Anvendelse af automatiske rabatter i e-mails om gendannelse af forladte bestillinger

Du kan automatisk føje en rabat til dine e-mails om gendannelse af forladte bestillinger, hvilket sender en fyldt indkøbskurv til dine kunder, så de hurtigt kan afslutte deres forladte bestilling til en nedsat pris, og de skal kun indtaste deres betalingsoplysninger.

Inden du begynder

Sådan kommer du i gang med at oprette en rabat til e-mails om gendannelse af forladte bestillinger

1. Opret en procentrabatkode eller en rabatkode med pengeværdi i henhold til den type kampagne du vil tilbyde.

2. Sørg for at notere det navn, du giver din rabatkode, når du opretter den, for eksempel WelcomeBack. Du giver din rabatkode et navn, når du opretter en rabat.

3. Bekræft, at dine e-mails om gendannelse af forladte bestillinger er konfigureret efter dine ønsker på siden Betaling.

Rediger notifikationen om gendannelse af forladte bestillinger

Trin:

1. Under Ordrer skal du klikke på Forladt bestilling:

2. Find linjen, der indeholder:

<td class="button__cell"><a href="{{ url }}" class="button__text">Items in your cart</a></td>

Og linjen, der indeholder {{ shop.url }}:

1. Kopiér kodestykket nedenfor:
{% if url contains '?' %}
  {{ url | append: '&discount=ABC' }}
  {% else %}
  {{ url | append: '?&discount=ABC' }}
{% endif %}
  1. Indsæt kodestykket for at erstatte {{ url }} og {{ shop.url }}.

2. Erstat ABC i eksemplet ovenfor med din rabatkode, f.eks. WelcomeBack.

3. Klik på Gem.

Nu vil alle e-mails om gendannelse af forladte bestillinger have webadresser, der ender på discount=ABC, og denne rabat anvendes automatisk i deres betalingsproces. Sørg for, at du har oprettet din rabatkode, så den kan anvendes korrekt.