Konfigurer Google-kanalen

Google-kanalen synkroniserer automatisk dine produkter og relevante oplysninger om din Shopify-butik med Google Merchant Center. Du kan herefter opdatere dit Google-feed direkte fra Shopify. For kvalificerede butikker, der sælger i USA, kan produkter, der synkroniseres med Google Merchant Center ved hjælp af Shopifys Google-kanal blive vist gratis i søgeopslag på Google Shopping-fanen.

Du kan også bruge appen til at oprette betalte Google Smart Shopping-kampagner, som vises på tværs af en lang række Google-ejede platforme og annonceformater.

Bemærk: Se Google Shopping-webinaret for at få et overblik over, hvordan du konfigurerer Google-kanalen.

Konfigurer Google-kanalen til at synkronisere dine produkter

Du kan installere Google-kanalen fra Shopify App Store. Se, hvordan du installerer en app.

Når du har installeret Google-kanalen, skal du tilknytte din Google-konto og din Google Merchant Center-konto, så du kan synkronisere dine Shopify-produkter med Google.

Din butik skal overholde nogle krav, før den nye Google-kanal virker. Når du konfigurerer Google-kanalen, kan du gennemgå kravene for at se, om du skal foretage ændringer i din webshop eller indstillinger for levering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Salgskanaler > Google i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilknyt Google-konto, og vælg derefter en Google-konto eller opret en ny. Du skal give Shopify adgang til oplysningerne for din Google-konto.

3. Gennemgå kravene til konfiguration for din webshop, og foretag de nødvendige ændringer.

4. Gå til Google > Overblik, og klik derefter på Kom godt i gang for en af programmulighederne:

- Gratis opslag – Vis dine produkter i relevante søgeresultater på Google Shopping-fanen. Denne mulighed omfatter synkronisering af produktfeed. - Markedsføring - Konfigurer Google-kanalen til at oprette betalte Google Smart Shopping-kampagner. Denne mulighed omfatter synkronisering af produktfeed. - Produktfeed – Synkroniser dine Shopify-produkter med Google Merchant Center.

1. Vælg eller opret en Merchant Center-konto:

- Vælg en Merchant Center-konto fra rullelisten. De Merchant Center-id'er, der er angivet, er dem, der er knyttet til din Google-konto. Du kan undgå forsinkelser af godkendelsen ved at vælge den konto, der var knyttet til den gamle Google-kanal. - Hvis du ikke har en Merchant Center-konto, skal du klikke på Opret ny og derefter fuldføre oprettelsesprocessen for konti i Google Merchant Center.

Bemærk: En Google Merchant Center-konto skal være knyttet til et bekræftet domæne, der ikke er knyttet til en anden konto. Når du knytter en Google Merchant Center-konto til Google-kanalen, gøres der automatisk krav på din Shopify-butiks domæne, medmindre det er knyttet til en anden Google Merchant-konto. Hvis dit domæne er knyttet til en anden konto, skal du overføre domænekravet til den Google Merchant Center-konto, som du har knyttet til Shopify, eller tilknytte den Google Merchant Center-konto, der er knyttet til dit domæne.

1. Klik på Vælg ud for Målmarked for at konfigurere, hvor du vil sælge dine produkter, og vælg derefter et målmarked og sprog. Din butiks valutaindstillinger afgør, hvilke lande og områder du kan målrette dig mod. De tilgængelige sprog baseres på dem, der understøttes af Google, og afhænger af dit målmarked.

2. Hvis du konfigurerer betalt markedsføring på Google, skal du klikke på Valg ud for Indstillinger for levering og derefter klikke på rullemenuen for at vælge automatisk eller manuel konfiguration af leveringspriser:

- Vælg Importér automatisk indstillinger for levering for at synkronisere dine leveringspriser fra Shopify, og klik derefter på Gem. Få mere at vide om, hvordan du synkroniserer dine leveringspriser med Google Merchant Center. - Vælg Konfigurer indstillingerne for levering manuelt i Google Merchant Center for at konfigurere dine leveringspriser i Google Merchant Center, og klik derefter på Gem.

1. Valgfrit: Angiv dine præferencer i forhold til produktets titel og beskrivelse, hvis de skal synkroniseres med Google. Få mere at vide om at optimere dine produkttitler og -beskrivelser til Google Shopping.

Når du er færdig med at konfigurere, begynder de værktøjer, som er tilgængelige for din webshop, automatisk at blive synkroniseret med Google. For kvalificerede butikker, der sælger i USA, kan produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center ved hjælp af Shopifys Google-kanal, blive vist gratis i relevante søgeopslag på Google Shopping-fanen.

Få mere at vide om, hvordan du synkroniserer dine Shopify-produkter med Google, og om fejl ved synkronisering af produkter.

Valgfri: knyt din Google Ads-konto til Google-kanalen.

Hvis du vil oprette Google Smart Shopping-kampagner i Shopify, kan du knytte din Google Ads-konto til Google-kanalen, mens du venter på, at dine produkter synkroniseres. Få mere at vide om Google Smart Shopping-kampagner i hjælpen til Google Ads.

Hvis du allerede har en Google Ads-konto knyttet til den e-mailadresse, du brugte til at konfigurere Google-kanalen, skal du tilføje denne konto.

Hvis du ikke har en Google Ads-konto, eller du vil bruge en anden konto, kan du oprette en ny konto, når du konfigurerer Google-kanalen. Når du opretter en Google-konto ved hjælp af Google-kanalen i Shopify, kan du kvalificere dig til en Google Ads-kredit i forhold til dit annonceforbrug.

Fremgangsmåde:

1. Fra siden Indstillinger i Google-kanalen skal du vælge eller oprette en Google-konto: - Hvis du allerede har en Google Ads-konto, skal du vælge den i rullemenuen og derefter klikke på Tilslut.

• Hvis du ikke har en Google Ads-konto, som du vil tilslutte, skal du klikke på Opret ny. Gennemgå servicevilkårene, og klik derefter på Acceptér betingelser. Du modtager en e-mail fra Google inden for 24 timer, og derefter kan du acceptere anmodningen om adgang til Google Ads.
  2. Klik på Se detaljer ud for Tilføj faktureringsoplysninger i dine Google Ads-kontoindstillinger i afsnittet Google Ads-konto.

3. Sørg for, at du har føjet faktureringsoplysningerne til din Google Ads-konto, og klik derefter på Jeg har tilføjet faktureringsoplysninger.

Acceptér anmodningen om adgang til Google Ads

Hvis den e-mailadresse, du plejede at bruge til at konfigurere Google-kanalen, er knyttet til en eksisterende Google Ads-konto, modtager du en e-mail om bekræftelse af adgangsanmodningen.

Når du opretter din Google Ads-konto via Google Shopping-appen, modtager du en e-mail om at acceptere din Google Ads-konto. Du skal acceptere invitationen i e-mailen for at bekræfte din e-mailadresse.

Når du har accepteret invitationen, kan der gå et par minutter, før anmodningen om adgang er behandlet.

Føj dine faktureringsoplysninger til indstillingerne for din Google Ads-konto

Sørg for, at dine faktureringsoplysninger kan ses på din Google Ads-konto. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer dine faktureringsoplysninger, under Administrer dine betalingsmetoder i hjælpen til Google Ads.

Når du har tilføjet dine faktureringsoplysninger, skal du bekræfte, at du har gennemført opgaven, ved at klikke på Jeg har tilføjet faktureringsoplysninger.

Bemærk: Du kan oprette en Google Shopping-kampagne uden at tilføje dine faktureringsoplysninger, men kampagnen kører ikke, før du tilføjer oplysningerne.

Konverteringssporing til Google Ads med Google-kanalen.

Google-kanalen føjer automatisk konverteringssporingshændelser til din Google Ads-konto, når du har konfigureret den. Hvis din butik allerede har konfigureret en Google-konverteringssporing via redigeringer af temakoden eller via en tredjepartsapp, kan konverteringssporingshændelsen blive duplikeret og dine rapportdata unøjagtige. Du kan deaktivere duplikerede konverteringssporingshændelser i din Google Ads-konto. Få mere at vide om konverteringsindstillinger i hjælpen til Google Ads.

Gratis Google Ads-kredit

Når du opretter en Google Ads-konto ved hjælp af Google-kanalen i Shopify, kan du kvalificere dig til en kredit på kontoen. Du kan få kreditten ved at bruge et angivet minimumsbeløb inden for de 30 dage efter at du oprettede kontoen. Når du opfylder dette krav, føjer Google automatisk kreditten til kontoen.

Din konto skal have et godt omdømme, før du kan kvalificere dig til kreditten. Når du bruger det angivne minimumsbeløb, kan der gå op til fem dage, før kreditten anvendes på din konto. Hvis du vil vide mere, kan du se de generelle vilkår og betingelser for Google Ads.

Du modtager ikke en meddelelse, når din kredit er brugt, og eventuelle ekstra omkostninger ved annoncering faktureres til din konto. Hvis du ikke vil fortsætte med at reklamere med Google Ads, kan du stoppe eller slette dine kampagner.

Kvalificerede lande

Google tilbyder Google Ads-kreditten til shopejere i følgende lande og til følgende priser:

Berettigede lande og beløb for Google Ads-kreditten
Land Minimumsudgifter
USA 25 USD 100 USD
Canada 25 CAD 100 CAD
Storbritannien 25 GBP 75 GBP
Australien 25 AUD 100 AUD
Østrig 25 EUR 75 EUR
Danmark 200 DKK 600 DKK
Finland 25 EUR 75 EUR
Frankrig 25 EUR 75 EUR
Tyskland 25 EUR 75 EUR
Grækenland 25 EUR 75 EUR
Indonesien 150.000 IDR 450.000 IDR
Irland 25 EUR 75 EUR
Italien 25 EUR 75 EUR
Malaysia 50 MYR 150 MYR
New Zealand 25 NZD 100 NZD
Norge 250 NOK 750 NOK
Filippinerne 500 PHP 2000 PHP
Portugal 20 EUR 60 EUR
Singapore 25 SGD 75 SGD
Sydafrika 200 ZAR 600 ZAR
Spanien 25 EUR 75 EUR
Sverige 250 SEK 750 SEK
Schweiz 25 CHF 100 CHF
Thailand 500 THB 1500 THB

Få hjælp til Google Ads

Kontakt Google Ads' hjælp for at få hjælp til følgende emner:

• fakturering og fakturaer for Google Ads
  • politikker, annonceanmeldelser og kampagneoptimering
  • konfiguration af annoncetyper, der ikke understøttes af Google-kanalen, f.eks. videokampagner
  • Google Merchant Center
  • Google Analytics

Bemærk: Du kan se annoncers godkendelsesstatus eller rette en afvist annonce fra Google Ads. Få mere at vide om godkendelsesprocessen for Google Ads.

Du kan kontakte Shopify Support, hvis du har brug for hjælp til at konfigurere eller bruge Google-kanalen.