Lokalt butikslager på Google

Hvis du administrerer dit butikslager ved hjælp af lokationer, kan du bruge lokalt butikslager til at promovere dine produkter til lokal shopping, når dine kunder søger ved hjælp af Google. Lokal butikslager til lokal opdagelse giver Google mulighed for at vise dine kunder, hvor dine produkter er, så de kan købe dem på en lokation, der passer dem.

Når du har opsat lokal butikslager, kan du angive dine produkter lokalt som annoncer for lokal lagerbeholdning og gratis lokale virksomhedsprofiler.

Betingelser

Inden du opsætter lokalt butikslager i Shopify, skal du sørge for, at din butik og din Google-virksomhedsprofil er opsat, så de opfylder Googles krav for registrering af dine produkter som en lokal annonce eller en gratis produktside.

Opsæt lokalt butikslager

Du skal opsætte lokalt butikslager i dit Google Merchant Center, før du kan bruge lokalt butikslager i Shopify. Når lokalt butikslager er sat op, kan du begynde at angive dine produkter som annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale virksomhedsprofiler for kunder, der søger ved hjælp af Google.

Trin 1: Opsæt lokalt butikslager i Google Merchant Center

Du skal opsætte lokalt butikslager i dit Google Merchant Center, inden du kan registrere dine produkter som lokale virksomhedsprofiler.

Se Onboardingvejledning for lokalt butikslager i Google Merchant Centers hjælp for at fuldføre opsætningsprocessen for lokalt butikslager.

Trin 2: Opsæt lokalt butikslager i Shopify

Når du har aktiveret lokalt butikslager i dit Google Merchant Center, kan du aktivere lokalt butikslager i Google-salgskanalen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Salgskanaler > Google i din Shopify-administrator.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg muligheden for at synkronisere dit POS-lager med Google Merchant Center under Promover lokalt butikslager.

4. Klik på Gem ændringer.