Markedsføring på Facebook

Du kan bruge Shopifys Facebook-kanal til at synkronisere dine produkter med et katalog på Facebook, så du kan oprette markedsføringsaktiviteter på Facebook direkte fra Shopify.

Inden du kan oprette Facebook-annoncekampagner i Shopify, skal du konfigurere dine indstillinger for Facebook-markedsføring i Shopifys Facebook-salgskanal. Når dette er konfigureret, kan du oprette Facebook-annoncekampagner fra afsnittet Markedsføring i din Shopify-administrator.

Når du har konfigureret Shopifys Facebook-kanal, kan du oprette følgende markedsføringsaktiviteter i Shopify:

Bemærk: Facebook promoverer gavekort fra kvalificerede detailforretninger til lokale kunder for at hjælpe detailforretningerne under krisen med coronavirus/COVID-19. Du behøver ikke at have Shopifys Facebook-kanal for at knytte et gavekortprodukt til Facebook.