Facebook Shops

Facebook Shops er en ny funktion for udvalgte Facebook- og Instagram-brugere. Når du har konfigureret Facebook Shops, kan du oprette en butik til din Instagram-virksomhedsside. Facebook Shops tilpasses fra din Facebook Handelsadministrator. Få mere at vide om Facebook Shops fra Facebook.

Butikker, der bruger Instagram-produkttagging før den 19. maj 2020, har adgang til Facebook Shops. Facebook giver adgang til denne funktion over de kommende uger. Hvis du har konfigureret Instagram-produkttagging fra Shopify, kan dine Shopify-produkter bruges til Facebook Shops på Instagram. Dette gælder dog kun, hvis de er synkroniseret med dit produktkatalog på Facebook.

Når du får adgang til denne funktion, modtager du en e-mail fra Instagram på den e-mailadresse, der er knyttet til din Instagram-konto.

Facebook Shops bliver tilgængeligt globalt for alle virksomheder på tværs af Facebook og Instagram i løbet af de kommende måneder. Shopify-sælgere kan forberede sig på lanceringen ved at konfigurere Facebook-kanalen på Shopify og ved at synkronisere deres produkter med et Facebook-produktkatalog.