Facebook-forretninger

Facebook-forretninger er en funktion for udvalgte Instagram- og Facebook-brugere. Når du har opsat Facebook-forretninger, kan du oprette en butik til din Instagram-virksomhedsside. Facebook-forretninger tilpasses fra din Facebook Handelsadministrator. Få mere at vide om Facebook-forretninger på Facebook.

Butikker, der bruger Instagram-produkttagging før den 19. maj 2020, har adgang til Facebook-forretninger. Facebook giver adgang til denne funktion over de kommende uger. Hvis du har opsat Instagram-produkttagging fra Shopify, kan dine Shopify-produkter bruges til Facebook-forretninger på Instagram. Dette gælder dog kun, hvis de er synkroniseret med dit produktkatalog på Facebook.

Når du får adgang til denne funktion, modtager du en mail fra Instagram på den mailadresse, der er knyttet til din Instagram-konto.

Facebook-forretninger bliver tilgængeligt globalt for alle virksomheder, der sælger via Facebook og Instagram, i løbet af de kommende måneder. Du kan forberede dig på lanceringen ved at opsætte Facebook og Instagram fra Meta på Shopify og synkronisere dine produkter til et Facebook-produktkatalog.