Få vist dine produkter gratis på Google.

For kvalificerede butikker kan produkter, der synkroniseres med Googles Merchant Center via Google & YouTube-kanalen, vises gratis i Hele Google. Du kan finde en komplet liste over, hvor gratis opslag kan vises på hele Google, i Her viser Google dine gratis opslag i Google Merchant Centers hjælp.

Hvis du allerede bruger Google & YouTube-kanalen til at synkronisere produkter med Google Merchant Center, kan du bekræfte, at dit produktfeed er tilmeldt gratis produktsider. Hvis du tilmelder dig gratis produktsider, kan dine produkter vises på gratis produktsider på tværs af Google. Du kan vælge enhver prissammenligningstjeneste i CSS-kontrolpanelet, der findes i Google Merchant Center.

Få mere at vide om gratis opslag, og hvilke lande og områder der understøttes, kan du se Få vist dine produkter gratis på Google i Google Merchant Centers hjælp.

Bedømmelse af købsoplevelse

Programmet Bedømmelse af købsoplevelse belønner virksomheder, der tilbyder gode kundeoplevelser. Du kan modtage følgende ved at opfylde bestemte kriterier for kundeoplevelsen:

• Badget "Butik af højeste kvalitet", som vises i dine opslag, og som kan forbedre kundernes tillid til køb af varer i din butik
  • Fremtrædende placering på Shopping-fanen

Få mere at vide om Bedømmelse af købsoplevelse og programmet for bedømmelse af købsoplevelse i Google Merchant Centers hjælp.