Google

Shopifys Google-kanal synkroniserer automatisk dine produkter og relevante oplysninger om din Shopify-butik med Google Merchant Center. Du kan derefter opdatere dine Google-produktopslag direkte fra din Shopify-administrator. For kvalificerede butikker, der sælger i USA, kan produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center ved hjælp af Shopifys Google-kanal, blive vist gratis i relevante søgeopslag på Google Shopping-fanen.

Hvis du vil oprette Google Smart Shopping-kampagner direkte fra Shopify, skal du også tilknytte din Google Ads-konto. Få mere at vide om Google Smart Shopping-kampagner i hjælpen til Google Ads. Hvis dine markedsføringskampagner kræver større tilpasning, end Google-kanalen tilbyder, kan du i stedet oprette dine kampagner på Google Ads.

Få mere at vide om kravene til Google-kanalen. Hvis du allerede bruger Google Merchant Center til at administrere et produktfeed eller oprette Google Ads, vil det være en god idé at gennemgå nogle overvejelser, før du synkroniserer en eksisterende Google Merchant Center-konto.

Bemærk: Google-kanalen er kun tilgængelig for specifikke lande og valutaer.