder.

Få mere at vide om Facebook-pixels i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis du vil skabe vækst i din webshop hurtigere, kan du prøve at køre dine Facebook-annoncekampagner ved hjælp af Kit.

Inden du begynder

Hvis du vil føje en Facebook-pixel til din webshop, skal du have en Facebook-annoncekonto, og du skal konfigurere Facebook-pixelen ved hjælp af Facebooks annonceadministrator.

Hvis du tidligere har brugt en Facebook-pixel med din webshop, og du vil oprette en ny pixel, skal du muligvis fjerne Facebook-pixelkoden fra din webshop.

Bemærk: Hvis du arbejder med et reklamebureau eller bruger en app til at administrere dine annoncer eller trafik på Facebook, skal du kontrollere, at tilføjelsen af en Facebook-pixel i din webshop ikke forårsager dublerede eller forkerte data i dine rapporter.

Oprettelse af en Facebook-annoncekonto

Du skal have en Facebook-annoncekonto for at kunne oprette en Facebook-pixel. Gå til Facebook for at oprette en konto.

Fjern Facebook pixel-koden fra din webshop

Hvis du har tilføjet et Facebook pixel-id i dine webshoppræferencer, kan du erstatte det med et nyt pixel-id, som du opretter i Facebook.

Hvis har redigeret din temakode for at tilføje Facebook-pixelen, skal du erstatte pixel-koden, før du kan tilføje et Facebook pixel-id i dine webshoppræferencer. Ellers vil din butik indeholde mere end én pixel, hvilket kan resultere i duplikerede eller forkerte data i dine rapporter.

Fjern Facebook pixel-koden fra din webshop

Hvis du har føjet et id for en Facebook-pixel til Facebook-salgskanalen, kan du erstatte den på siden Indstillinger i Facebook-salgskanalen. Klik på Afbryd forbindelse under Markedsføringsindstillinger.

Hvis du har redigeret din temafilkode for at tilføje en Facebook-pixel, skal du fjerne pixel-koden, før du kan tilføje et id for en Facebook-pixel ved hjælp af Facebook-salgskanalen. Hvis du ikke fjerner pixel-koden, vil din butik indeholde mere end én pixel, hvilket kan medføre duplikerede eller forkerte data i dine rapporter.

Fjern pixelkode fra din temafil

1. Klik på Handlinger i afsnittet Aktuelt tema, og vælg Rediger kode.
  2. Klik på theme.liquid-filen for at åbne kodeeditoren.
  3. Slet Facebook pixel-koden. Du kan finde den mellem taggene <head> og </head>.
  4. Klik på Gem.

Oprettelse af en Facebook-pixel

Du kan oprette en ny Facebook-pixel direkte i Facebook-salgskanalen ved at klikke på Opret ny i konfigurationsfeltet for pixelen. Du kan også oprette en Facebook-pixel i Facebooks annonceadministrator. Se, hvordan du opretter en Facebook-pixel i Facebooks hjælp.

Føj et id for en Facebook-pixel til Facebook-salgskanalen

Du kan føje et id for en Facebook-pixel til Facebook-salgskanalen i Shopify for at integrere pixelen med din webshop. En Facebook-pixel kan tilføjes, når du konfigurer en hvilken som helst funktion i Facebook-salgskanalen. Den er dog kun påkrævet for Facebook Marketing-funktionen.

Du kan også tilføje en Facebook-pixel fra siden Indstillinger i Facebook-salgskanalen. Dette gøres fra afsnittet Markedsføringsindstillinger.

Du kan finde en liste over dine oprettede pixels i afsnittet Pixelsporing under Markedsføringsindstillinger i din Facebook-salgskanal. Klik på Opret forbindelse for at tilknytte en eksisterende Facebook-pixel eller klik på Opret ny for at oprette en ny Facebook-pixel.

Når du har føjet en Facebook-pixel til din webshop, skal du sikre dig, at den fungerer, ved at bruge Facebooks annonceadministrator. Få mere at vide om, hvordan du kan se, om din Facebook-pixel fungerer, i Facebooks hjælp.

Bemærk: Hvis du for nylig har føjet en Facebook-pixel til din webshop, skal du vente på kundeaktivitet, før der vises data i Facebooks annonceadministrator.

Standardhændelser for Facebook-pixel

Når du har tilføjet en Facebook-pixel i Shopify, sporer pixelen visse hændelser i din webshop. Du kan bruge hændelsesdata til at få mere at vide om, hvordan kunder interagerer med din butik. Få mere at vide om, hvordan du bruger standardhændelser for Facebook-pixel til at oprette kampagner og spore konverteringer i Facebooks hjælp.

Hændelser, der sporer en værdi, bruger en ordres subtotal, som ikke inkluderer skatter og leveringsomkostninger.

Når du har integreret en Facebook-pixel i din webshop, sporer pixelen automatisk seks standardhændelser.

Beskrivelser af standardhændelser for Facebook-pixel
Navn på hændelse Beskrivelse af hændelse
ViewContent Når en besøgende ser en side, for eksempel en produktside
Søg Når en besøgende foretager en søgning
AddToCart Når en besøgende tilføjer et produkt til indkøbskurven
InitiateCheckout Når en besøgende klikker på betalingsknappen
AddPaymentInfo Når en besøgende indtaster betalingsoplysninger i betalingsprocessen
Køb Når en kunde gennemfører et køb og ser takkesiden i betalingsprocessen