Sådan opretter du dynamiske Facebook-retargetingannoncer i Shopify

Når du har konfigureret Facebook Marketing i Shopifys Facebook-kanal, og du har synkroniseret dine produkter til Facebook, kan du oprette en markedsføringsaktivitet i Shopify til dynamiske retargetingannoncer på Facebook. Annoncerne hjælper dine kunder med at finde flere produkter i din webshop.

Hvis du vil oprette dynamiske retargetingannoncer på Facebook, skal du sælge produkter i en Shopify-webshop, og denne butik må ikke være beskyttet med adgangskode. Få mere at vide om, hvordan du kan fjerne adgangskoden til din webshop.

Bemærk: Når du opretter dynamiske retargetingannoncer til Facebook i Shopify, bestemmer Facebook automatisk den bedste placering for annoncen på tværs af målgruppens netværk. Din annonce vises måske på en anden platform, f.eks. Instagram. Få mere at vide om annonceplaceringer via Facebooks Hjælp.

Om dynamiske retargetingannoncer

Dynamiske retargetingannoncer på Facebook promoverer produkter for kunder, der har besøgt din webshop. Facebook sporer de besøgendes adfærd i webshop ved hjælp af en Facebook-pixel og opbygger en målgruppe af besøgende, der var aktive i din butik de seneste 30 dage. Dynamiske retargetingannoncer vises som personlige Facebook-karusselannoncer for hver besøgende og inkluderer produktet, som de så eller lagde i kurven.

Når du konfigurerer Shopifys Facebook-kanal, gøres dine produkter automatisk tilgængelige for appen. Produkter, der er tilgængelige for Facebook-kanalen, synkroniseres med et produktkatalog på Facebook, der bruges til dynamiske retargetingannoncer. Få mere at vide om at gøre produkter tilgængelige for salgskanaler og apps.

I Facebook-kanalen kan du muligvis se fortegnelser over fejl ved publicering af produkter. Hvis et produkt har en fejl, kan du løse det på produktets side med produktoplysninger.

Få mere at vide om at oprette dynamiske retargetingannoncer i Facebooks hjælp til annoncer.

Opret en dynamisk Facebook-retargetingannonce i Shopify

Når du opretter en markedsføringsaktivitet med en dynamisk retargetingannonce på Facebook, kan konfigurere annoncen ved hjælp af annonceskabelonen. Du kan se en forhåndsvisning af din annonce, før du udgiver den. Forhåndsvisningen bruger tilfældige produkter fra din butik, så du kan få en idé om, hvordan annoncen ser ud.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Markedsføring i Shopify.
    1. Klik på Opret aktivitet. 3. Klik på Dynamiske Facebook-retargetingannoncer. 4. Indtast et navn og en annoncetekst for din aktivitet. 6. Angiv budgettet. 7. Angiv en startdato og et starttidspunkt. Du kan også vælge at angive slutdato og-tidspunkt. 8. Klik på Udgiv aktivitet.

Sæt en dynamisk Facebook-retargetingannonce på pause fra Shopify

Når du sætter en annonce på pause, stoppes kørslen og dine udgifter til annoncen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Markedsføring i Shopify.

2. Klik på et kampagnenavn.

3. Klik på kampagneaktiviteten for den dynamiske Facebook-retargetingannonce.

4. Klik på Sæt aktivitet på pause.

Se en markedsføringsaktivitetsrapport for dine dynamiske retargetingannoncer i Shopify

1. Gå til Markedsføring i Shopify.

2. Klik på et kampagnenavn.

3. Hold markøren over en kampagneaktivitet, og klik derefter på Vis rapport. Få mere at vide om rapporter om markedsføringsaktivitet.