Lokalt butikslager på Google

Hvis du administrerer dit butikslager ved hjælp af lokationer, kan du bruge lokalt butikslager til at promovere dine produkter til lokal shopping, når dine kunder søger ved hjælp af Google. Lokal butikslager til lokal opdagelse giver Google mulighed for at vise dine kunder, hvor dine produkter er, så de kan købe dem på en lokation, der passer dem.

Når du har opsat lokal butikslager, kan du angive dine produkter lokalt som annoncer for lokal lagerbeholdning og gratis lokale virksomhedsprofiler.

Betingelser

Inden du opsætter en lokal lagerbeholdning i Shopify, skal du sørge for, at din butik og din Google-virksomhedsprofil er opsat, så de opfylder Googles krav, så du kan slå dine produkter op som en lokal annonce eller en gratis fortegnelse.

Shopify-krav

• Du skal bruge Shopify POS.
  • Du skal have en fysisk detaillokation, som du sælger fra.
  • Du skal have lagerbeholdningen hos Shopify POS. Du kan tilføje antallet af produkter på hver detaillokation.
  • Du skal have mindst 10 produkter.
  • Dine produkter skal opfylde Googles krav og have en godkendt status i afsnittet Produktopslag på din butiks side med Google > Oversigt. Google gennemgår produkter inden for 3-5 arbejdsdage.

Google-krav

Opsæt lokalt butikslager

Du skal opsætte lokalt butikslager i dit Google Merchant Center, før du kan bruge lokalt butikslager i Shopify. Når lokalt butikslager er sat op, kan du begynde at angive dine produkter som annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale virksomhedsprofiler for kunder, der søger ved hjælp af Google.

Trin 1: Opsæt lokalt butikslager i Google Merchant Center

Du skal opsætte lokalt butikslager i dit Google Merchant Center, inden du kan registrere dine produkter som lokale virksomhedsprofiler.

Se Onboardingvejledning for lokalt butikslager i Google Merchant Centers hjælp for at fuldføre opsætningsprocessen for lokalt butikslager.

Trin 2: Opsæt lokalt butikslager i Shopify

Når du har aktiveret lokalt butikslager i dit Google Merchant Center, kan du aktivere lokalt butikslager i Google-salgskanalen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Klik på GoogleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger.

5. I Promover lokal lagerbeholdning skal du vælge synkroniser lagerdata fra POS for at synkronisere din POS-lagerbeholdning med dit Google Merchant Center.

6. Klik på Gem ændringer.