Google Maksimal effektivitet-kampagner

Google Performance Max-kampagner hjælper dig med at promovere dine produkter og øge trafikken via betalt annoncering. Google erstatter Google Smart Shopping-kampagner og opgraderer til Performance Max-kampagner.

Fra og med den 15. august 2022 har alle nye installationer af Shopify Google-kanalen Performance Max-kampagner. Derudover flyttes oprettelse og administration af dine kampagner fra Google-kanalen til Google Merchant Center. Du vil kunne få adgang til Google Merchant Center fra din Google-kanal.

Fra og med først i september vil alle eksisterende Smart Shopping-kampagner på Shopifys Google-kanal automatisk blive erstattet af Maksimal effektivitet-kampagner.

Google Performance Max-kampagner har tilsvarende funktioner til Smart Shopping-kampagner med ekstra funktionalitet og lagerbeholdning. Performance Max-kampagner hjælper dig med at maksimere dine annonceresultater på tværs af alle Google-kanaler, herunder YouTube, Google Search, Gmail og Google Maps. Du kan få mere at vide om Performance Max og opgraderingen fra Smart Shopping til Performance Max i Hjælp til Google Ads.