Dovetale Discover

Dovetale har en database over indholdsskabere, freelancere og influencere på sociale medier. Hvis du bruger Discover på Dovetale, kan du søge efter et partnerskab, der passer til dig og din virksomhed. Dovetale kategoriserer, indekserer og analyserer mere end 250 millioner SoMe-konti. Databasen opdateres dagligt for at holde kontiene opdaterede og relevante med de nyeste data, der er tilgængelige.

Hvis du f.eks. vil søge efter kunstnere i New York City på Instagram, kan du bruge Discover til at søge efter disse oplysninger ved hjælp af tags såsom art og artist som søgeord samt New York City som en lokation i søgelinjen og ved at vælge Instagram i platformsvælgeren for at afgrænse din søgning.

Find konti på Dovetale

Når du søger efter en konto ved hjælp af Discover, kan du specificere, hvad du søger efter ved hjælp af tags og filtre til SoMe-platforme.

Tags

• Søgeord – Brug søgeord til at lede efter indholdsskabere, freelancere og influencere på sociale medier, som bruger dette ord i deres brugernavn, visningsnavn, biografi og opslag.
  • Lokation – Brug lokationstags til at finde indholdsskabere, freelancere og influencere på sociale medier, som angiver deres lokation i deres profil eller i opslag på deres sociale medier.
  • Hashtag – Brug Hashtags-tags til at lede efter indholdsskabere, freelancere og influencere på sociale medier, der har brugt specifikke #hastags.
  • Brugernavn – Når du søger ved hjælp af Brugernavn-tags, viser Discover det præcise brugernavn, der matcher på SoMe-netværk.

Platformsvælger

Platformsvælgeren bruges til at vælge de SoMe-platforme, du vil søge efter.