YouTube Shopping

YouTube Shopping giver kunder mulighed for at købe dine produkter, lige når de har set dem. Du kan vælge, hvilke produkter der skal vises for dine kunder, mens de ser din virksomheds videoer på YouTube.

Du kan administrere dine YouTube Shopping-ordrer, -returneringer og -betalinger i din Shopify-administrator. Få mere at vide om YouTube-shopping under Kom godt i gang med shopping på YouTube i Hjælp til YouTube.

Opsæt YouTube Shopping

Hvis du vil vise dine produkter ved hjælp af YouTube Shopping, skal du opsætte YouTube Shopping i Google & YouTube-salgskanalen. Når du har opsat YouTube Shopping, vil kunderne kunne købe dine produkter, mens de ser dine YouTube-videoer.

Krav

Hvis du vil bruge YouTube Shopping, skal du sikre dig, at du overholder følgende krav:

• Mailadressen for din YouTube-kanalkonto skal have ejer-/lederadgang til din YouTube-kanal.
  • Mailadressen for din YouTube-kanalkonto skal matche en medarbejderkonto med fuld tilladelse i din Shopify-administrator.
  • Din YouTube-kanal skal have mindst 1000 abonnenter.
  • Din YouTube-kanal skal være godkendt til monetarisering.
  • Du skal være baseret i et land, hvor YouTubes partnerprogram er tilgængeligt.
  • Hvis din YouTube-kanal er en musikkanal, skal din kanal angives som en Officiel kunstnerkanal.
  • Din YouTube-kanal må ikke angives som Lavet til børn. Den må heller ikke have et betydeligt antal videoer, der er angivet som Lavet til børn.
  • Din YouTube-kanal må ikke have et betydeligt antal videoer, der overtræder politikker for monetarisering.
  • Din YouTube-kanal må ikke have strafklip for at overtræde YouTubes retningslinjer for fællesskabet i forbindelse med hadefulde ytringer.

Føj YouTube Shopping til Google & YouTube-kanalen

Inden du kan bruge YouTube Shopping, skal du sørge for, at du opsætter Google & YouTube-salgskanalen i din Shopify-administrator.

Hvis du vil have, at dine kunder skal have mulighed for betaling direkte på YouTube, skal du have aktiveret Shopify Payments. Hvis du ikke har Shopify Payments, betaler kunderne i din webshop.

Hvis du er kvalificeret til at bruge YouTube Shopping, kan du opsætte YouTube Shopping i Google & YouTube-salgskanalen.

Du skal sørge for, at mailadressen for din YouTube-kanalkonto svarer til den mailadresse, du bruger til din Google & YouTube-salgskanal. Hvis du ikke bruger den samme mailadresse, skal du tilføje den mailadresse, du bruger til din Shopify-konto, på din YouTube-konto som YouTube-kanaladministrator. Se Tilføj eller fjern adgang til din YouTube-kanal i Hjælp til YouTube.

Trin 1: Forbind din Shopify-butik med YouTube

1. Log ind på dit YouTube-studio.
  2. Klik på Indtægtsgenerering > Shopping.
  3. Klik på Tilknyt butik Tilføj produkter fra din butik.
  4. Vælg Shopify, og klik derefter på Fortsæt.
  5. Klik på GÅ TIL SHOPIFY på den nye side, der indlæses.

Trin 2: Opsæt YouTube Shopping

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.
  2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Google.
  3. Klik på Åbn salgskanal.
  4. Log ind på din konto i afsnittet Din Google-konto, eller bekræft, at den korrekte Google-konto er tilknyttet.
  5. I afsnittet Din Google Merchant Center-konto skal du vælge eller bekræfte, at den rigtige Google Merchant Center-konto er tilknyttet.
  6. Klik på Kom godt i gang i afsnittet YouTube Shopping.
  7. Bekræft, at din butik og din YouTube-kanal opfylder alle kravene for brug af YouTube Shopping.
  8. Vælg din YouTube-kanal i rullemenuen.
  9. Bekræft dine Indstillinger for produktfeed.
  10. Gennemgå og acceptér Vilkår for YouTube Shopping.
  11. Klik på Fuldfør opsætningen.

Når YouTube Shopping er opsat, vises din YouTube-kanal på siderne Oversigt og Indstillinger i Google & YouTube-kanalen.

Dine produkter kan vises på dine videoers visningssider og live-streams. Få mere at vide om, hvordan du organiserer YouTube Shopping på din YouTube-kanal, i YouTube-hjælp.