Google Shopping

Googles Shopping-app synkroniserer automatisk alle dine produkter og relevante oplysninger om din Shopify-butik med Google Merchant Center. Du kan derefter opdatere dine Google-produktopslag direkte fra din Shopify-administrator.

Hvis du vil oprette Google Smart Shopping-kampagner direkte fra Shopify, skal du også tilknytte din Google Ads-konto. Få mere at vide om Google Smart Shopping-kampagner i hjælpen til Google Ads. Hvis dine markedsføringskampagner kræver større tilpasning, end Google Shopping-appen tilbyder, kan du i stedet oprette dine kampagner på Google med Google Ads.

Få mere at vide om kravene til Google Shopping-appen. Hvis du allerede bruger Google Merchant Center til at administrere et produktfeed eller oprette Google Ads, vil det være en god idé at gennemgå nogle overvejelser, før du synkroniserer en eksisterende Google Merchant Center-konto.

Bemærk: Google Shopping-appen er tilgængelig i følgende lande og valutaer.

Overvejelser før du synkroniserer en eksisterende Google Merchant Center-konto med Shopify

Følgende oplysninger synkroniseres til Google fra din Shopify-butik, når du konfigurerer Google Shopping-appen og tilknytter en eksisterende Google Merchant Center-konto:

• din webshops domæne
  • produktoplysninger for produkterne, der er tilgængelige for din webshop
  • relevante indstillinger for din Shopify-butik, som f.eks. levering og skatter

Alle ændringer i dine indstillinger for Google Merchant Center kan påvirke Google Shopping-appens evne til at synkronisere dine konti samt dine igangværende Google Smart Shopping-kampagner.

Sådan synkroniserer du dit domæne

Alle Google Merchant Center-konti skal være tilknyttet et bekræftet domæne, der ikke er knyttet til en anden konto. Hvis du vil konfigurere Google Shopping-appen, skal du gøre krav på din Shopify-butiks domæne. Dette betyder, at det er reserveret til brug med den Google Merchant Center-konti, du har føjet til kanalen.

Når du konfigurerer en ny eller eksisterende Google Merchant Center-konto med Google Shopping-appen, gøres der automatisk krav på din Shopify-butiks domæne, medmindre det er knyttet til en anden Google-konto. Hvis dit domæne er knyttet til en anden Google-konto, skal du gøre krav på domænet for den konto, som du vil bruge med Google Shopping-appen. Når du har gjort krav på domænet, kan du ikke bruge det sammen med en anden Google Merchant Center-konto.

Du kan læse mere om at bekræfte og gøre krav på dit domæne under Hjælp for Google Merchant Center.

Sådan synkroniserer du dit produktfeed

Google Shopping-appen synkroniserer dine produkter i et separat trin, når du har tilknyttet din Merchant Center-konto. Hvis du allerede har konfigureret et produktfeed, skrives det over for at undgå konflikter mellem din Shopify-butik og din Merchant Center-konto. Få mere at om at administrere, hvilke produkter der synkroniseres under Synkronisering af dine produkter.

Valutaomregning

Når dine produkter i Shopify vises i Google Shopping-annoncer, konverterer Google Merchant Center automatisk produktets pris til en kundes lokale valuta. Kunder, der klikker på en Google Shopping-kampagne, dirigeres til en produktside, der viser valutaen og prisen, så den svarer til annoncen. Få mere at vide om valutaomregning for Google Shopping i hjælpen til Google Merchant Center.