Konfigurer Google & YouTube-kanalen

Google & YouTube-kanalen synkroniserer automatisk alle dine produkter og relevante oplysninger om din Shopify-butik med Google Merchant Center. Du kan herefter opdatere dit Google-feed direkte fra Shopify. For kvalificerede butikker, der sælger i USA, kan produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center ved hjælp af Shopifys Google & YouTube-kanal, blive vist gratis i relevante søgeopslag på Google Shopping-fanen.

Tilknyt Google & YouTube-kanalen, så den synkroniserer dine produkter

Du kan installere Google & YouTube-kanalen via Shopify App Store. Se, hvordan du installerer en app.

Når du har installeret Google & YouTube-kanalen, skal du tilknytte din Google-konto og din Google Merchant Center-konto, så du kan synkronisere dine Shopify-produkter med Google.

Din butik skal overholde nogle krav, før den nye Google & YouTube-kanal virker. Gennemgå kravene for at finde ud af, om du skal foretage ændringer i din webshop eller indstillinger for levering.

Trin:

1. Klik på Tilknyt Google-konto, og vælg derefter en Google-konto eller opret en ny. Du skal give Shopify adgang til oplysningerne for din Google-konto.
  2. Gennemgå kravene til opsætning for din webshop, og foretag de nødvendige ændringer.
  3. Vælg eller opret en Merchant Center-konto:

1. Vælg en Merchant Center-konto fra rullelisten. De Merchant Center-id'er, der er angivet, er de id'er, der er knyttet til din Google-konto, hvor din Google-konto er en administrator.
    2. Hvis du ikke har en Merchant Center-konto skal du klikke på Opret ny og derefter oprette en konto i Google Merchant Center.
  4. Du skal bekræfte dig selv som Merchant Center-kontoejeren.

1. Angiv dit telefonnummer i afsnittet Bekræft, at det er dig. Vælg dit land i rullemenuen, og klik derefter på Få kode for at hente din bekræftelseskode.
    2. Angiv den sekscifrede kode, som du modtager via sms på din telefon, i dialogboksen Bekræft, at det er dig.
    3. Klik på Bekræft.
  5. Klik på Vælg ud for Målmarked for at opsætte, hvor du vil sælge dine produkter, og vælg derefter et målmarked og sprog. Din butiks valutaindstillinger afgør, hvilke lande og områder du kan målrette dig mod. De tilgængelige sprog baseres på dem, der understøttes af Google, og afhænger af dit målmarked.

6. Valgfrit: Hvis du opsætter betalt markedsføring på Google, skal du klikke på Valg ud for Indstillinger for levering og derefter klikke på rullemenuen for at vælge automatisk eller manuel konfiguration af leveringspriser:

1. Vælg Importér automatisk indstillinger for levering for at synkronisere dine leveringspriser fra Shopify, og klik derefter på Gem. Få mere at vide om, hvordan du synkroniserer dine leveringspriser med Google Merchant Center.
    2. Vælg Opsæt indstillingerne for levering manuelt i Google Merchant Center for at opsætte dine leveringspriser i Google Merchant Center, og klik derefter på Gem.
  7. Valgfrit: Angiv dine præferencer i forhold til produktets titel og beskrivelse, hvis de skal synkroniseres med Google. Få mere at vide om at optimere dine produkttitler og -beskrivelser til Google Shopping.

Når du er færdig med opsætningen, begynder de produkter, som er tilgængelige for din webshop, automatisk at blive synkroniseret med Google. For kvalificerede butikker kan produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center ved hjælp af Google & YouTube-kanalen, blive vist gratis på relevante Google-overflader.

Få mere at vide om at synkronisere dine Shopify-produkter med Google.

Du kan se dine produktsider og markedsføringsoplysninger på siden Oversigt i Google-salgskanalen:

• Produktsider: Alle de produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center. Dine godkendte produkter kan være kvalificeret til at blive vist gratis på tværs af forskellige Google-overflader som Shopping-fanen, Google Search, Google Billeder, Google Maps og Google Lens. Få mere at vide om at oprette gratis salgsopslag for dine produkter på Google.
  • Markedsføring: Åbn din Google Merchant Center-konto, hvor du kan oprette kampagner af typen "Maksimal effektivitet". Få mere at vide om Google Maksimal effektivitet.

Sådan får du hjælp til Google-produkter

Kontakt Google for at få hjælp til følgende emner:

• Din Google Merchant Center-konto
  • Google Ads
  • Køb på Google
  • Lokalt butikslager på Google
  • Google Analytics
  • Andre Google-emner, der ikke understøttes af Shopify

Du kan kontakte Shopify Support for at få hjælp til at downloade Google & YouTube-kanalen eller konfigurere produkter.