Opret opslag på din Facebook-side i Shopify

Når du har konfigureret Shopifys Facebook-kanal, er en af de markedsføringsaktiviteter, du kan oprette i Shopify, et opslag på en Facebook-side. Med opslag på din Facebook-side kan du skabe interaktion på din Facebook-side ved at give besøgende mulighed for at klikke på et link i et opslag og se produktet i din Shopify-butik.

Det er gratis at oprette Facebook-opslag fra Shopify, da de ikke er en Facebook-annoncer. Når du konfigurerer Facebook-kanalen, skal du dog opgive dine betalingsoplysninger over for Facebook. Hvis du ikke opretter nogen betalte Facebook-annoncer fra Shopify, bliver du ikke faktureret af Facebook.

Bemærk: Få mere at vide om de bedste fremgangsmåder for opslag på Facebook-sider i Facebooks hjælp til annoncer.

Opret et Facebook-opslag i Shopify

Når du opretter en markedsføringsaktivitet eller automatisering i Shopify, kan du gemme den som en kladde og udgive den, når den er klar. På denne måde kan du klargøre din markedsføring på forhånd.

Fremgangsmåde:

Hvis du har brug for at redigere et Facebook-opslag, efter det er udgivet på din side, kan du gøre det fra Facebook.

Detaljer for Facebook-opslag

• Produkter – De produkter, du vil dele. Du skal tilføje mindst to produkter, og du kan tilføje op til fem produkter.
  • Opslagstekst – Den tekst, der vises i opslaget.
  • Tilføj en rabat – Du kan indsætte en rabatkode i opslagsteksten. Hvis en kunde klikker på dette call-to-action, føjes rabatkoden til kundens indkøbskurv. Kunden skal tilføje produkter, der er kvalificerede til rabatten, før rabatten trækkes fra.

Føj et Facebook-opslag til en eksisterende Shopify-kampagne

Hvis du har brug for at redigere et Facebook-opslag, efter det er udgivet på din side, kan du gøre det fra Facebook.

Slet et Facebook-opslag via Shopify

Du kan slette en markedsføringsaktivitet, som du har oprettet i Shopify.

Når du sletter en aktivitet i Shopify, slettes den i den relaterede tjeneste, f.eks. Facebook eller Google, og et tilhørende annonceforbrug stoppes. Selv om aktiviteten slettes uden for Shopify, kan du se statussen Bliver slettet aktiviteten. Når aktiviteten er slettet fuldt ud uden for Shopify, fjernes den fra listen over aktiviteter i Shopify. Sletningen af en markedsføringsaktivitet er permanent.

Markedsføringsaktiviteter, der er oprettet uden for Shopify, skal slettes fra tjenesten, hvor de blev oprettet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Markedsføring i Shopify.
    1. Klik på en eksisterende markedsføringskampagne. 3. Klik på Rediger aktivitet ud for en markedsføringsaktivitet. 4. Klik på Slet aktivitet, og klik derefter på Slet aktivitet for at bekræfte.

Du kan også slette et opslag via Facebook, men opslagets status bliver ikke opdateret i Shopify. Hvis du vil fjerne den relaterede markedsføringsaktivitet, skal du slette den fra Shopify.