Opsætning af Køb på Google

Køb på Google giver kunderne mulighed for at købe produkter direkte på Google, når de bruger Google Search, Google Shopping og Google Assistant. Når du har opsat Køb på Google, kan kunderne købe dine produkter direkte på Google. Når et køb er foretaget via Køb på Google, behandles betalingen med Shopify Payments, og ordren vises inden for 30 minutter i afsnittet Ordrer i din Shopify-administrator. Før du bruger Køb på Google, skal du opsætte Google-kanalen i din Shopify-administrator og aktivere Shopify Payments i dine indstillinger for Betaling.

Butikskrav

Hvis du vil bruge Køb på Google-kanalen, skal du sørge for, at din webshop overholder kravene til Google Merchant Center:

• Du skal bruge Shopify Payments.
  • Du skal overholde kravene til Google-kanalberettigelse.
  • Din butik skal klargøre ordrer fra de kontinentale USA (det udelukker Alaska, Hawaii og ikke-statslige territorier som Puerto Rico og Guam).
  • Din butik skal altid have mindst ét produkt tilgængeligt i Google-salgskanalen. Du kan få mere at vide i Gør produkterne tilgængelige for Google-kanalen.
  • Du skal have angivet Leveringshastigheder for alle dine produkter og leveringszoner. Hvis du bruger en tredjepartsapp til at administrere din levering, angives din leveringstid automatisk til 14-21 arbejdsdage.
  • Priser inklusive skat må ikke være aktiv i din butik.
  • Automatiske rabatter må ikke være aktive for produkter, som du vil sælge ved hjælp af Køb på Google.
  • Rabatkoder kan ikke bruges til produkter, som du vil sælge ved hjælp af Køb på Google.

Føj Køb på Google til Google-kanalen

Før du kan bruge Køb på Google, skal du sørge for, at du opsætter Google-kanalen i din Shopify-administrator. Hvis du vil bruge Køb på Google, skal din butik have aktiveret Shopify Payments.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Salgskanaler > Google i din Shopify-administrator.

2. Klik på Kom godt i gang i afsnittet Køb på Google.

3. Læs Googles politikker i afsnittet Kend Googles politikker, før du går i gang, og klik på Det er forstået.

4. Sørg for, at Shopify Payments er aktiveret i afsnittet Aktivér Shopify Payments:

- Hvis du ikke har aktiveret Shopify Payments, skal du klikke på Aktivér Shopify Payments og derefter gennemføre opsætningen af Shopify Payments.

1. I afsnittet Tilknyt en Google Merchant Center-konto skal du vælge den Google Merchant Center-konto, som du vil tilknytte, og derefter klikke på Tilknyt.

2. I afsnittet Konfigurer dine indstillinger for produktfeed skal du opsætte dit målmarked, dine indstillinger for levering og din returret:

1. Klik på Vælg i afsnittet Målmarked for at vælge dit målmarked.
    2. Vælg USA som dit destinationsland og sprog i vinduet Vælg et målmarked.
    3. Klik på Gem.
    4. Klik på Vælg i afsnittet Indstillinger for levering for at angive dine indstillinger for levering.
    5. Vælg Opsæt indstillingerne for levering manuelt eller Importér automatisk indstillingerne for levering i dialogboksen Konfigurer indstillinger for levering.
    6. Klik på Gem.
    7. Valgfrit: Hvis du vælger Opsæt indstillingerne for levering manuelt, skal du angive din håndteringstid i Google Merchant Center. Sørg for, at vælge Betaling på Google (Køb på Google). Få mere at vide om konfiguration af indstillingerne for levering i Google Merchant Center under Google Merchant Centers hjælp.
    8. Du kan angive din returret ved at klikke på Vælg i afsnittet Returret.
    9. Angiv antallet af dage, som kunderne har til at fuldføre en returnering, i vinduet Angiv returret, eller vælg Livstidsgaranti.
    10. Klik på Gem.
  1. Angiv mailadressen til din kundeservice i afsnittet Angiv en mail til kundeservice, og klik på Gem. Når du har angivet din mailadresse til kundeservice, sender Google en bekræftelsesmail til denne mailadresse. Du skal klikke på bekræftelseslinket i mailen og bekræfte din mailadresse.

2. I afsnittet Vilkår og betingelser skal du gennemgå Googles servicevilkår for Køb på Google og klikke på Jeg har læst og accepteret vilkårene.

Når funktionen er aktiveret, vil Google gennemgå din konto og dine produkter, før du kan godkendes til at bruge Køb på Google. I forbindelse med godkendelsesprocessen kan der gå 24-72 timer, før din kontos status ændres fra Afventer til Aktiv.

Sæt Køb på Google på pause eller fjern den

Du kan sætte funktionen Køb på Google på pause eller fjerne den fra din Google-kanal. Hvis du sætter Køb på Google på pause på Google-kanalen, gemmes dine indstillinger. Hvis du annullerer din tilmelding til Køb på Google, slettes dine indstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Oversigt i Google-salgskanalen.

2. Klik på Deaktiver i afsnittet Betaling på Google.