Konfiguration af Facebook og Instagram fra Meta til markedsføring

Du kan oprette annoncer på Facebook eller Instagram fra Meta for at hjælpe med at promovere dine produkter og skabe trafik på dit website. Hvis du vil oprette annoncer på tværs af Facebook-, Instagram-, Messenger og Audience-netværket, skal du bruge Metas annonceadministrator.

Når du køber Facebook-annoncer, betaler du for dem via din Facebook-annoncekonto. Sørg for, at du forstår Facebooks annonceringspolitikker, før du opretter en Facebook-annoncekampagne.

Godkendelse af Facebook og Instagram fra Meta til din Facebook-konto

Når du opsætter Facebook og Instagram fra Meta, giver du tilladelse til, at appen får adgang til en Facebook-side for din virksomhed samt en Facebook-annoncekonto og Facebook Business Manager. Facebook Business Manager er et værktøj, du kan bruge til at organisere og administrere alle dine Facebook-virksomhedskonti, såsom dine sider og annoncekonti. Facebook-siden kan oprette forbindelse til din personlige Facebook-konto, men Shopify bruger kun dine personlige Facebook-kontooplysninger for at få adgang til Facebook-siden, Annonceadministrator-kontoen og Facebook Business Manager til pixelsporing.

Grundlæggende krav

Du skal opsætte en Facebook Business Manager, der både ejer din virksomheds Facebook-side og en annoncekonto, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner.

Hvis du har en personlig annoncekonto, skal du knytte den til en Business Manager. Hvis du aldrig har kørt annoncer med din personlige annoncekonto, skal du oprette en ny annoncekonto i Business Manager, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner. Få mere at vide om Business Manager og annoncekonti i Facebooks hjælp til annoncer.

Hvis du ikke har en Business Manager, kan du opsætte en, når du opsætter Facebook og Instagram fra Meta.

Indstillinger for Facebook-side

Følgende krav skal opfyldes på Facebook, før du kan oprette forbindelse til din Facebook-side:

• Din Facebook-konto skal have en administratorrolle på siden.
  • Facebook-siden skal være udgivet.
  • Du kan være administrator for flere Facebook-sider og få adgang til dem alle via en enkelt Facebook Business Manager. Alle Facebook-virksomhedssider kan dog kun ejes af en enkelt Facebook Business Manager. Du skal både være administrator for den Facebook Business Manager, der ejer en specifik Facebook-side, og for selve Facebook-siden for at knytte den til Facebook og Instagram fra Meta i Shopify.

Få mere at vide om, hvordan du opretter en Facebook-side for din virksomhed i Facebooks hjælp.

Om roller og tilladelser på Facebook

Du skal have en administratorrolle for en side og Business Manager på Facebook, før du kan få adgang til alle Facebooks indstillinger og foretage specifikke ændringer. Sider og Business Managers har forskellige kontotilladelser, hvilket betyder, at du skal have administratorroller til hver enkelt. Den Business Manager, du vælger i Facebook og Instagram fra Meta, skal være ejeren af Facebook-siden under onboarding. Hvis Facebook-siden ejes af en anden Business Manager, vil Facebook-siden ikke blive angivet som mulighed for tilknytning. Hvis du ikke kan tilknytte en ønsket Facebook-side, skal du kontrollere, at den Facebook Business Manager, du tilknytter, ejer Facebook-siden. Du kan også prøve at tilknytte en anden Business Manager.

Du kan finde et overblik over Facebooks roller og tilladelser samt links til flere ressourcer i Facebooks hjælp.

Du skal også sælge dine produkter i en Shopify-webshop, og denne butik må ikke være beskyttet med adgangskode. Få mere at vide om, hvordan du kan fjerne adgangskoden til din webshop.

Opsæt markedsføringsfunktionen i Facebook og Instagram fra Meta, og opret en tilpasset målgruppe

1. Gå til Markedsføring i din Shopify-administrator.

2. Klik på Opret kampagne, og vælg derefter Facebook-annonce til opbygning af målgrupper.

3. Klik på Opsæt Facebook for at installere Facebook og Instagram fra Meta.

4. Klik på Opsæti afsnittet Facebook Marketing i Facebook og Instagram fra Meta.

5. Tilknyt din Facebook-konto, eller opret en ny konto:

• Hvis du har en Facebook-konto, skal du klikke på Forbind og følge trinnene for at logge ind på din konto og godkende Facebook og Instagram fra Meta.
    • Hvis du ikke har en Facebook-konto, skal du klikke på Opret ny og opret en konto ved at følge den trinvise vejledning på Facebook.
  6. Tilknyt en Business Manager, eller klik på Opret ny, og opret en ny Business Manager ved at følge den trinvise vejledning på Facebook.

7. Tilknyt en Facebook-annoncekonto, eller klik på Opret ny og følg den trinvise vejledning til oprettelse af en ny annoncekonto.

8. Tilknyt en Facebook-side for din virksomhed, eller klik på Opret ny, og opret ny Facebook-side ved at følge den trinvise vejledning på Facebook.

9. Vælg dit niveau for datadeling, og tilknyt din pixel eller opret en ny pixel.

10. Vælg et Facebook-destinationsland, som du vil målrette dine Facebook-annoncer til. Få mere at vide om Facebook-annoncemålretning.

11. Se og acceptér Facebooks vilkår.

12. Klik på Afslut opsætning.

Når dine produkter er blevet godkendt af Facebook, kan du oprette dynamiske retargetingannoncer med de godkendte produkter.

Yderligere hjælp fra Facebooks hjælp

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding af opsætningen af din Facebook-konto, skal du se følgende artikler fra Facebooks hjælp: